Inpakken is een feestje.

Het inpakken van cadeautjes is een feestje en begint met het bij elkaar zoeken van de leukste inpakmaterialen. Met stevig inpakpapier, zakjes, stickers, labels, en lint maak je van ieder cadeau een leuke verrassing. Ik hou zelf erg van het combineren van diverse kleuren, motiefjes en materialen. Papier, lint, touw en natuurlijke elementen, zoals een tak uit je tuin, gebruik het allemaal om je cadeau te versieren.

Een onvergetelijk moment.

Maak het voor de ontvanger een onvergetelijk mooi uitpak moment. Schrijf op een cadeaulabel of minikaartje een persoonlijke tekst en maak het vast met een papierklem of lint. De ontvanger zal er super blij mee zijn. Wees creatief met inpakken, het lukt je vast! 

Inpakmaterialen

Je kunt bij Labelby62 de mooiste materialen bij elkaar winkelen. Veel materialen uit de webshop zijn makkelijk combineerbaar. Heb je vragen, stuur gerust een e-mail naar info@labelby62.nl. Onder de inpaksets vind je materialen die ik zelf bij elkaar heb gezocht. Misschien ook iets voor jou.

 

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel