Kaarten

Er is altijd wel een reden te verzinnen om een ansichtkaart of een wenskaart te versturen. De kaarten bij Labelby62 zijn voorzien van leuke dessins en teksten voor verschillende gelegenheden. Er is genoeg ruimte voor een mooie boodschap op de achterkant. De kaarten zijn van goede kwaliteit en deugdelijk papier en hebben meestal een A6 formaat. De voorgedrukte lijntjes op de achterkant van de ansichtkaarten zijn bestemd voor de adressering. Bij sommige ansichtkaarten vind je in de webshop ook een cadeaulabel, cadeausticker of minikaart met het zelfde motief. Wie maak jij blij met een leuke kaart door de brievenbus?

Minikaartjes bevestig je aan een cadeautje. De naam zegt het al minikaartjes zijn kleiner dan ansichtkaarten en de lijnen voor een adressering ontbreekt. Maak een minikaart vast met een papierklem of een knijpertje en het ziet er direct heel leuk uit. Minikaartjes hebben geen standaard formaat. Je ziet verschillende afmetingen bij de artikelen staan. 

Je vindt in de webshop onder andere ansicht-, wens- en minikaarten van de merken;

- Annie with the Bamboo - Miek in Vorm - Het winkeltje van Anne - By Studio Steef - Letters and Lines - Fritsy

 

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel