Inpakken voor gelegenheden.

Inpakken voor feestdagen en gelegenheden heeft iets magisch. Inpakmaterialen, ansichtkaarten, minikaartjes en cadeaulint die voor speciale gelegenheden gemaakt zijn, hebben direct een sfeervolle uitstraling. Ik heb de materialen op gelegenheid gerangschikt zodat je snel kunt vinden waar je naar op zoek bent. Cadeaus uitpakken heeft ook iets magisch, vooral als de cadeaus mooi en feestelijk ingepakt zijn. Daar word je vrolijk van. 

Pakjesavond op 5 december.

Pak je cadeaus voor pakjesavond zo in dat iedereen versteld zal staan van jou inpakkunsten. Versier het Sint cadeaupapier met een mooie strik en leuke Sint cadeaustickers of Sint cadeaulabels. Sommige stickers voor Sint cadeautjes hebben ruimte om de naam van de ontvanger op te schrijven. Super handig! Leuk weetje; Sinterklaas was eigenlijk mijn lieve moeder. Deze dochter van opa Klaas was geboren op Sinterklaasavond. Bij ons thuis was het altijd dubbel feest! Alles werd bij ons thuis gevierd. Met vier kinderen, aanhang en kleinkinderen was het bij mijn ouders thuis altijd gezelloig.

Schitter en glitter met Kerst.

Laat jou Kerst schitteren en glinsteren door cadeaus onder de boom neer te leggen die met mooi Kerst cadeaupapier zijn ingepakt. Versier het papier met mooie zilveren en gouden linten en strikken en ga inpakken als een professional. Lees mijn blog met 5 inpaktips voor het inpakken van je Kerst cadeaus. Je kunt ook een inpakworkshop volgen. Hier leer je de kneepjes van het vak. Ja, ook jij kunt leren inpakken, het is een leuke en ontspannen workshop. Echt een aanrader.

Vier Moederdag en Vaderdag als je dat kunt.

Ik realiseer mij heel goed dat het niet iedereen gegeven is om Moederdag of Vaderdag te vieren. Maar als je het wel kunt, maak er dan een fijne dag van. Een kleine attentie is al een mooi gebaar van liefde.  Speciale Moederdag en Vaderdag kaarten staan onder de gelegenheden. Net als kleine cadeautjes.

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel