Sorteer op
 • minikaartje roze met hartjes
  minikaartje roze met hartjes

  Roze minikaartje met 3 witte hartjes. De achterkant van het minikaartje is blanco. Het formaat van het minikaartje is 8,5 x 5,5 cm. Dit minikaartje is van het merk Nynke Ontwerpt.

  € 0,50
 • minikaartje gefeliciteerd
  minikaartje gefeliciteerd

  Minkaartje met de tekst, van harte gefeliciteerd, in zwarte schrijfletters er op gedrukt. De hoofdkleur van het minikaartje is taupe. De achterkant van het minikaartje is blanco. Het formaat van het minikaartje is 8,5 x 5,5 cm.

  € 0,45
 • minikaartje liefs
  minikaartje liefs

  Minikaartje met het woord liefs er op gedrukt. Het kaartje is in zwart-wit uitgevoerd en de achterkant van het minikaartje is blanco . De afmeting van het minikaartje is 5,5 x 8,5 cm en is gemaakt van stevig papier.

  € 0,50
 • minikaartje knuffel
  minikaartje knuffel

  Minkaartje met de tekst, een hele dikke knuffel voor jou, in zwart schrijfletters er op gedrukt. De achterkant van het minikaartje is blanco. Het formaat van het minikaartje is 8,5 x 5,5 cm.

  € 0,45
 • minikaartje dikke zoen
  minikaartje dikke zoen

  Minkaartje met de tekst, dikke zoen voor je verjaardag, in schrijfletters er op gedrukt. Dit kaartje is in zwart en wit geillustreerd. De achterkant van het minikaartje is blanco. Het formaat van het minikaartje is 8,5 x 5,5 cm.

  € 0,45
 • minikaartje hoera jarig
  minikaartje hoera jarig

  Minikaartje met de tekst, hoera jarig, er op gedrukt. Het kaartje is in zwart-wit uitgevoerd en de achterkant van het minikaartje is blanco . De afmeting van het minikaartje is 5,5 x 9 cm en is gemaakt van stevig papier.

  € 0,50
 • minikaartje feest
  minikaartje feest

  Minikaartje met de tekst, hoera vandaag is het feest, er op gedrukt. De achterkant van het minikaartje is blanco voor een persoonlijke tekst. De afmeting van het minikaartje is 5,5 x 9 cm en gemaakt van stevig papier.

  € 0,50
 • minikaartje voor de aller liefste
  minikaartje voor de aller liefste

  Minikaartje met de tekst, voor de aller liefste, er op gedrukt. Leuk minikaartje om bij je cadeau's te voegen. De achterkant van het minikaartje is blanco en het heeft een formaat van 5,5 x 8,5 centimeter.

  € 0,45
 • minikaartje with love
  minikaartje with love

  Minikaartje met witte achtergrond en de tekst, with love
  Het minikaartje is dubbelzijdig bedrukt maar er is genoeg plaats voor een persoonlijke tekst. Gemaakt van 350 grams papier.
  Het formaat van het minikaartje is 7,5 x 10,5 cm.

  € 0,60
 • minikaartje lets party
  minikaartje lets party

  Minikaartje met witte achtergrond en gekleurde tekst.
  Het minikaartje is dubbelzijdig bedrukt maar er is genoeg plaats voor een persoonlijke tekst. Gemaakt van 350 grams papier.
  Het formaat van het minikaartje is 7,5 x 10,5 cm.

  € 0,60
 • minikaartje wow
  minikaartje wow

  Minikaartje in het groen met witte dots en zwart en gouden letters.
  Dubbelzijdig bedrukt kaartje maar voldoende plaats voor een eigen tekst.
  Gemaakt van 350 grams papier.
  Het formaat van het minikaartje is 7,5 x 10,5 cm.

  € 0,60 € 0,30

Minikaartjes

Minikaartjes zijn een aanvulling op je collectie inpakmaterialen. Ze lijken veel op cadeaulabels. Het verschil is dat er geen boorgaatje in zit. Een rechthoekige minikaart is eigenlijk een zusje van een wenskaart. Op de voorkant vind je een leuk printje of tekst en de achterkant is blanco. Je kunt er een mooie persoonlijke boodschap op schrijven. 

Maak een cadeaulabel van je minikaartje.

Als je met een perforator een gaatje in het papier maakt, dan kan je van je minikaartje een cadeaulabel maken. Met een koord of lint bindt je het aan een cadeau of bloemetje vast. Het formaat van de minikaartjes is verschillend. Hou hier rekening mee als je van het minikaartje een cadeaulabel maakt. Je vindt de afmetingen in de kenmerken terug.

Home deco.

Minikaartjes zijn ook schattig om als home decoratie te gebruiken. Maak bijvoorbeeld een slinger van touw, minikaartjes en knijpertjes. Hand de leuke slinger aan de wand of voor het raam. Er zijn speciale memorekjes waar je een minikaartje heel leuk met een papierklem aan vast kunt maken. 

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel