Sorteer op
per pagina
 • ansichtkaart beestjes
  ansichtkaart beestjes

  Ansichtkaart met kriebel beestjes geïllustreerd. een moderne ansichtkaart met een verrassende print. Verstuur de kaart of zet het op je kast in een fotolijstje. Gedrukt op 330 grams papier in een standaard formaat.

  € 1,50
 • Ansichtkaart lente
  Ansichtkaart lente

  Ansichtkaart van het merk; Muchable. Op de voorkant van de kaart vind je een illustratie van lente bloemen in oranje tinten. De kaart heeft een standaard ansichtkaarten formaat en is gedrukt op 330 grams mat papier.

  € 1,50
 • ansichtkaart sinaasappels
  ansichtkaart sinaasappels

  Zonnige ansichtkaart met de afbeelding van sinaasappels. Op de ansichtkaart vind je adreslijnen voor het versturen. Ook is er plek voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een standaard formaat.

  € 1,50
 • ansichtkaart postzegels
  ansichtkaart postzegels

  Ansichtkaart met vrolijke postzegels geïllustreerd. Op de postzegel vind je leuke elementen uit de natuur. De kaart is gemaakt van 330 grams mat papier en heeft een standaard maat. De kaart is van het Nederlandse merk Muchable.

  € 1,50
 • ansichtkaart lief kaartje
  ansichtkaart lief kaartje

  Ansichtkaart met de tekst, een lief kaartje voor jou. Onder de tekst vind je een lief zwart hartje. De kaart is in wit met zwart en van het merk, winkeltje van Anne. Het formaat is 10,5 x 14,8 cm en gemaakt van stevig karton.

  € 1,50
 • ansichtkaart hoera jarig
  ansichtkaart hoera jarig

  Ansichtkaart voor een verjaardag met de tekst, hoera jarig. Boven de tekst zijn er twee cadeautjes getekend. Een moderne ansichtkaart in wit met zwart. De ansichtkaart is van het merk, winkeltje van Anne .

  € 1,50
 • ansichtkaart bloemetje van papier
  ansichtkaart bloemetje van papier

  Ansichtkaart met de tekst, een bloemetje van papier voor jou. Op de achterzijde van de kaart is er genoeg ruimte om een boodschap op te schrijven. Het formaat is A6 en de ansichtkaart is gemaakt van 350 grams papier.

  € 1,50
 • ansichtkaart leukerd
  ansichtkaart leukerd

  Ansichtkaart met de tekst, wat een leukerd ben jij. Op de achterzijde van de kaart is er genoeg ruimte om je felicitaties op te schrijven. Het formaat van de kaart is A6 en de ansichtkaart is gemaakt van 350 grams papier.

  € 1,50
 • ansichtkaart groetjes van ons
  ansichtkaart groetjes van ons

  Super schattige kaart voor kinderen met de afbeeldingen van bosdieren. De tekst op de kaart luidt, groetjes van ons. De kaart heeft het formaat 10,5 x 14,8 cm. en is voorzien van adresseerlijnen. Merk, Liefs Karlijn.

  € 1,50
 • ansichtkaart zebra
  ansichtkaart zebra

  Ansichtkaart met een zebra op de voorkant gedrukt. Een hele fijne ansichtkaart voor een kinderverjaardag. De afmeting van de ansichtkaart is 10,5 x 14,8 cm en gemaakt van 300 grams sulfaatkarton. Merk, Tante Kaartje.

  € 1,50
 • ansichtkaart circus
  ansichtkaart circus

  Ansichtkaart met een circustent en circusdieren op de voorkant gedrukt. Een hele fijne ansichtkaart voor een kinderverjaardag. De afmeting van de ansichtkaart is 10,5 x 14,8 cm en gemaakt van 300 grams sulfaatkarton.

  € 1,50
 • ansichtkaart slingeraap
  ansichtkaart slingeraap

  Ansichtkaart met een slingeraap op de voorkant gedrukt. Een hele fijne ansichtkaart voor een kinderverjaardag. De afmeting van de ansichtkaart is 10,5 x 14,8 cm en gemaakt van 300 grams sulfaatkarton. Merk, Tante Kaartje.

  € 1,50
 • ansichtkaart tijger
  ansichtkaart tijger

  Ansichtkaart met een tijger op de voorkant gedrukt. Een hele fijne ansichtkaart voor een kinderverjaardag. De afmeting van de ansichtkaart is 10,5 x 14,8 cm en gemaakt van 300 grams sulfaatkarton. Merk, Tante Kaartje.

  € 1,50
 • ansichtkaart wauw
  ansichtkaart wauw

  Ansichtkaart met de tekst, wauw je doet het geweldig. De test is zwart gedrukt op een witte ondergrond.
  De ansichtkaart heeft een A6 formaat en er is gebruik gemaakt van stevig kaartpapier.

  € 1,50
 • ansichtkaart goud waard
  ansichtkaart goud waard

  Ansichtkaart je bent goud waard met een hartje in de kleur lila.
  Om de tekst heen vind je zwarte hartjes.
  De ansichtkaart heeft een A6 formaat en er is gebruik gemaakt van stevig papier.

  € 1,50
 • ansichtkaart mooi mens
  ansichtkaart mooi mens

  Ansichtkaart met de tekst, mooi mens. Om de tekst heen vind je lila stippen en zwarte hartjes.
  De ansichtkaart heeft een A6 formaat en er is gebruik gemaakt van stevig papier. Op de achterkant van de ansichtkaart zijn lijntjes.

  € 1,50
Sorteer op
per pagina

Ansichtkaarten

Een ansichtkaart als post door de brievenbus krijgen is altijd een verrassing. Of het om een verjaardag gaat, er een baby geboren is, iemand een nieuwe baan gevonden heeft, of zomaar om iets van je te laten horen. Er is altijd wel een reden om iemand een ansichtkaart te sturen. In de webshop vind je diverse thema's. Plak er een toffe sticker op en schrijf je wens op de ansichtkaart, zo maak je het speciaal en persoonlijk. De ansichtkaarten zijn van goede kwaliteit en deugdelijk papier. en hebben een A6 formaat. De voorgedrukte lijntjes op de achterkant van de ansichtkaart zijn bestemd voor de adressering. 

Shop lokaal.

Zoek je iets van lokale ondernemers? Dan zit je bij Labelby62 goed. Diverse merken ansichtkaarten komen bij mij uit de buurt. In ieder geval is het Nederlands. Zo steunen we met zijn allen de Nederlandse, vaak jonge, illustrators.

Home deco.

Ansichtkaarten worden ook gebruikt als Home Deco. Een speciale tekst of print zet je mooi in het zicht. De kaart doe je in een fotolijst, zet je op een plankje of op een richeltje. Er zijn speciale houten plankjes met een gleufje die zo zijn gemaakt dat er een ansichtkaart in past. 

Zorg dat je altijd een ansichtkaart op voorraad hebt want voor je het weet is er weer een verjaardag of een feestje.

 

 

 

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel