per pagina
Sorteer op
 • cadeauzakje Sint petrol mt M - per 5
  cadeauzakje Sint petrol mt M - per 5

  Sint cadeauzakje met als hoofdkleur petrol. De binnenkant van het zakje is goud met wit. De afmeting van het Sinterklaas cadeauzakje is 12 x 19 cm. en het is gemaakt van 80 grams papier. Handig voor kleine cadeautjes.

  € 1,15
 • cadeauzakje Sint pakjes mt M - per 5
  cadeauzakje Sint pakjes mt M - per 5

  Sinterklaas cadeauzakje met leuke Sint afbeeldingen zoals wortels en pakjes. Plak deze leuke zakjes dicht met een sticker. Kleuren zijn donker blauw en vanille. Formaat 12 x 19 cm. De zakjes worden per 5 stuks geleverd.

  € 1,25
 • cadeauzakje Sint huisjes mt L - 5 stuks
  cadeauzakje Sint huisjes mt L - 5 stuks

  Cadeauzakje voor de Sint met afbeeldingen van huisjes en sint figuurtjes. Er zijn diverse kleuren gebruikt. Het formaat van het cadeauzakje is 17 x 25 cm. Er past een chocoladeletter in. Geleverd per 5 stuks.

  € 1,40
 • stickers Sint voor - per 5
  stickers Sint voor - per 5

  Stickers voor op je Sinterklaas cadeautjes. Op de sticker vind je een witte ruimte om je naam op te zetten. Super handig dus. Het formaat is 50 mm. Geleverd per 5 stuks. Kleuren zijn blauw, groen en vanille.

  € 0,40
 • sticker Sinterklaas kadootje - per 5
  sticker Sinterklaas kadootje - per 5

  Sticker met de tekst, Sinterklaas kadootje, er op gedrukt. De basiskleur is wit en de accentkleuren zijn zwart en goud. De stickers worden per 5 stuks geleverd en hebben een doorsnede van 40 mm.

  € 0,40
 • sticker Sinterklaas assorti - per 5
  sticker Sinterklaas assorti - per 5

  Sticker assorti voor Sinterklaas met 5 verschillende afbeeldingen. Je kunt er een naam opzetten. Uitgevoerd in zwart, wit en goud. De stickers worden per 5 stuks geleverd en hebben een doorsnede van 40 mm.

  € 0,40
 • sticker pakje van de Sint - per 5
  sticker pakje van de Sint - per 5

  Sticker met de tekst, een pakje van de Sint, er op gedrukt. De basiskleur is wit en de accentkleuren zijn zwart en goud. De stickers worden per 5 stuks geleverd en hebben een doorsnede van 40 mm.

  € 0,40
 • cadeauzakje Sint mt L- per 5
  cadeauzakje Sint mt L- per 5

  Cadeauzakje met de letter Sint in diverse kleuren. De binnenkant van het cadeauzakje is effen groen. De afmeting van het zakje is 17 x 25 cm en gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,25
 • sticker Sint - per 5
  sticker Sint - per 5

  Sticker in 2 verschillende uitvoeringen met het woord SInt er op gedrukt. De sticker wordt per assorti van 5 stuks verpakt. De Sinterklaas cadeau sticker heeft een diameter van 55 mm.

  € 0,50
 • sticker Sinterklaas groot - per 5
  sticker Sinterklaas groot - per 5

  Grote Sinterklaas sticker voor je cadeautjes. De basiskleur is wit en de accentkleuren zijn zwart en goud. De stickers worden per 5 stuks geleverd en hebben een doorsnede van 60 mm. Op de sticker kan je een naam schrijven.

  € 0,40
 • sticker Sint kadootje voor
  sticker Sint kadootje voor

  Gekleurde Sinterklaas stickere voorzien van een naam balkje. Handige stickers om je cadeau mee te versieren. Het formaat is 40 mm rond en uitgevoerd in 5 verschillende kleuren. Je ontvangt van iedere kleur 1 sticker.

  € 0,40 € 0,30
 • blokbodemzakje Sint pakjes
  blokbodemzakje Sint pakjes

  Blokbodemzakje met afbeeldingen van pakjes van de Sint. De pakjes hebben allerlei vrolijke kleuren. Het formaat van het blokbodemzakje is 9 x 5 x 16 cm, gemaakt van 80 grams papier.

  € 0,40
 • cadeauzakje Sint afbeeldingen mt L- per 5
  cadeauzakje Sint afbeeldingen mt L- per 5

  Cadeauzakje voor pakjesavond, bedrukt met gevelhuisjes en Sint figuurtjes. De binnenkant van het cadeauzakje is goud. De afmeting van het zakje is 17 x 25 cm en gemaakt van 80 grams papier. Geleverd per 5 stuks.

  € 1,25
 • stickervel Sinterklaas
  stickervel Sinterklaas

  Cadeau stickervel met 24 verschillende afbeeldingen. De stickers zijn uitgevoerd in zwart met wit. Merk van de stickervel is Miek in Vorm. Formaat van de stickers is 30 mm rond.

  € 2,50 € 1,75
 • cadeauzakje Sint mint mt M - per 5
  cadeauzakje Sint mint mt M - per 5

  Sinterklaas cadeauzakje waarvan de buitenkant mintgroen met gouden bedrukking is. De binnenkant van het cadeauzakje is blauw met witte bedrukking. De afmeting van zakje is 12 x 19 cm en is gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,15
 • cadeauzakje Sint blauw mt M - per 5
  cadeauzakje Sint blauw mt M - per 5

  Sinterklaas cadeauzakje waarvan de buitenkant blauw met witte bedrukking is. De binnenkant van het cadeauzakje is mintgroen met goud. De afmeting van zakje is 12 x 19 cm en is gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,15
  1 - 16 van 29 resultaten
 • 1
 • 2

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje.

Sinterklaas of pakjesavond, maak je speciaal door het samen met familie of vrienden te vieren. Koop een jute zak om de Sinterklaas cadeautjes in te verzamelen of maak een leuke stapel van de mooi ingepakte cadeautjes. Of je nu voor de suprises gaat of voor een chique ingepakt cadeau, het is allemaal goed. In de webshop vind je mooi en stevig Sinterklaas cadeaupapier. Ben je niet zo handig met inpakken? Sinterklaas cadeauzakjes zijn heel makkelijk in gebruik voor kleine cadeaus. 

Inpakmaterialen voor Sinterklaasavond.

Pak je Sinterklaas cadeaus leuk in met mooi papier of zakjes en vergeet niet om ze te versieren met een Sinterklaas cadeau stickers. Op deze manier maak je het uitpakken nog specialer en zorg je voor een extra feestelijke sfeer. Of je nu kiest voor vrolijk inpakpapier, linten, strikken of een mooie cadeau sticker, het gaat erom dat je laat zien dat je moeite hebt gedaan. En dat maakt het geven én ontvangen van cadeaus tijdens het Sinterklaasfeest nóg leuker.

Wees orgineel met het inpakken van Sinterklaas cadeaus.

Om je cadeaus op een leuke en originele manier in te pakken, kan je gebruik maken van verschillende inpaktechnieken. Kies bijvoorbeeld voor een vrolijke kleuren inpakpapier. Daarnaast kan je ook gebruik maken van linten, strikken, en krullinten om je cadeaus nog feestelijker te maken.

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaupapier, zakjes, stickers en kaarten. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel