Inpaksetjes

In de webshop vind je diverse inpaksetjes van hippe inpakmaterialen en cadeaudecoraties om het kiezen van de leukste artikelen voor jou makkelijk te maken. De kleuren en motiefjes van de materialen zijn op elkaar afgestemd zodat het eenvoudig is om hiermee een cadeautje te versieren. Handig voor jezelf maar ook leuk om cadeau te geven. Het inpaksetje wordt mooi voor je ingepakt en ik doe er altijd nog een extra verrassing bij. De setjes worden in een brievenbusdoosje verzonden. Dit scheelt in de verzendkosten en het is makkelijk als je zelf het inpaksetje als een cadeautje of verrassing wilt versturen. Wat is leuker dan een verrassing door de brievenbus. De inhoud van de inpaksetjes worden ieder seizoen bijgewerkt naar de nieuwste inpakmaterialen. 

Wil je een inpaksetje aan iemand cadeau doen en het als een brievenbuspakketje laten verzenden naar een ander adres. dan die van jou? Dit behoort tot de mogelijkheden. Geef het aan in een opmerking bij het plaatsen van de bestelling of stuur mij een e-mailbericht met de adresgegevens. Ik zal het inpaksetje mooi inpakken en met liefde verzenden.

 

 

 

 

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel