Sorteer op
per pagina
 • sticker Sinterklaas assorti - per 5
  sticker Sinterklaas assorti - per 5

  Sticker assorti voor Sinterklaas met 5 verschillende afbeeldingen. Je kunt er een naam opzetten. Uitgevoerd in zwart, wit en goud. De stickers worden per 5 stuks geleverd en hebben een doorsnede van 40 mm.

  € 0,40
 • sticker Sinterklaas kadootje - per 5
  sticker Sinterklaas kadootje - per 5

  Sticker met de tekst, Sinterklaas kadootje, er op gedrukt. De basiskleur is wit en de accentkleuren zijn zwart en goud. De stickers worden per 5 stuks geleverd en hebben een doorsnede van 40 mm.

  € 0,40
 • sticker pakje van de Sint - per 5
  sticker pakje van de Sint - per 5

  Sticker met de tekst, een pakje van de Sint, er op gedrukt. De basiskleur is wit en de accentkleuren zijn zwart en goud. De stickers worden per 5 stuks geleverd en hebben een doorsnede van 40 mm.

  € 0,40
 • sticker Sint - per 5
  sticker Sint - per 5

  Sticker in 2 verschillende uitvoeringen met het woord SInt er op gedrukt. De sticker wordt per assorti van 5 stuks verpakt. De Sinterklaas cadeau sticker heeft een diameter van 55 mm.

  € 0,50
 • cadeauzakje Sint mt L- per 5
  cadeauzakje Sint mt L- per 5

  Cadeauzakje met de letter Sint in diverse kleuren. De binnenkant van het cadeauzakje is effen groen. De afmeting van het zakje is 17 x 25 cm en gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,25
 • sticker Sinterklaas groot - per 5
  sticker Sinterklaas groot - per 5

  Sticker met de tekst, Sinterklaas kadootje, er op gedrukt. De basiskleur is wit en de accentkleuren zijn zwart en goud. De stickers worden per 5 stuks geleverd en hebben een doorsnede van 40 mm.

  € 0,40
 • sticker Sint en Piet - per 5
  sticker Sint en Piet - per 5

  Sticker Sint en Piet om je cadeau mee te versieren voor pakjesavond. De basiskleur is wit en de accentkleuren zijn zwart en goud. De stickers worden per 5 stuks geleverd en hebben een afmeting van diameter 40 cm.

  € 0,40
 • stickervel Sinterklaas
  stickervel Sinterklaas

  Cadeau stickervel met 24 verschillende afbeeldingen. De stickers zijn alle 24 uitgevoerd in zwart met wit. Merk van de stickervel is Miek in Vorm.

  € 2,50
 • cadeauzakje Sint afbeeldingen mt L- per 5
  cadeauzakje Sint afbeeldingen mt L- per 5

  Cadeauzakje voor pakjesavond, bedrukt met gevelhuisjes en Sint afbeeldingen. De binnenkant van het cadeauzakje is bedrukt goud. De afmeting van het zakje is 17 x 25 cm en gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,25
 • cadeauzakje Sint petrol mt M - per 5
  cadeauzakje Sint petrol mt M - per 5

  Dubbelbedrukt Sinterklaas cadeauzakje met als hoofdkleur petrol. De binnenkant van het zakje is goud met wit. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 centimeter en het is gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,15
 • cadeauzakje Sint blauw mt M - per 5
  cadeauzakje Sint blauw mt M - per 5

  Sinterklaas cadeauzakje waarvan de buitenkant blauw met witte bedrukking is. De binnenkant van het cadeauzakje is mintgroen met goud. De afmeting van zakje is 12 x 19 cm en is gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,15
 • cadeauzakje Sint mint mt M - per 5
  cadeauzakje Sint mint mt M - per 5

  Sinterklaas cadeauzakje waarvan de buitenkant mint groen met gouden bedrukking is. De binnenkant van het cadeauzakje is blauw met witte bedrukking. De afmeting van zakje is 12 x 19 cm en is gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,15
 • cadeaupapier Sint petrol
  cadeaupapier Sint petrol

  Cadeaupapier voor Sinterklaas pakjesavond en heeft een dubbelzijdige opdruk in petrol en goud. Het cadeaupapier is geillustreerd met Sinterklaas figuren en witte stippen.
  De afmeting van de rol cadeaupapier is 0,5 x 3 meter.

  € 3,95 € 2,95
 • cadeaupapier Sint roze en goud
  cadeaupapier Sint roze en goud

  Cadeaupapier voor pakjesavond en heeft een dubbelzijdige opdruk in roze en goud. Het cadeaupapier is geillustreerd met Sinterklaas figuren en witte stippen. De afmeting van de rol cadeaupapier is 50 centimeter x 3 meter.

  € 3,95 € 2,95
 • cadeaupapier Sint wit en goud
  cadeaupapier Sint wit en goud

  Cadeaupapier voor Sinterklaas avond welke aan beide zijden van het papier bedrukt is. Het cadeaupapier is geillustreerd met Sinterklaas figuren en witte stippen.
  De afmeting van de rol cadeaupapier is 50 centimete x 3 meter.

  € 3,95 € 2,95
 • cadeaupapier Sint - kraft met wit
  cadeaupapier Sint - kraft met wit

  Cadeaupapier voor sinterklaas pakjesavond. Het kraftpapier heeft een witte opdruk van diverse Sint figuren en teksten uit kinderliedjes. De afmeting van de rol cadeaupapier is 0,5 x 3 meter.

  € 3,50 € 2,50
Sorteer op
per pagina

Sinterklaas

Sinterklaas of pakjesavond, maak je speciaal door het samen met familie of vrienden te vieren. Koop een jute zak om de Sinterklaas cadeautjes in te verzamelen of maak een leuke stapel van de mooi ingepakte cadeautjes. Of je nu voor de suprises gaat of voor een chique ingepakt cadeau, het is allemaal goed. In de webshop vind je mooi en stevig Sinterklaas cadeaupapier. Ben je niet zo handig met inpakken? Sinterklaas cadeauzakjes zijn heel makkelijk in gebruik voor kleine cadeaus. 

Inpakken voor Sinterklaasavond.

Dus pak je Sinterklaas cadeaus leuk in en vergeet niet om ze te versieren met een Sinterklaas cadeau stickers. Op deze manier maak je het uitpakken nog specialer en zorg je voor een extra feestelijke sfeer. Of je nu kiest voor vrolijk inpakpapier, linten, strikken of een mooie cadeau sticker, het gaat erom dat je laat zien dat je moeite hebt gedaan. En dat maakt het geven én ontvangen van cadeaus tijdens het Sinterklaasfeest nóg leuker.

 

Wees orgineel met het inpakken van Sinterklaas cadeaus.

Om je cadeaus op een leuke en originele manier in te pakken, kan je gebruik maken van verschillende inpaktechnieken.  Kies bijvoorbeeld voor een vrolijke kleuren inpakpapier.  Daarnaast kan je ook gebruik maken van linten, strikken, en krullinten om je cadeaus nog feestelijker te maken.

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel