Sorteer op
 • cadeaupapier Sint - kraft en metallic blauw
  cadeaupapier Sint - kraft en metallic blauw

  Cadeaupapier voor sinterklaas pakjesavond. Het kraftpapier heeft een metallic blauwe opdruk van diverse Sint figuren en teksten uit kinderliedjes. De afmeting van de rol cadeaupapier is 0,5 x 3 meter.

  € 2,50
 • cadeaupapier sint - kraft met wit
  cadeaupapier sint - kraft met wit

  Cadeaupapier voor sinterklaas pakjesavond. Het kraftpapier heeft een witte opdruk van diverse Sint figuren en teksten uit kinderliedjes. De afmeting van de rol cadeaupapier is 0,5 x 3 meter.

  € 3,50
 • cadeaupapier sint - petrol en goud
  cadeaupapier sint - petrol en goud

  Cadeaupapier voor Sinterklaas pakjesavond en heeft een dubbelzijdige opdruk in petrol en goud. Het cadeaupapier is geillustreerd met Sinterklaas figuren en witte stippen.
  De afmeting van de rol cadeaupapier is 0,5 x 3 meter.

  € 3,95
 • Sinterklaas inpakzakje blauw - per 5
  Sinterklaas inpakzakje blauw - per 5

  Sinterklaas inpakzakje waarvan de buitenkant blauw is met witte bedrukking en de binnenkant mint is met gouden bedrukking.
  De afmeting vanhet inpakzakje is 12 x 19 cm.
  Het inpakzakje is gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,15
 • Sinterklaas inpakzakje mint - per 5
  Sinterklaas inpakzakje mint - per 5

  Sinterklaas inpakzakje met als accentkleur mintgroen.
  De bedrukking bestaat uit Sinterklaas figuren en stukjes tekst uit sinterklaasliedjes.
  De afmeting van het inpakzakje is 17 x 25 cm en gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,15
 • Sinterklaas cadeausticker - per 10
  Sinterklaas cadeausticker - per 10

  Sinterklaas cadeausticker voor pakjesavond. Op de sticker kan je een naam zetten. Er zijn vijf kleuren Sinterklaas cadeaustickers, mintgroen, zwart, blauw, roze en zalm. Op de Sinterklaas cadeausticker kan je een naam schrijven.

  € 1,00 € 0,80
 • cadeausticker pakjesavond - per 10
  cadeausticker pakjesavond - per 10

  Gekleurde Sint cadeaustickers voor pakjesavond. De stickers zijn er in 5 kleuren en worden per 10 geleverd. De diameter van de cadeausticker is 40 mm.

  € 0,80 € 0,60
 • cadeausticker Sint en Piet - per 10
  cadeausticker Sint en Piet - per 10

  Sticker Sint en Piet om je cadeau mee te versieren voor pakjesavond. De basiskleur is wit en de accentkleuren zijn zwart en goud. De stickers worden per 10 stuks geleverd en hebben een afmeting van diameter 40 cm.

  € 0,80 € 0,60
 • cadeausticker liefs van de Sint - per 10
  cadeausticker liefs van de Sint - per 10

  Sinterklaas cadeausticker met de tekst liefs van de Sint. De basiskleur van de sticker is wit en is bedrukt met zwarte letters en een goudkleurig hartje. De cadeaustickers worden per 10 verpakt en hebben een diameter van 40 cm.

  € 0,80 € 0,60
 • minikaartje kadootje van sint en piet
  minikaartje kadootje van sint en piet

  Minikaartje met als tekst opdruk kadootje van Sint en Piet. Op het minikaartje staan pakjes afgedrukt in een mooie zacht roze kleur. De achterkant van het minikaartje is blanco. De afmeting van het minikaartje is 5,5 x 8,5 cm.

  € 0,45

Sinterklaas of pakjesavond, maak je speciaal door het samen met familie of vrienden te vieren. Koop een jute zak om de Sinterklaas cadeautjes in te verzamelen of maak een leuke stapel van de mooi ingepakte cadeautjes. Of je nu voor de suprises gaat of voor een chique ingepakt cadeau, het is allemaal goed. Ben je niet zo handig met inpakken? Sinterklaas inpakzakjes zijn makkelijk in gebruik. Plak een leuke Sinterklaas naamsticker op je cadeau of hang er een gezellige Sint cadeaulabel aan.

Er komen steeds meer artikelen bij de feestdagen te staan. Hou de website in de gaten voor nog veel meer leuks.

© 2021 - 2022 Labelby62 voor inpakmaterialen en cadeaudecoratie. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel