Kaarten

Om iemand te feliciteren, succes of beterschap te wensen, er is altijd wel een reden te verzinnen om iemand een kaartje te sturen. De kaarten zijn voorzien van leuke dessins en teksten voor verschillende gelegenheden. Er is genoeg ruimte voor een mooie boodschap op de achterkant. Je kunt een kaart ook gebruiken als huis decoratie in een fotolijstje, op een richeltje aan de muur of kast, of in een speciale kaartenstandaard. 

De kaarten zijn van goede kwaliteit en deugdelijk papier en hebben meestal een A6 formaat. De voorgedrukte lijntjes op de achterkant van de ansichtkaarten zijn bestemd voor de adressering. Bij sommige ansichtkaarten vind je in de webshop ook een label, sticker of minikaart met het zelfde motief. Wie maak jij blij met een leuke kaart door de brievenbus?

Minikaartjes bevestig je aan een cadeautje. De naam zegt het al minikaartjes zijn kleiner dan ansichtkaarten en de lijnen voor een adressering ontbreekt. Maak een minikaart vast met een papierklem of een knijpertje en het ziet er direct heel leuk uit. Minikaartjes hebben geen standaard formaat. Je ziet verschillende afmetingen bij de artikelen staan. 

Je vindt in de webshop onder andere kaarten, minikaarten en stickers van de merken

- Studio Jans - Miek in Vorm - Nynke ontwerpt - By Studio Steef - Letters and Lines

 

© 2021 - 2022 Labelby62 voor inpakmaterialen en cadeaudecoratie. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel