Sorteer op
per pagina
 • sleutelhanger liefste juf
  sleutelhanger liefste juf

  Sleutelhanger van zwart kunststof met de woorden, liefste juf, er op gedrukt. De afmeting van de sleutelhanger is 6 x 2,5 cm. Geef de sleutelhanger met juffendag als cadeautje of bij het einde van het schooljaar.

  € 2,95
 • sleutelhanger leukste meester
  sleutelhanger leukste meester

  Sleutelhanger van zwart kunststof met de woorden, leukste meester, er op gedrukt. De afmeting van de sleutelhanger is 6 x 2,5 cm. Geef de sleutelhanger met meesterdag als traktatie of bij het einde van het schooljaar.

  € 2,95
 • post-it berichtje van de meester
  post-it berichtje van de meester

  Post-it blokje met de tekst berichtje van de meester. Een super leuk cadeau voor meesterdag of voor het einde van het schooljaar. De afmeting van het blokje is 7,5 x 7,5 cm en het heeft 50 velletjes.

  € 2,50
 • post-it berichtje van de juf
  post-it berichtje van de juf

  Post-it blokje met de tekst berichtje van de juf. Een super leuk cadeau voor juffendag of bij het einde van het schooljaar. De afmeting van het blokje is 7,5 x 7,5 cm en heeft 50 velletjes.

  € 2,50
 • sleutelhanger meester
  sleutelhanger meester

  Sleutelhanger van zwart vilt met het woord meester in witte letters er op gedrukt. De afmeting van de sleutelhanger is 90 x 35 mm. Geef de sleutelhanger met meesterdag, als traktatie of bij het einde van het schooljaar.

  € 2,95
 • sleutelhanger juf
  sleutelhanger juf

  Sleutelhanger van zwart vilt met het woord juf in witte letters er op gedrukt. De afmeting van de sleutelhanger is 90 x 35 mm. Geef de sleutelhanger met juffendag, als traktatie of bij het einde van het schooljaar.

  € 2,95
 • flessenhanger juf
  flessenhanger juf

  Juffen flessenhanger, gemaakt van stevig papier van het merk Miek in Vorm. Leuk om aan een fles sap te hangen en te geven aan het einde van het schooljaar of op juffendag.

  € 1,00 € 0,75
 • minikaart bedankt juf hartjes
  minikaart bedankt juf hartjes

  Minikaartje met de tekst, bedankt juf. De minikaart is wit met zwarte hartjes en een lila hartje.. De afmeting van het minikaartje is 8,5 x 5,5 cm. De achterkant van het kaartje is blanco voor een persoonlijke tekst.

  € 0,45
 • minikaart hartjes
  minikaart hartjes

  Minikaartje met de tekst, heel veel hartjes voor de juf, in zwarte schrijfletters er op gedrukt. Het minikaartje heeft een leuk hartjes printje. De afmeting van de minikaart is 8,5 x 5,5 cm en de achterkant is blanco.

  € 0,45
 • minikaart voor jou meester
  minikaart voor jou meester

  Minikaartje met de tekst, voor jou meester, er op gedrukt. Het minikaartje is wit met zwarte letters en rondjes. De afmeting van het minikaartje is 8,5 x 5,5 cm en gemaakt van stevig papier.

  € 0,45
 • minikaart bedankt meester
  minikaart bedankt meester

  Minikaartje met de tekst, voor jou meester. Het minikaartje is wit met zwarte letters en rondjes. De afmeting van het minikaartje is 8,5 x 5,5 cm en gemaakt van stevig papier.

  € 0,45
 • minikaart liefste juf
  minikaart liefste juf

  Minikaartje met de tekst, liefste juf, in zwarte schrijfletters er op gedrukt. Het minikaartje heeft een leuk hartje boven de tekst. De afmeting van de minikaart is 8,5 x 5,5 cm en de achterkant is blanco.

  € 0,50
 • cadeaulabel meester
  cadeaulabel meester

  Cadeaulabel met de tekst, kadootje voor de meester, er op gedrukt. De label is in zwart-wit en voorzien van een boorgaatje. De afmeting van de cadeaulabel is 6,5 x 6,5 cm. Op de achterkant is er ruimte voor een persoonlijke tekst.

  € 0,45
 • cadeaulabel bedankt
  cadeaulabel bedankt

  Cadeaulabel met de tekst, bedankt voor het afgelopen jaar, er op gedrukt. De label is in zwart en wit. De achterkant van de cadeaulabel is blanco. Het formaat van de cadeaulabel is 6,5 x 6,5 cm.

  € 0,50
 • cadeaulabel juf
  cadeaulabel juf

  Cadeaulabel met de tekst, kadootje voor de juf, er op gedrukt. De label is in zwart-wit en voorzien van een boorgaatje. De afmeting van de cadeaulabel is 6,5 x 6,5 cm. Op de achterkant is er ruimte voor een persoonlijke tekst.

  € 0,45
 • armbandje zwarte hartjes op wit met goud
  armbandje zwarte hartjes op wit met goud

  Armbandje met hartjes kralen in zwart op wit en geregen op zwart elastiek. Het armbandje is gesloten door een knoop. Bij het armbandje wordt een minikaartje geleverd. Super leuk juffen cadeautje voor het einde van het schooljaar.

  € 3,95
Sorteer op
per pagina

Juffen en meesters.

Bedank de juf of meester voor het afgelopen schooljaar met een lief cadeautje, voorzien van een minikaartje of ansichtkaart. Je maakt het cadeau persoonlijk door op de achterkant van de kaart je eigen tekst te schrijven. De kaarten zijn eigentijds en leuk geïllustreerd.

Kleine cadeautjes.

Juffen en meesters zijn blij met jou persoonlijke attentie. Een klein gebaar doet heel veel. In de webshop staan een aantal kleine cadeautjes zoals sleutelhangers en post-its.

Inpakken voor juffen en meesters.

Het is altijd goed om jou creatieve talenten te laten zien aan de juf of meester. Een tekening of creatief inpakken mag zeker niet ontbreken aan het eind van het schooljaar. 

 

 

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel