Sorteer op
 • pen met hartjes
  pen met hartjes

  Pen van het merk, het winkeltje van Anne, met hartjes er op gedrukt. De pen kan je leuk combineren met een van de notitieblokjes van het zelfde merk.

  € 2,75
 • pen voor de liefste
  pen voor de liefste

  Pen met de tekst, voor de liefste en een wit hartje. De pen is deels gemaakt van recycled papier. Verras iemand met deze leuk pen. Deze pen kan je leuk combineren met een van de notitieblokjes.

  € 2,50
 • pen liefste mama
  pen liefste mama

  Pen van het merk MIEKinvorm met tekst, liefste mama, er op gedrukt. De pen is deels gemaakt van recycled papier. Combineer deze bedrukte pen met een leuk notitieblokje en je hebt een leuk cadeautje.

  € 2,50
 • pen jij bent de liefste papa
  pen jij bent de liefste papa

  Pen van het merk MIEKinvorm met tekst, jij bent de liefste papa, er op gedrukt. De pen is deels gemaakt van recycled papier. Combineer deze bedrukte pen met een leuk notitieblokje en je hebt een leuk cadeautje.

  € 2,50
 • pen liefste oma
  pen liefste oma

  Pen van het merk MIEKinvorm met tekst, liefste oma, er op gedrukt. De pen is deels gemaakt van recycled papier. Combineer deze bedrukt pen met een leuk notitieblokje en je hebt een leuk cadeautje.

  € 2,50
 • potloden
  potloden

  Potlood met de tekst - le's do this. Voor als je nog een zetje nodig hebt om te gaan schrijven. Het potlood is ook leuk om cadeau te geven. Maak een setje met de A5 schriftjes en een ansichtkaart of minikaartje erbij.

  € 1,25
 • notebook roze met witte stippen
  notebook roze met witte stippen

  Notebook met bedrukking op de voorkant van witte stippen en het woord notebook. Het schriftje heeft 32 bladzijde gelinieerd papier. De kaft is gemaakt van 250 grams papier. Het formaat is A5.

  € 2,75
 • dream - plan - do
  dream - plan - do

  Notitie schriftje met 32 gelinieerde bladzijden.
  De cover is groen met witte dots en roze letters, de binnenkant is effen groen.
  De cover is gemaakt van 250 grams papier.
  Het schriftje heeft een A5 formaat.

  € 1,75
 • notebook bladeren
  notebook bladeren

  Dit A5 schriftje heeft aan de buitenkant een printje van groen en roze bladeren. Aan de binnenkant is het effen groen. De cover is gemaakt van 250 grams papier. Er zijn 32 gelinieerde bladzijden om op te schrijven.

  € 2,75

Een schriftje kan je altijd gebruiken, je hoeft er niet voor op school te zitten. Schrijf er je reisverhalen in of maak er een mooi recepten boekje van. Plak plaatjes of foto's bij je tekst en maak het speciaal. Hoewel je laptop ook heel handig is blijft het schrijven in een schriftje toch ook heerlijk om te doen. Het heeft iets vertrouwelijks. Een schriftje neem je makkelijk ergens mee naar toe. Over het algemeen is een schriftje dunner dan een notebook en past het al snel in je handtas. Door de leuke motiefjes en de hippe uitstraling is het ook een idee om een schrift cadeau te doen. Samen met een memoblokje of houten potlood inpakken in een leuk cadeauzakje of inpakpapier. 

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel