Levertijd

De levertijd van een pakket is gemiddeld 3 dagen. Ik doe mijn uiterste best om de levering zo snel mogelijk te verzenden. Door omstandigheden als feestdagen, vakantie, langere levertijden bij de Post.nl of vertraging bij de leverancier kan de levering door Labelby62 iets verlaat zijn. Hierover word je als klant per e-mailbericht geïnformeerd. Heb je vragen over de levertijd neem dan contact met mij op via een e-mailbericht naar info@labelby62.nl en ik geef je binnen 24 uur antwoord.

Verzenden

Labelby 62 maakt gebruik van de Post.nl als verzenddienst. Afhankelijk van de bestelde artikelen wordt gekozen voor het verzenden via luchtkussen envelop, brievenbuspakje of pakket levering. De verzendkosten zijn afhakelijk van de wijze van verpakking en het gewicht. De Nederlandse tarieven van Post.nl zijn van toepassing op de verzendkosten. Bij het plaatsen van de bestelling zijn de kosten voor de verzending zichtbaar.

Gratis ophalen

Woon je in Hazerswoude-Dorp en wil je je bestelling ophalen? Dat is geen probleem. Aan het einde van het bestelproces kan je aangeven dat je de producten wilt komen ophalen. Dit is geheel gratis. Ik neem contact met je op over het tijdstip van afhalen.

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel