Sorteer op
per pagina
 • cadeaupapier Sint wit en goud
  cadeaupapier Sint wit en goud

  Cadeaupapier voor Sinterklaas avond welke aan beide zijden van het papier bedrukt is. Het cadeaupapier is geillustreerd met Sinterklaas figuren en witte stippen.
  De afmeting van de rol cadeaupapier is 50 centimete x 3 meter.

  € 3,95 € 2,95
 • cadeaupapier Sint roze en goud
  cadeaupapier Sint roze en goud

  Cadeaupapier voor pakjesavond en heeft een dubbelzijdige opdruk in roze en goud. Het cadeaupapier is geillustreerd met Sinterklaas figuren en witte stippen. De afmeting van de rol cadeaupapier is 50 centimeter x 3 meter.

  € 2,95
 • cadeaupapier Sint petrol en goud
  cadeaupapier Sint petrol en goud

  Cadeaupapier voor Sinterklaas pakjesavond en heeft een dubbelzijdige opdruk in petrol en goud. Het cadeaupapier is geillustreerd met Sinterklaas figuren en witte stippen.
  De afmeting van de rol cadeaupapier is 0,5 x 3 meter.

  € 3,95 € 2,95
 • cadeaupapier Sint - kraft met wit
  cadeaupapier Sint - kraft met wit

  Cadeaupapier voor sinterklaas pakjesavond. Het kraftpapier heeft een witte opdruk van diverse Sint figuren en teksten uit kinderliedjes. De afmeting van de rol cadeaupapier is 0,5 x 3 meter.

  € 3,50 € 2,50
 • cadeaupapier Sint - kraft en metallic blauw
  cadeaupapier Sint - kraft en metallic blauw

  Cadeaupapier voor sinterklaas pakjesavond. Het kraftpapier heeft een metallic blauwe opdruk van diverse Sint figuren en teksten uit kinderliedjes. De afmeting van de rol cadeaupapier is 0,5 x 3 meter.

  € 3,50 € 2,50
 • cadeaupapier Sint zwart-wit
  cadeaupapier Sint zwart-wit

  Cadeaupapier voor Sinterklaas pakjesavond en heeft een dubbelzijdige opdruk in wit, zwart en goud. Het cadeaupapier is geillustreerd met stukjes tekst uit Sinterklaas liedjes.
  De afmeting van de rol cadeaupapier is 0,5 x 3 meter.

  € 3,95 € 2,95
 • cadeauzakje Sint petrol mt M - per 5
  cadeauzakje Sint petrol mt M - per 5

  Dubbelbedrukt Sinterklaas cadeauzakje met als hoofdkleur petrol. De binnenkant van het zakje is goud met wit. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 centimeter en het is gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,15
 • cadeauzakje Sint blauw mt M - per 5
  cadeauzakje Sint blauw mt M - per 5

  Sinterklaas cadeauzakje waarvan de buitenkant blauw met witte bedrukking is. De binnenkant van het cadeauzakje is mintgroen met goud. De afmeting van zakje is 12 x 19 cm en is gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,15
 • cadeauzakje Sint mint mt M - per 5
  cadeauzakje Sint mint mt M - per 5

  Sinterklaas cadeauzakje waarvan de buitenkant mint groen met gouden bedrukking is. De binnenkant van het cadeauzakje is blauw met witte bedrukking. De afmeting van zakje is 12 x 19 cm en is gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,15
 • minikaartje kadootje van Sint en Piet
  minikaartje kadootje van Sint en Piet

  Minikaartje met als tekst opdruk kadootje van Sint en Piet. Op het minikaartje staan pakjes afgedrukt in een mooie zacht roze kleur. De achterkant van het minikaartje is blanco. De afmeting van het minikaartje is 5,5 x 8,5 cm.

  € 0,45
 • cadeauzakje Sint afbeeldingen mt L- per 5
  cadeauzakje Sint afbeeldingen mt L- per 5

  Cadeauzakje voor pakjesavond, bedrukt met gevelhuisjes en Sint afbeeldingen. De binnenkant van het cadeauzakje is bedrukt goud. De afmeting van het zakje is 17 x 25 cm en gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,25
 • cadeauzakje Sint mt L- per 5
  cadeauzakje Sint mt L- per 5

  Cadeauzakje met de letter Sint in diverse kleuren. De binnenkant van het cadeauzakje is effen groen. De afmeting van het zakje is 17 x 25 cm en gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,25
 • cadeausticker pakje van de Sint - per 10
  cadeausticker pakje van de Sint - per 10

  Cadeausticker met de tekst, een pakje van de Sint, er op gedrukt. De basiskleur is wit en de accentkleuren zijn zwart en goud. De cadeaustickers worden per 10 stuks geleverd en hebben een doorsnede van 40 mm.

  € 0,80
 • cadeausticker pakjesavond - per 10
  cadeausticker pakjesavond - per 10

  Gekleurde Sint cadeaustickers voor pakjesavond. De stickers zijn er in 5 kleuren en worden per 10 geleverd. De diameter van de cadeausticker is 40 mm.

  € 0,80 € 0,60
 • cadeausticker Sint - per 10
  cadeausticker Sint - per 10

  Cadeausticker in 2 verschillende uitvoeringen met het woord SInt er op gedrukt. De sticker wordt per assorti van 2 x 5 stuks verpakt. De cadeausticker heeft een diameter van 55 millimeter.

  € 1,00
 • cadeausticker Sint en Piet - per 10
  cadeausticker Sint en Piet - per 10

  Sticker Sint en Piet om je cadeau mee te versieren voor pakjesavond. De basiskleur is wit en de accentkleuren zijn zwart en goud. De stickers worden per 10 stuks geleverd en hebben een afmeting van diameter 40 cm.

  € 0,80
Sorteer op
per pagina

Sinterklaas of pakjesavond, maak je speciaal door het samen met familie of vrienden te vieren. Koop een jute zak om de Sinterklaas cadeautjes in te verzamelen of maak een leuke stapel van de mooi ingepakte cadeautjes. Of je nu voor de suprises gaat of voor een chique ingepakt cadeau, het is allemaal goed. Ben je niet zo handig met inpakken? Sinterklaas inpakzakjes zijn makkelijk in gebruik. Plak een leuke Sinterklaas naamsticker op je cadeau of hang er een gezellige Sint cadeaulabel aan.

Er komen steeds meer artikelen bij de feestdagen te staan. Hou de website in de gaten voor nog veel meer leuks.

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel