per pagina
Sorteer op
 • sticker juf
  sticker juf

  Stickers met de tekst, de beste juf ben jij! Deze sticker staat super leuk op een juffen cadeau. De afmeting van de sticker is 40 mm. De sticker is uitgevoerd in roze, zwart en goud.

  € 0,45
 • sticker meester
  sticker meester

  Versier je cadeau met deze toffe stickers voor de meester. Leuke stickers voor het einde van het schooljaar. De kleuren zijn blauw, wit en zwart. Afmeting 40 mm. rond. Geleverd per 5 stuks.

  € 0,45
 • sleutelhanger liefste juf
  sleutelhanger liefste juf

  Sleutelhanger van zwart kunststof met de woorden, liefste juf, er op gedrukt. De afmeting van de sleutelhanger is 6 x 2,5 cm. Geef de sleutelhanger met juffendag als cadeautje of bij het einde van het schooljaar.

  € 2,95
 • sleutelhanger leukste meester
  sleutelhanger leukste meester

  Sleutelhanger van zwart kunststof met de woorden, leukste meester, er op gedrukt. De afmeting van de sleutelhanger is 6 x 2,5 cm. Geef de sleutelhanger met meesterdag als traktatie of bij het einde van het schooljaar.

  € 2,95
 • post-it berichtje van de meester
  post-it berichtje van de meester

  Post-it blokje met de tekst, berichtje van de meester. Een super leuk cadeau voor het einde van het schooljaar. De afmeting van het blokje is 7,5 x 7,5 cm en het heeft 50 velletjes. Merk; Miek in Vorm.

  € 2,50
 • post-it berichtje van de juf
  post-it berichtje van de juf

  Post-it blokje met de tekst berichtje van de juf. Een super leuk cadeau voor juffendag of bij het einde van het schooljaar. De afmeting van het blokje is 7,5 x 7,5 cm en heeft 50 velletjes.

  € 2,50
 • pen juf
  pen juf

  Pen voor de liefste juf. Deze wit-zwart pen heeft een super leuke uitstraling en is zeer geschikt als bedankje voor het einde van het schooljaar. De inkt van de pen is blauw. Materiaal; kunststof. Combineer met een notitieblokje.

  € 2,95
 • gondeldoosje bedankt
  gondeldoosje bedankt

  Gondeldoosje met de tekst, bedankt voor het schooljaar. Klein doosje om te vullen met iets lekkers, bad-parels of iets anders kleins. De binnen afmeting van het gondeldoosje is 12 x 2,5 x 11 cm. Leuk om te geven einde schooljaar.

  € 0,75
 • flessenhanger juf
  flessenhanger juf

  Juffen flessenhanger, gemaakt van stevig 250 grams papier van het merk Miek in Vorm. Leuk om aan een fles sap te hangen en te geven aan het einde van het schooljaar of op juffendag. Op de flessenhanger staat; kadootje voor de juf.

  € 1,00 € 0,75
 • sleutelhanger meester
  sleutelhanger meester

  Sleutelhanger van zwart vilt met het woord meester in witte letters er op gedrukt. De afmeting van de sleutelhanger is 90 x 35 mm. Geef de sleutelhanger met meester-dag, als traktatie of bij het einde van het schooljaar.

  € 2,95
 • sleutelhanger juf
  sleutelhanger juf

  Sleutelhanger van zwart vilt met het woord juf in witte letters er op gedrukt. De afmeting van de sleutelhanger is 90 x 35 mm. Geef de sleutelhanger met juffendag, als traktatie of bij het einde van het schooljaar.

  € 2,95
 • bedankt juf hartjes
  bedankt juf hartjes

  Minikaartje met de tekst, bedankt juf. Het kaart is wit met zwarte hartjes en een lila hartje. De afmeting van het minikaartje is 8,5 x 5,5 cm. De achterkant van het kaartje is blanco voor een persoonlijke tekst.

  € 0,45
 • minikaart hartjes
  minikaart hartjes

  Minikaartje met de tekst, heel veel hartjes voor de juf. Het minikaartje heeft een leuk hartjes printje wat de juf vast leuk gaat vinden. De afmeting van de minikaart is 8,5 x 5,5 cm en de achterkant is blanco.

  € 0,45
 • minikaart voor jou meester
  minikaart voor jou meester

  Minikaartje met de tekst, voor jou meester. Het minikaartje is wit met zwarte letters en rondjes. De afmeting van het minikaartje is 8,5 x 5,5 cm en gemaakt van stevig papier. Leuk om bij een meestercadeautje te voegen.

  € 0,45
 • minikaart bedankt meester
  minikaart bedankt meester

  Minikaartje met de tekst, voor jou meester. Het minikaartje is wit met zwarte letters en rondjes. De afmeting van het minikaartje is 8,5 x 5,5 cm en gemaakt van stevig papier. De achterkant is blanco voor een persoonlijke note.

  € 0,45
 • minikaart liefste juf
  minikaart liefste juf

  Minikaartje met de tekst, liefste juf, in zwarte schrijfletters er op gedrukt. Het minikaartje heeft een leuk hartje boven de tekst. De afmeting van de minikaart is 8,5 x 5,5 cm en de achterkant is blanco.

  € 0,50
  1 - 16 van 23 resultaten
 • 1
 • 2

Juffen en meesters.

Bedank de juf of meester voor het afgelopen schooljaar met een lief cadeautje. Pak het leuk in met een van de zakjes uit de webshop, of misschien past jouw cadeautje wel in een speciaal gondeldoosje met leuke tekst. Voeg er een toffe kaart of minikaartje aan toe. Je maakt het cadeau speciaal door op de achterkant van de kaart je eigen tekst te schrijven. De kaarten voor juf en meester zijn eigentijds en leuk geïllustreerd. 

Juffen- en Meesterdag is een soort van secretaressedag, maar dan voor leraren. Sinds 1994 vieren we deze dag op 5 oktober. Nier alleen in Nederland hebben we een dag voor de leerkrachten, leidsters en pedagogisch medewerkers. in veel andere landen vieren ze deze dag ook. De internationale naam is World Teacher Day.

Kleine cadeautjes.

Juffen en meesters zijn blij met jou persoonlijke attentie. Een klein gebaar doet heel veel. In de webshop staan een aantal kleine cadeautjes zoals sleutelhangers, notitieblokjes, pennen en post-its die het bureau in de klas vrolijk maken. Schrijfpapier heeft een juf of meester nooit genoeg en is altijd welkom. Is de juf of meester een echte snoepkont? Kies dan voor een gondeldoosje en vul deze met de lievelingssnoepjes.

Inpakken voor juffen en meesters.

Het is altijd goed om jou creatieve talenten te laten zien aan de juf of meester. Een tekening en/of creatief inpakken mag zeker niet ontbreken aan het eind van het schooljaar. In de webshop vind je speciale stickers voor de juf en de meester. Je kunt strookjes papier knippen met wat wensjes er op geschreven. Plak deze vast met de speciale juf en meeste sticker. Zo is je cadeau leuk en creatief versiert.

 

 

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel