Sorteer op
per pagina
 • cadeauzakje kerstboom mt L - per 5
  cadeauzakje kerstboom mt L - per 5

  Papieren cadeauzakje met kerst afbeeldingen. De binnenkant van het cadeauzakje is groen. Dit zakje is heel geschikt voor je kleine kerstcadeaus. De afmeting van het cadeauzakje is 17 x 25 cm.

  € 1,40
 • cadeauzakje dennenappel kraft mt L - per 5
  cadeauzakje dennenappel kraft mt L - per 5

  Cadeauzakje van kraftpapier met de afbeelding van dennenappels. De binnenkant van het cadeauzakje is effen. Dit zakje is heel geschikt voor je kerstcadeaus. De afmeting van het cadeauzakje is 17 x 25 cm.

  € 1,40 € 1,25
 • cadeauzakje dennenappel lila mt M - per 5
  cadeauzakje dennenappel lila mt M - per 5

  Cadeauzakje met de afbeelding van dennenappels in lila en paars. De binnenkant van het cadeauzakje is bedrukt de zelfde afbeelding in andere kleuren. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 cm.

  € 1,25 € 1,15
 • cadeauzakje dennenappel duo - 2 x 5
  cadeauzakje dennenappel duo - 2 x 5

  Cadeauzakje duo met de afbeeldingen van dennenappels. Deze cadeauzakjes zijn heel geschikt voor je kerstcadeaus. De afmeting van het cadeauzakjes is 17 x 25 cm en 12 x 19 cm.

  € 2,40 € 2,00
 • cadeauzakje kerst zwart en wit mt L - per 5
  cadeauzakje kerst zwart en wit mt L - per 5

  Cadeauzakje geïllustreerd met delen uit kerstliedjes en kerst motiefjes. De basis kleuren van het kerstzakje is zwart en wit. De binnenkant is bedrukt in zwart en goud. De afmeting van de kerstzakjes is 17 x 25 cm.

  € 1,40 € 1,25
 • Cadeauzakje kerst mint mt M - per 5
  Cadeauzakje kerst mint mt M - per 5

  Cadeauzakje voor de kerstcadeaus in een frisse mintgroene kleur met opdrukt. Het kerst cadeauzakje is dubbelzijdig bedrukt met 2 verschillende motiefjes. De afmeting van het zakje is 12 x 19 cm en is gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,25 € 1,15
 • cadeauzakje winter mt M - per 5
  cadeauzakje winter mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukt cadeauzakje met winterse kerst afbeeldingen. De kleuren zijn wit met goud. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 cm en het is gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,25 € 1,15
 • cadeaupapier dennenappel
  cadeaupapier dennenappel

  Dubbelzijdig kerst cadeaupapier met lila dennenappels. De ene kant van het cadeaupapier is paars met lila en de andere kant van het papier is roze met goud. De afmeting van de rol cadeaupapier is 50 centimeter x 3 meter

  € 3,95 € 2,95
 • cadeaupapier rendier
  cadeaupapier rendier

  Dubbelzijdig kerst cadeaupapier met paarse dennenbomen en rendieren tegen een lila achtergrond. De andere kant van het papier is rosé goud met wit. De afmeting van de rol is 50 centimeter x 3 meter

  € 3,95 € 2,95
 • cadeaupapier dennenappel oker
  cadeaupapier dennenappel oker

  Dubbelzijdig kerst cadeaupapier met witte dennenappels. De ene kant van het cadeaupapier is oker met wit en de andere kant van het cadeaupapier is groen met wit. De afmeting van de rol is 50 centimeter x 3 meter

  € 3,95 € 2,95
 • cadeaupapier kerst roze
  cadeaupapier kerst roze

  Dubbelzijdig cadeaupapier voor de kerst. De ene kant van het cadeaupapier is roze met gouden bedrukking en de andere kant is goud met witte bedrukking. De afmeting van de rol is 50 centimeter x 3 meter.

  € 3,95
 • cadeaupapier ster en kerstboom
  cadeaupapier ster en kerstboom

  Dubbelzijdig cadeaupapier voor de kerst. De ene kant van het cadeaupapier is roze met kerstboom en ster motief. De andere kant is zwart met roze stippen en sterren. De afmeting van de rol is 50 centimeter x 3 meter.

  € 3,95 € 2,95
 • cadeaupapier groen kerstboom en ster
  cadeaupapier groen kerstboom en ster

  Dubbelzijdig cadeaupapier voor de Kerst. De ene kant van het cadeaupapier is groen met kerstboom en sterren motief en de andere kant is oker met stippen en sterren. De afmeting van de rol is 50 x 300 centimeter.

  € 3,95 € 2,95
 • cadeaupapier zwart kerstboom en ster
  cadeaupapier zwart kerstboom en ster

  Dubbelzijdig cadeaupapier voor de kerst. De ene kant van het kerst cadeaupapier is zwart met kerstboom en sterren motief en de andere kant is goud met zwarte stippen en sterren. De afmeting van de rol is 50 cm x 3 meter.

  € 3,95 € 2,95
 • cadeaupapier bomen ijsblauw
  cadeaupapier bomen ijsblauw

  Cadeaupapier welke dubbelzijdig bedrukt is met een kerstprint. Je kunt beide kanten gebruiken en ook met elkaar combineren.
  De afmeting van de rol cadeaupapier is 50 centimeter x 3 meter en is gemaakt van 80 grams papier.

  € 3,95 € 2,95
 • sticker gezellig feestdagen - per 5
  sticker gezellig feestdagen - per 5

  Sticker om je kerst cadeaus en enveloppen te versieren. Een sticker met een luxe uitstraling door een licht glanzend effect. Het formaat van de sticker is 40 mm. en wordt per 5 stuks geleverd.

  € 0,40
Sorteer op
per pagina

Kerst

Het geven van kerstcadeaus is de laatste jaren enorm toegenomen. Voor deze feestelijke gelegenheid heb ik speciaal mooi kerst cadeaupapier, cadeauzakjes en stickers voor je.

Cadeaus inpakken voor kerst.

Je kunt kiezen voor een hippe of klassieke uitstraling van je cadeaus. Net wat je zelf leuk vindt. Maak je cadeaus extra mooi met lint, kerststickers en kerstlabels. Je kunt een speciale kerst inpakworkshop volgen om jou inpak talent te ontwikkelen. Stuur een e-mail of app voor de details. Lees ook even mijn blog met 5 inpaktips voor je kerstcadeau.

Combineren

Mix en Match de kerst materialen met elkaar. Een persoonlijk tintje toevoegen met kerst is een mooi gebaar. Zo kan je met het versieren van jou cadeau ook gebruik maken van een kersttak uit je tuin, kleine kerstballetjes of dennenappeltjes.

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel