per pagina
Sorteer op
 • sticker pastel - per 3
  sticker pastel - per 3

  Kleine ronde sticker in 3 verschillende pastel kleuren. Een sticker met een hartje, een sticker met het woord cadeautje en een sticker met de woorden veel liefs. De sticker heeft een doorsnede van 35 mm.

  € 0,30
 • sticker neon - per 3
  sticker neon - per 3

  Sticker van holografisch materiaal met harten bedrukt. De harten zijn fluoriserend van kleur en geven een feestelijke look. De afmeting van de stickers is 35 mm. en worden per drie stuks geleverd.

  € 0,30
 • sticker kobalt - per 5
  sticker kobalt - per 5

  Kobalt blauwe sticker met een gouden hart in het midden. Deze ronde sticker heeft een afmeting van 35 mm. Combineer de sticker met de leuke streepzakjes uit de webshop. Zo heb je een handige en feestelijke cadeauverpakking.

  € 0,50
 • stickers lente - per 3
  stickers lente - per 3

  Kleine stickers in 3 verschillende uitvoeringen. een keer smiley, een keer ster en een keer hartje. De stickers hebben een formaat van 35 mm. Versier je cadeau of envelop met deze fris gekleurde stickers.

  € 0,30
 • sticker hart pastel - per 5
  sticker hart pastel - per 5

  Sticker hart in 5 verschillende pastel tinten. De kleuren zijn, roze, zalm, lila en mintgroen. De stickers worden als assorti geleverd. De doorsnede van de sticker is 50 mm en wordt per 5 stuks geleverd.

  € 0,45
 • sticker smiley herfst - per 4
  sticker smiley herfst - per 4

  Sticker met een gouden smiley er op gedrukt, in 4 verschillende herfst kleuren. De smiley stickers hebben een doorsnede van 35 mm en worden per 4 stuks geleverd. Versier je cadeautje of envelop met deze hippe stickers.

  € 0,40
 • sticker smiley groot - per 3
  sticker smiley groot - per 3

  Sticker met een gouden smiley in 3 verschillende kleuren. De stickers hebben een doorsnede van 55 mm en worden per 3 stuks geleverd. Versier je cadeautje of envelop met deze smiley stickers. Bijzonder goede kwaliteit.

  € 0,35
 • sticker smiley klein - per 5
  sticker smiley klein - per 5

  Sticker met een gouden smiley er op gedrukt, in 5 verschillende kleuren. De smiley stickers hebben een doorsnede van 50 mm en worden per 5 stuks geleverd. Versier je cadeautje, agenda of envelop met deze vrolijke stickers.

  € 0,45
 • sticker hoera - per 5
  sticker hoera - per 5

  Sticker met de tekst hoera in goud en met spikkels.
  De stickers zijn verpakt per 5 stuks en de afmeting is diameter 40 mm. Heel handig om in huis te hebben, je kunt de afbeelding makkelijk combineren.

  € 0,45
 • sticker hoera - per 5
  sticker hoera - per 5

  Sticker met het woord hoera in gouden letters gedrukt. Om de letters heen vind je zwarte vlekjes. De achtergrond van de sticker is wit. De sticker heeft een doorsnede van 40 mm. De stickers worden per 5 stuks verpakt.

  € 0,45
 • sticker er is er een jarig - per 5
  sticker er is er een jarig - per 5

  Sticker met de tekst, er is er een jarig hoera hoera, erop gedrukt. De zwarte letters worden met een gouden ballon versiert. De doorsnede van de sticker is 40 mm en wordt per 5 stuks verpakt.

  € 0,45
 • sticker hartelijk gefeliciteerd - per 5
  sticker hartelijk gefeliciteerd - per 5

  Sticker met de tekst, hartelijk gefeliciteerd, in zwarte letters bedrukt. Om de tekst vind je gouden stipjes. De doorsnede van de sticker is 40 mm en wordt per 5 stuks verpakt.

  € 0,45
 • sticker kadootje voor jou - per 5
  sticker kadootje voor jou - per 5

  Sticker met de tekst, kadootje voor jou, er op gedrukt. Boven de tekst vind je een klein zwart hartje. Deze, wit met zwart, stickers hebben een doorsnede van 40 mm en worden per 5 stuks geleverd.

  € 0,45
 • sticker cadeau voor jou - per 5
  sticker cadeau voor jou - per 5

  Stickers met de tekst, cadeau voor jou, er op gedrukt. Onder de tekst vind je een klein zwart hartje. Een moderne zwart en wit sticker. De stickers hebben een doorsnede van 40 mm en worden per 5 stuks geleverd.

  € 0,45
 • sticker cadeau - per 5
  sticker cadeau - per 5

  Feestelijke sticker met de tekst, cadeau voor jou. Deze sticker is uitgevoerd in 5 verschillende kleur variaties en wordt in een assorti geleverd. Het formaat van de sticker is 35 mm. Voeg deze sticker aan je bestelling toe.

  € 0,45
 • sticker bloem - per 3
  sticker bloem - per 3

  Ronde bloem stickers in 3 verschillende uitvoeringen. Voor de stickers is gebruik gemaakt van roze, goud, zwart en wit tinten. De sticker heeft een doorsnede van 50 mm en wordt per 3 stuks geleverd.

  € 0,25
  1 - 16 van 63 resultaten
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Inpakken met stickers.

Stickers, je hebt ze in veel soorten en maten. Bij Labelby62 vind je vooral leuke, vrolijke stickers en sluitstickers. Stickers met tekst en zonder tekst. De stickers met tekst zijn er voor verschillende gelegenheden zoals verjaardagen en geboorten. Eenvoudig in het wit met zwarte tekst of wat luxer met kleurtjes. Van stickers met een gezellig printje word je direct blij. Een smiley sticker groot of klein, tovert direct een glimlach op je gezicht. 

Meer doen met stickers.

Niet alleen op een cadeautje staan stickers leuk. Stuur je veel post? Maak je envelop dicht met een vrolijke sluitsticker. De ontvanger gaat dit zeker waarderen. Waarschijnlijk vind je het zelf ook leuk om gezellige post door de brievenbus te krijgen.  De stickers worden per 5 stuks geleverd. Bij printjes gaat dit op volgorde van de rol. Buiten het plakken van stickers op cadeaus of enveloppen kan je ze ook gebruiken op papieren bekers. De stickers met verschillende dierenprinten zijn bijvoorbeeld leuk voor kinderpartijtjes en traktatie zakjes. 

Zit jou favoriete sticker er niet bij?

Het kan natuurlijk zo zijn dat net jou tekst of printje niet tussen de voorraad stickers zit. Neem gerust contact met mij op. Dan zal ik mijn uiterste best doen om aan je wensen te voldoen.

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel