Sorteer op
per pagina
 • sticker smiley herfst - per 5
  sticker smiley herfst - per 5

  Sticker met een gouden smiley er op gedrukt, in 4 verschillende herfst kleuren. De smiley stickers hebben een doorsnede van 35 mm en worden per 5 stuks geleverd. Versier je cadeautje of envelop met deze coole stickers.

  € 0,50
 • sticker smiley groot - per 5
  sticker smiley groot - per 5

  Sticker met een gouden smiley er op gedrukt, in 3 verschillende kleuren. De stickers hebben een doorsnede van 55 mm en worden per 5 stuks geleverd. Versier je cadeautje of envelop met deze smiley stickers.

  € 0,55
 • sticker smiley klein - per 5
  sticker smiley klein - per 5

  Sticker met een gouden smiley er op gedrukt, in 4 verschillende kleuren. De smiley stickers hebben een doorsnede van 35 mm en worden per 5 stuks geleverd. Versier je cadeautje of envelop met deze coole stickers.

  € 0,50
 • sticker er is er een jarig - per 5
  sticker er is er een jarig - per 5

  Sticker met de tekst, er is er een jarig hoera hoera, erop gedrukt. De zwarte letters worden met een gouden ballon versiert. De doorsnede van de sticker is 40 mm en wordt per 5 stuks verpakt.

  € 0,40
 • sticker hartelijk gefeliciteerd - per 5
  sticker hartelijk gefeliciteerd - per 5

  Sticker met de tekst, hartelijk gefeliciteerd, in zwarte letters bedrukt. Om de tekst vind je gouden stipjes. De doorsnede van de sticker is 40 mm en wordt per 5 stuks verpakt.

  € 0,40
 • sticker dots - per 5
  sticker dots - per 5

  Sticker met dots in zwart met wit.
  De sticker heeft een doorsnede van 60 mm en is goed te gebruiken als sluitsticker. De sticker wordt per 5 stuks verpakt.

  € 0,40
 • sticker kadootje voor jou - per 5
  sticker kadootje voor jou - per 5

  Stickers met de tekst kadootje voor jou er op gedrukt. Boven de tekst vind je een klein zwart hartje. De stickers hebben een doorsnede van 40 mm en worden per 5 stuks geleverd.

  € 0,40
 • sticker hoera - per 5
  sticker hoera - per 5

  Sticker met de tekst hoera in rosé goud en met spikkels.
  De stickers zijn verpakt per 5 stuks en de afmeting is diameter 40 mm. Heel handig om in huis te hebben, je kunt de afbeelding makkelijk combineren.

  € 0,40
 • sticker pinguin - per 5
  sticker pinguin - per 5

  Ronde sticker met de afbeelding van een pinguin, zittend op een cadeautje. Afgedrukt in pasteltinten. Versier je cadeau of envelop met deze leuke sticker. De sticker heeft een doorsnede van 50 mm en wordt per 5 stuks geleverd.

  € 0,65
 • sticker macarons - per 5
  sticker macarons - per 5

  Ronde sticker met de afbeelding van macarons, in zachte pasteltinten. Versier je cadeau of envelop met deze leuke sticker. De sticker heeft een doorsnede van 50 mm en wordt per 5 stuks geleverd.

  € 0,65
 • sticker leeuw op pakje - per 5
  sticker leeuw op pakje - per 5

  Sticker met de afbeelding van een leeuwtje op een cadeautje. Sticker in pasteltinten. Versier je cadeau of envelop met deze leuke sticker. De sticker heeft een doorsnede van 50 mm en wordt per 5 stuks geleverd.

  € 0,65
 • sticker giraf - per 5
  sticker giraf - per 5

  Sticker met de afbeelding van een giraf in een auto. Afgedrukt in zachte pasteltinten. Versier je cadeau of envelop met deze leuke sticker. De sticker heeft een doorsnede van 50 mm en wordt per 5 stuks geleverd.

  € 0,65
 • sticker hoera bloem - per 5
  sticker hoera bloem - per 5

  Sticker met de tekst hiep hiep hoera. De achtergrond van de sticker is wit met gekleurde bloemen. Deze vrolijke sticker heeft een doorsnede van 40 mm en wordt per 5 stuks geleverd.

  € 0,50
 • sticker bloemetje - per 5
  sticker bloemetje - per 5

  Stickers in de vorm van een bloemetje. De kleuren van de bloemen zijn; geel, oranje, lila, roze en blauw. Deze vrolijke sticker heeft een doorsnede van 35 mm en wordt per 5 stuks verpakt.

  € 0,50
 • sticker hart kleur - per 5
  sticker hart kleur - per 5

  Sticker in diverse kleuren met een gouden hart in het midden. De sticker is voor iedere gelegenheid te gebruiken. Plak op je cadeau, pakje of envelop. De stickers hebben een diameter van 40 mm en worden per 5 stuks verpakt.

  € 0,50
 • sticker hoera rand - per 5
  sticker hoera rand - per 5

  Sticker met de tekst hiep hiep hoera en een gekleurde rand om de tekst. De achtergrond van de sticker is wit. Deze vrolijke sticker heeft een doorsnede van 40 mm en wordt per 5 stuks verpakt.

  € 0,50
Sorteer op
per pagina

Stickers

Stickers, je hebt ze in veel soorten en maten. Bij Labelby62 vind je vooral leuke, vrolijke stickers en sluitstickers. Stickers met tekst en zonder tekst. De stickers met tekst zijn er voor verschillende gelegenheden zoals verjaardagen en geboorten. Eenvoudig in het wit met zwarte tekst of wat luxer met kleurtjes. Van stickers met een gezellig printje word je direct blij. Een smiley sticker groot of klein, tovert direct een glimlach op je gezicht. 

Meer doen met stickers.

Stuur je veel post? Maak je envelop dicht met een vrolijke sluitsticker. De ontvanger gaat dit zeker waarderen. Waarschijnlijk vind je het zelf ook leuk om gezellige post door de brievenbus te krijgen.  De stickers worden per 5 stuks geleverd. Bij printjes gaat dit op volgorde van de rol. Buiten het plakken van stickers op cadeaus of enveloppen kan je ze ook gebruiken op papieren bekers. De stickers met verschillende dierenprinten zijn bijvoorbeeld leuk voor kinderpartijtjes en traktatie zakjes. 

Zit jou favoriet er niet bij?

Het kan natuurlijk zo zijn dat net jou tekst of printje niet tussen de voorraad stickers zit. Neem gerust contact met mij op. Dan zal ik mijn uiterste best doen om aan je wensen te voldoen.

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel