Wil je producten retourneren?

Elke bestelling wordt met aandacht en liefde verpakt en verzonden. Toch kan het voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen en niet helemaal tevreden bent over je aankoop. Je hebt het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na de annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

De kosten voor retour zenden van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen tussen de 4,25 en 7,25 per brievenbusdoos/pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Labelby62 geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via een e-mailbericht aan info@labelby62.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product in goede orde retour is ontvangen. De terugbetaling wordt verzorgd door tussenkomst van de betaalprovider Mollie B.V.

Vermeld in het retour e-mailbericht;

  1. Je naam zoals vermeld op de bestelling
  2. Het ordernummer van de bestelling
  3. Om welk(e) artikel(en) het gaat
  4. Maak een foto van een eventueel beschadigd pakket. Dan kunnen wij een melding maken bij onze bezorgdienst.
  5. Eventueel ook de reden van retour zenden (niet verplicht)

 

Het retouradres is;

Labelby62

Eikenlaan 20

2391 DV Hazerswoude-Dorp

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaupapier, zakjes, stickers en kaarten. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel