Sorteer op
 • sticker Vaderdag
  sticker Vaderdag

  Stickers voor op je Vaderdag cadeau. Op de sticker vind je de tekst, lieve papa. De sticker is er in 3 kleuren, zwart wit en blauw. Deze worden in een assorti van 3 geleverd. Afmeting, 50 mm. rond.

  € 0,30
 • minikaartje voor papa
  minikaartje voor papa

  Minikaartje voor papa. Het minikaartje is bedrukt met zwarte stipjes en een grijs rondje waarin de tekst staat. De afmeting van de minikaart is 8,5 x 5,5 cm en gemaakt van dik kaartpapier.

  € 0,45
 • minikaartje papa
  minikaartje papa

  Minikaartje met het woord papa er op gedrukt. De kaart is verder bedrukt met een groen hartje en groene stipjes. de afmeting van de minikaart is 8,5 x 5,5 cm en gemaakt van dik kaartpapier.

  € 0,45
 • ansichtkaart papa
  ansichtkaart papa

  Ansichtkaart met het woord papa er op gedrukt. Overige bedrukking bestaat uit groene stipjes en een klein groen hartje. De afmeting van de ansichtkaart is 105 x 148 mm en gedrukt op stevig kaartpapier.

  € 1,25
 • minikaartje voor opa
  minikaartje voor opa

  Minikaartje voor opa. Het minikaartje is bedrukt met zwarte stipjes en een grijs rondje waarin de tekst staat. De afmeting van de minikaart is 8,5 x 5,5 cm en gemaakt van dik kaartpapier.

  € 0,45
 • ansichtkaart opa
  ansichtkaart opa

  Ansichtkaart met de tekst, mijn opa is de allerliefste van de hele wereld. De kaart heeft als basis een oud groene kleur. De afmeting van de ansichtkaart is 105 x 148 mm en gedrukt op stevig kaartpapier.

  € 1,25
 • pen jij bent de liefste papa
  pen jij bent de liefste papa

  Pen met de tekst ' jij bent de liefste papa'. De pen is deels gemaakt van gerecycled papier. Verras je vader voor Vaderdag met deze leuke pen. De kleur van de inkt is blauw.

  € 2,50 € 1,25
 • pen voor de liefste met hartje
  pen voor de liefste met hartje

  Pen met de tekst 'voor de liefste' in witte letters. Naast de letters vind je een klein wit hartjes. De pen is deels gemaakt van gerecycled papier. De inktkleur is blauw. Merk; Miek in Vorm.

  € 2,50 € 1,25

Vaderdag

Vaderdag staat in het teken van alle vaders en wordt in Nederland altijd op derde zondag van juni gevierd. Het is de dag om genegenheid, dankbaarheid en liefde te tonen. Dit kan je op allerlei manieren doen. Een ontbijt op bed, een prachtige tekening, een opzegversje of een lief cadeautje. Een leuke papa ansichtkaart of minikaartje mag natuurlijk ook niet ontbreken, en vergeet opa niet.

Stoere vaders.

Stoere vaders houden het graag simpel. Een lieve vaderdag kaart met een persoonlijk tekst is vaak voldoende als versiering. Houdt vader er van om cadeaubonnen te krijgen met verjaardag of vaderdag? Gebruik een leuk cadeauzakje. Eenvoudig en makkelijk.

 

 

 

iedere bestelling is weer een feestje!

* met zorg en liefde voor je ingepakt

* meestal dezelfde dag verzonden

* altijd iets extra's bij je bestelling

* gratis ophalen in Hazerswooude-Dorp

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaupapier, zakjes, stickers en kaarten. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel