Gelegenheden

Inpakken voor feestdagen en gelegenheden heeft iets magisch. Inpakmaterialen, ansichtkaarten, minikaartjes en cadeaulint die voor speciale gelegenheden gemaakt zijn, hebben direct een sfeervolle uitstraling. Ik heb de materialen op gelegenheid gerangschikt zodat je snel kunt vinden waar je naar op zoek bent. Cadeaus uitpakken heeft ook iets magisch, vooral als de cadeaus mooi en feestelijk ingepakt zijn. Daar word je vrolijk van.

Pakjesavond

Pak je cadeaus voor pakjesavond zo in dat iedereen versteld zal staan van jou inpakkunsten. Versier het Sint cadeaupapier met een mooie strik en leuke Sint cadeaustickers of Sint cadeaulabels. 

Kerst

Laat jou kerst schitteren en glinsteren door cadeaus onder de boom neer te leggen die met mooi kerst cadeaupapier zijn ingepakt. Versier het papier met mooie zilveren en gouden linten en strikken en ga inpakken als een professional. Lees mijn blog met 5 inpaktips voor het inpakken van je kerst cadeaus.

 

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel