Inpakken

Er is zoveel leuks op het gebied van inpakmaterialen en cadeaudecoratie.  Met hippe en toffe inpakzakjes, cadeaustickers, cadeaulabels, lint, koord, papierklemmen en ander cadeau decoratiematerialen maak je van ieder cadeau een feestelijk cadeau. Verder vind je bij Labelby62 leuke ansichtkaarten en minikaartjes. In de toekomst zullen het aantal producten op gebied van inpakmateriaal en cadeaudecoratie zeker gaan groeien. Ik hou zelf erg van het combineren van kleuren, motiefjes en diverse materialen. Papier, lint, touw en natuurlijke elementen, zoals een tak uit je tuin, gebruik het allemaal om je cadeau te versieren en het voor de ontvanger een onvergetelijk mooi uitpak moment te maken. Schrijf op een label of minikaartje een persoonlijke tekst en maak het vast met een papierklem. De ontvanger zal er super blij mee zijn. Wees creatief met inpakken, het lukt je vast!

De website van Labelby62 is nog volop in ontwikkeling. Kijk regelmatig even tussen de aangeboden artikelen. Vind je het leuk om meer van mij te lezen over o.a. het ontstaan van Labelby62 of mijn liefde voor printjes en tintjes? Er staat al een blog op de website en het goede nieuws is, er volgen er nog meer. 

 

 

© 2021 - 2022 Labelby62 voor inpakmaterialen en cadeaudecoratie. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel