Sorteer op
 • notebook bladeren
  notebook bladeren

  Dit A5 schriftje heeft aan de buitenkant een printje van groen en roze bladeren. Aan de binnenkant is het effen groen. De cover is gemaakt van 250 grams papier. Er zijn 32 gelinieerde bladzijden om op te schrijven.

  € 2,75
 • notebook roze met witte stippen
  notebook roze met witte stippen

  Notebook met bedrukking op de voorkant van witte stippen en het woord notebook. Het schriftje heeft 32 bladzijde gelinieerd papier. De kaft is gemaakt van 250 grams papier. Het formaat is A5.

  € 2,75
 • dream - plan - do
  dream - plan - do

  Notitie schriftje met 32 gelinieerde bladzijden.
  De cover is groen met witte dots en roze letters, de binnenkant is effen groen.
  De cover is gemaakt van 250 grams papier.
  Het schriftje heeft een A5 formaat.

  € 1,75
 • potloden
  potloden

  Potlood met de tekst - le's do this. Voor als je nog een zetje nodig hebt om te gaan schrijven. Het potlood is ook leuk om cadeau te geven. Maak een setje met de A5 schriftjes en een ansichtkaart of minikaartje erbij.

  € 1,25
 • jij bent de liefste papa pen
  jij bent de liefste papa pen

  Verras je vader met deze leuke pen met tekst, jij bent de liefste papa, er op gedrukt. De pen is deels gemaakt van recycled papier.

  € 2,50
 • voor de liefste pen
  voor de liefste pen

  Pen met de tekst, voor de liefste, en een wit hartje. De pen is deels gemaakt van recycled papier. Verras iemand met deze leuk pen. De pen kan je combineren met een van de noteblocks.

  € 2,50
 • he leukerd pen
  he leukerd pen

  Pen met de tekst, he leukerd. De pen is deels gemaakt van recycled papier. De pen kan je combineren met een van de noteblocks.

  € 2,50

Een schriftje kan je altijd gebruiken, je hoeft er niet voor op school te zitten. Schrijf er je reisverhalen in of maak er een mooi recepten boekje van. Plak plaatjes of foto's bij je tekst en maak het speciaal. Hoewel je laptop ook heel handig is blijft het schrijven in een schriftje toch ook heerlijk om te doen. Het heeft iets vertrouwelijks. Een schriftje neem je makkelijk ergens mee naar toe. Over het algemeen is een schriftje dunner dan een notebook en past het al snel in je handtas. Door de leuke motiefjes en de hippe uitstraling is het ook een idee om een schrift cadeau te doen. Samen met een memoblokje of houten potlood inpakken in een leuk cadeauzakje of inpakpapier. 

© 2021 - 2022 Labelby62 voor inpakmaterialen en cadeaudecoratie. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel