Kaarten

Er is altijd wel een reden te verzinnen om een leuke kaart te versturen. De kaarten bij Labelby62 zijn voorzien van fijne dessins en teksten voor verschillende gelegenheden. Er is altijd genoeg ruimte voor een mooie boodschap op de achterkant. De kaarten zijn van goede kwaliteit en deugdelijk papier en hebben meestal een A6 formaat. De voorgedrukte lijntjes op de achterkant van de ansichtkaarten zijn bestemd voor de adressering. Bij sommige ansichtkaarten vind je in de webshop ook een cadeaulabel, cadeausticker of minikaart met het zelfde motief. Wie maak jij blij met een leuke kaart door de brievenbus?

Minikaartjes

Minikaartjes bevestig je aan een cadeautje. De naam zegt het al minikaartjes zijn kleiner dan ansichtkaarten en de lijnen voor een adressering ontbreekt. Maak een minikaartje vast met een papierklem of een knijpertje en het ziet er direct heel leuk uit. Minikaartjes hebben geen standaard formaat. Je ziet verschillende afmetingen bij de artikelen staan. Perforeer een gaatje in het minikaartje en je hebt een cadeaulabel. 

Lokale ondernemers.

Hoe leuk is het als je weet welk gezicht er achter het maken van de kaarten zit. Bij Labelby62 vind je alleen kaarten van Nederlandse illustrators. Meerdere merken komen uit eigen regio. Merken uit; Boskoop, Waddinxveen en Alphen aan den Rijn. Deze plaatsen liggen om de hoek van Hazerswoude-Dorp. Andere merken komen bijvoorbeeld uit Leimuiden, Rotterdam, Amersfoort en Zwolle. Er zijn veel jonge Nederlandse talenten in de wereld van illustrators. Ik geef ze graag een kans.

 

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel