Sorteer op
 • magneet zwart hart
  magneet zwart hart

  Witte magneet met een zwart hart van het merk Liefz. De magneten worden geleverd met een bijpassend kaartje. De magneet is flexibel, heeft een dikte van 0,85 mm en een diameter van 80 mm.

  € 2,50
 • magneet dream big
  magneet dream big

  Witte magneet met de tekst dream big, van het merk Liefz. De magneet wordt geleverd met een bijpassend kaartje. De magneet is flexibel, heeft een dikte van 0,85 mm en een diameter van 80 mm.

  € 2,50
 • magneet wine o'clock
  magneet wine o'clock

  Witte magneet met de leuke tekst van het merk Liefz. De magneet wordt geleverd met een bijpassend kaartje. De magneet is flexibel, heeft een dikte van 0,85 mm en een diameter van 80 mm.

  € 2,50
 • magneet love
  magneet love

  Langwerpige magneet met het woord LOVE er op gedrukt. De magneet is in zwart met wit. Hang je foto aan deze leuke magneet in de vorm van een stukje tape. De afmeting van de magneet is 2 x 9 cm en de magneet is 0,85 mm dik.

  € 2,25
 • magneet stippen
  magneet stippen

  Langwerpige magneet met stippen er op gedrukt. De magneet is in zwart met wit. Hang je foto aan deze leuke magneet in de vorm van een stukje tape. De afmeting van de magneet is 2 x 9 cm en de magneet is 0,85 mm dik.

  € 2,25
 • magneet hartjes
  magneet hartjes

  Langwerpige magneet met hartjes er op gedrukt. De magneet is in zwart met wit. Hang je foto aan deze leuke magneet in de vorm van een stukje tape. De afmeting van de magneet is 2 x 9 cm en de magneet is 0,85 mm dik.

  € 2,25

Magneten

In de webshop vind je magneten van het merk Liefz. Een leuke aanvulling op de ansichtkaarten. Met deze leuke magneten kan je namelijk je lieverlings ansichtkaarten ophangen aan een magneetbord. Vesier je magneetbord of koelkast met deze fraaie magneten in wit met zwart. De uitstraling is modern en past al snel in jou interieur.

Geef een magneet cadeau.

Er staan zoveel leuke artikelen in de webshop die je goed kunt combineren! Je kunt een magneet heel makkelijk onderdeel laten uit maken van een cadeautje. Wat dacht je van een zwart-wit pakket met magneten en ansichtkaarten. Deze materialen passen in een zwart met wit cadeauzakje. In een handomdraai shop je deze cadeautjes in de shop en heb je een leuk en orgineel cadeautje.

Kenmerken

De kenmerken, zoals afmetingen, vind je terug bij de artikelen. De magneten zijn dun en ze hebben daarom een gladde ondergrond nodig.

 

 

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel