per pagina
Sorteer op
 • minikaartje lieveheersbeestjes
  minikaartje lieveheersbeestjes

  Minikaartje met de afbeelding van lieveheersbeestjes en lila bloemen. De achterkant van het minikaartje is blanco. Het minikaartje is gemaakt van 305 grams papier en heeft een formaat van 5,5 x 8,5 cm.

  € 0,50
 • minikaartje vlinder
  minikaartje vlinder

  Minikaartje om bij je cadeau te voegen. Dit kaartje van het merk Muchable is geïllustreerd met een vlinder en bloem. Er is gebruik gemaakt van fijne pasteltinten. Formaat van het kaartje is 5,5 x 8,5 centimeter.

  € 0,50
 • minikaartje roze met hartjes
  minikaartje roze met hartjes

  Roze minikaartje met 3 witte hartjes. De achterkant van het minikaartje is blanco voor een persoonlijke boodschap. Het formaat van het minikaartje is 8,5 x 5,5 cm. Dit minikaartje is van het merk Nynke Ontwerpt.

  € 0,50
 • minikaartje wit hart
  minikaartje wit hart

  Minikaartje in een lila kleur met een wit hart er op. Handig klein kaartje met een blanco achterkant zodat je er een persoonlijke boodschap op kunt schrijven. Dit minikaartje is van het merk NynkeOntwerpt.

  € 0,50
 • minikaartje groen
  minikaartje groen

  Groen minikaartje bedrukt met een gouden hart. De fijne minikaartje heeft een blanco achterkant zodat je er een persoonlijke tekst op kunt zetten. Voeg dit minikaartje toe aan een cadeautje. Formaat 7,4 x 10,5 cm.

  € 0,50
 • minikaartje speciaal
  minikaartje speciaal

  Leuk klein kaartje met de tekst, speciaal voor jou. Voeg dit kaartje toe aan je cadeautje of bloemetje. De achterkant van het minikaartje is blanco. Je kunt er een persoonlijke tekst op schrijven. Formaat 8,5 x 5,5 cm.

  € 0,50
 • minikaartje gefeliciteerd
  minikaartje gefeliciteerd

  Minkaartje met de tekst, van harte gefeliciteerd. De hoofdkleur van het minikaartje is taupe. De achterkant van het minikaartje is blanco. Het formaat van het minikaartje is 8,5 x 5,5 cm.

  € 0,45
 • minikaartje liefs
  minikaartje liefs

  Minikaartje met het woord liefs er op gedrukt. Het kaartje is in wit met zwart uitgevoerd en de achterkant van het minikaartje is blanco . De afmeting van het minikaartje is 5,5 x 8,5 cm en het is gemaakt van stevig papier.

  € 0,50
 • minikaartje smile
  minikaartje smile

  Minikaartje met een smiley afbeelding eer op gedrukt. Een schattig kaartje om bij je cadeautje te voegen. De uitvoering is wit met zwart en het formaat is 5 x 9 cm. Het minikaartje is van het merk, het winkeltje van Anne.

  € 0,50
 • minikaartje zwart hartje
  minikaartje zwart hartje

  Minikaartje met een lief klein zwart hartje. Het kaartje is in wit en zwart uitgevoerd. De achterkant van het minikaartje is blanco . De afmeting van het minikaartje is 5 x 9 cm en is gemaakt van stevig papier.

  € 0,50
 • minikaartje hoera jarig
  minikaartje hoera jarig

  Minikaartje met de tekst, hoera jarig, er op gedrukt. Het kaartje is in wit en zwart uitgevoerd. De afmeting van het minikaartje is 5 x 9 cm en is gemaakt van stevig papier.

  € 0,50
 • minikaartje feest
  minikaartje feest

  Minikaartje met de tekst, hoera vandaag is het feest, er op gedrukt. De achterkant van het minikaartje is blanco voor een persoonlijke tekst. De afmeting van het minikaartje is 5 x 9 cm en gemaakt van stevig papier.

  € 0,50
 • minikaartje goud waard
  minikaartje goud waard

  Minkaartje met de tekst, je bent goud waard, in zwart schrijfletters er op gedrukt. De achterkant van het minikaartje is blanco. Het formaat van het minikaartje is 5 x 9 cm en gemaakt van stevig sulfaatkarton.

  € 0,50
 • minikaartje knuffel
  minikaartje knuffel

  Minikaartje met de tekst, een hele dikke knuffel voor jou. De tekst is in zwart schrijfletters gedrukt. De achterkant van het minikaartje is blanco. Het formaat van het minikaartje is 8,5 x 5,5 cm. Leuk voor bij je cadeautje.

  € 0,45
 • minikaartje liefs hartjes
  minikaartje liefs hartjes

  Minikaart met hartjes en het woord liefs er op gedrukt. Het kaartje is uitgevoerd in wit met zwart. Het formaat van dit minikaartje is 5 x 9 cm en gemaakt van stevig 350 grams papier.

  € 0,50
 • minikaartje dikke zoen
  minikaartje dikke zoen

  Minkaartje met de tekst, dikke zoen voor je verjaardag, in schrijfletters er op gedrukt. Dit kaartje is in zwart en wit geillustreerd. De achterkant van het minikaartje is blanco. Het formaat van het minikaartje is 8,5 x 5,5 cm.

  € 0,45
  1 - 16 van 17 resultaten
 • 1
 • 2

Voeg een minikaartje toe aan je cadeautje. 

Minikaartjes zijn een leuke aanvulling op je collectie inpakmaterialen. Ze lijken erg veel op cadeaulabels. Het verschil is dat er geen boorgaatje in het minikaartje zit. Een rechthoekige minikaart is eigenlijk een zusje van een wenskaart. Op de voorkant vind je een leuk printje of tekst en de achterkant is blanco. Je kunt een mooie eigen tekst op de achterkant schrijven. Minikaartjes worden vaak aan een cadeautje toegevoegd en geven je cadeau een persoonlijk tintje. Er zijn minikaartjes voor diverse gelegenheden en thema's. 

Maak een gaatje in je minikaartje.

Als je met een perforator een gaatje in het papier maakt, dan kan je van je minikaartje een cadeaulabel maken. Met touw of lint bind je het aan een cadeau of bloemetje vast. Het formaat van de minikaartjes is verschillend. Hou hier rekening mee als je van het minikaartje een cadeaulabel maakt. Je vindt de afmetingen in de kenmerken terug. 

Minikaartjes in je huiskamer.

Minikaartjes zijn ook schattig om als decoratie te gebruiken. Maak bijvoorbeeld een slinger van touw, minikaartjes en knijpertjes. Hang de leuke slinger aan de wand of voor het raam. Er zijn ook speciale memorekjes waar je een minikaartje heel leuk met een papierklem aan vast kunt maken.  

Diverse Nederlandse merken van minikaartjes.

Bij Labelby62 vind je diverse Nederlandse merknamen voor de minikaartjes. Bijvoorbeeld; Winkeltje van Anne - Liefz - Miek in Vorm - NynkeOntwerpt

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaupapier, zakjes, stickers en kaarten. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel