Sorteer op
 • blokbodemzakje love
  blokbodemzakje love

  Enkelzijdig bedrukt blokbodemzakje in wit met zwart. Op het blokbodemzakje staat de tekst, a lot of love inside. De afmeting van het blokbodemzakje is 14 x 8 x 26 cm en het is gemaakt van 80 grams wit kraftpapier.

  € 0,35
 • blokbodemzakje dots
  blokbodemzakje dots

  Enkelzijdig bedrukt blokbodemzakje in wit met zwarte hartjes bedrukt. De afmeting van het blokbodemzakje is 14 x 8 x 26 cm en het is gemaakt van 70 grams wit kraft papier. Leuk voor het inpakken van traktaties en cadeautjes.

  € 0,35
 • blokbodemzakje harten
  blokbodemzakje harten

  Enkelzijdig bedrukt blokbodemzakje in wit met zwarte hartjes bedrukt. De afmeting van het blokbodemzakje is 14 x 8 x 26 cm en het is gemaakt van 70 grams wit kraft papier. Leuk voor het inpakken van traktaties en cadeautjes.

  € 0,35
 • blokbodemzakje stippen
  blokbodemzakje stippen

  Met gekleurde stippen bedrukt blokbodemzakje. Dit zakje heeft het formaat 14 x 8 x 26 cm. Handig zakje voor je kleine cadeaus of traktaties. Maak de bovenkant van het zakje vast met een sluitsticker, papierklem of knijpertje.

  € 0,50
 • blokbodemzakje mintgroen
  blokbodemzakje mintgroen

  Enkelzijdig bedrukt blokzakje in de kleuren mint, wit en zwart. De blokzakjes zijn met een hartjes print bedrukt. De afmeting van het blokzakje is 14 x 8 x 26 cm en gemaakt van 80 grams wit kraftpapier.

  € 0,45
 • blokbodemzakje dots klein
  blokbodemzakje dots klein

  Kleine blokbodemzakjes in wit met zwarte dots. De zakjes hebben de afmeting van 9 x 5 x 16 cm. en worden per stuk geleverd. Super leuke zakjes voor kleine cadeautjes.

  € 0,30
 • blokbodemzakje stippen klein
  blokbodemzakje stippen klein

  Stevig papieren blokbodemzakje met een stippen print. Het zakje is bedrukt met een vrolijke stippen print van diverse kleuren. Het formaat van het zakje is 9 x 5 x 16 cm. Sluit het zakje met een sticker, papierklem of lintje.

  € 0,40
 • blokbodemzakje pakjes klein
  blokbodemzakje pakjes klein

  Enkelzijdig bedrukt blokbodemzakje in de kleuren zalmroze, wit en zwart. De blokzakjes zijn met een hartjes print bedrukt. De afmeting van het blokbodemzakje is 9 x 5 x 16 cm en gemaakt van 70 grams wit kraftpapier.

  € 0,40

Blokbodemzakjes van papier.

Past jou cadeautje niet in een plat cadeauzakje? Dan is een kraft papieren blokbodemzakje misschien wel de oplossing. De bodem van deze zakjes zijn 5 of 8 cm breed zodat je meer volume in het zakje hebt. De zakjes hebben verschillende leuke dessins. 

Het gebruik van blokbodemzakjes.

De blokbodemzakjes zijn enkelzijdig bedrukt, de binnenkant is wit. Vouw de bovenkant van het zakje om. Met een knijpertje, papierklem of sluitsticker kan je de bovenkant dicht maken. Een leuk minikaartje of labeltje er aan vast maken, maakt het cadeautje nog meer af. Je kunt op deze manier een persoonlijke tekst toevoegen.

Maten van de blokbodemzakjes.

Blokbodemzakje maat S heeft als formaat 9 x 5 x 16 cm

Blokbodemzakje maat M heeft als formaat 14 x 8 x 26 cm

 

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaupapier, zakjes, stickers en kaarten. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel