Sorteer op
per pagina
 • Cadeauzakje vogel en bloem goud mt M - per 5
  Cadeauzakje vogel en bloem goud mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes in de kleuren goud, roze, wit en grijs. De buitenkant is bedrukt met bloemen en vogels. Ieder zakje is uniek. De binnenkant heeft een glans uitvoering in roze met witte bloementjes.

  € 1,15
 • cadeauzakje vogel en bloem mt M - per 5
  cadeauzakje vogel en bloem mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes in de kleuren groen, beige, wit en grijs. De buitenkant is bedrukt met bloemen en vogels. Ieder zakje is uniek. De binnenkant heeft een glans uitvoering in groen met witte bloemetjes.

  € 1,15
 • cadeauzakje groen bloem mt M - per 5
  cadeauzakje groen bloem mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes in de kleuren groen, wit en zacht geel. De cadeauzakjes zijn met een bloementjes print bedrukt. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 cm en gemaakt van 80 grams cadeaupapier.

  € 1,15
 • cadeauzakje groen hartjes mt M - per 5
  cadeauzakje groen hartjes mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes in de kleuren groen, wit en roze. De cadeauzakjes zijn met een hartjes print bedrukt. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 cm en gemaakt van 80 grams cadeaupapier.

  € 1,15
 • cadeauzakje hartje pastel mt L - per 5
  cadeauzakje hartje pastel mt L - per 5

  Dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes in pastel kleuren. De cadeauzakjes zijn met een hartjes print bedrukt. De afmeting van de cadeauzakjes is 17 x 25 cm en gemaakt van 80 grams cadeaupapier.

  € 1,25
 • cadeauzakje groen hartjes mt L - per 5
  cadeauzakje groen hartjes mt L - per 5

  Dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes in de kleuren groen, wit en roze. De cadeauzakjes zijn met een hartjes print bedrukt. De afmeting van het cadeauzakje is 17 x 25 cm en gemaakt van 80 grams cadeaupapier.

  € 1,25
 • cadeauzakje roze hartjes mt L - per 5
  cadeauzakje roze hartjes mt L - per 5

  Dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes in de kleuren wit, roze en fluoriserend zalm. De cadeauzakjes zijn met een hartjes print bedrukt. De afmeting van het cadeauzakje is 17 x 25 cm en gemaakt van 80 grams cadeaupapier.

  € 1,25
 • cadeauzakje confetti pastel mt M - per 5
  cadeauzakje confetti pastel mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes in diverse kleuren en een stippen print. De binnenkant van de cadeauzakjes hebben een effen groene kleur. Het cadeauzakje heeft een afmeting van 12x 19 cm en is gemaakt van 80 grams cadeaupapier.

  € 1,15
 • cadeauzakje bloem roze mt M - per 5
  cadeauzakje bloem roze mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukt cadeauzakje in de kleuren roze, wit en zacht geel. De cadeauzakjes zijn met een bloementjes print bedrukt. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 cm en gemaakt van 80 grams cadeaupapier.

  € 1,15
 • cadeauzakje zalmroze spikkel mt M - per 5
  cadeauzakje zalmroze spikkel mt M - per 5

  Cadeauzakje in de kleuren zalmroze, cognac en zwart.
  De cadeauzakjes zijn dubbelzijdig bedrukt met verschillende printjes en kleur. De afmeting van het cadeauzakje is 19 x 12 cm en gemaakt van 80 grams cadeaupapier.

  € 1,15
 • cadeauzakje mint spikkel mt M - per 5
  cadeauzakje mint spikkel mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukt cadeauzakje in de kleuren wit, mintgroen, zilver en zwart. Het cadeauzakje is met stippels bedrukt. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 cm en gemaakt van 80 grams cadeaupapier.

  € 1,15
 • cadeauzakje witte driehoekjes mt M - per 5
  cadeauzakje witte driehoekjes mt M - per 5

  Het cadeauzakje heeft als print witte driehoekjes. De cadeauzakjes zijn dubbelzijdig bedrukt. De ondergrondkleuren zijn mint en zwart.
  Afmeting : 12 x 19 cm
  Gemaakt van 80 grams papier
  Verpakt per 5 stuks

  € 1,15
 • cadeauzakje palmblad mt M - per 5
  cadeauzakje palmblad mt M - per 5

  Cadeauzakje in de kleuren zwart, wit en goud met palmbladeren bedrukt.
  De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 cm en het is gemaakt van 80 grams papier. De cadeauzakjes worden per 5 stuks geleverd.

  € 1,15
 • cadeauzakje zwart - wit mt M - per 5
  cadeauzakje zwart - wit mt M - per 5

  Cadeauzakje in de kleuren zwart, wit en goud. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 cm en het is gemaakt van 80 grams papier. De cadeauzakjes worden per 5 stuks geleverd.

  € 1,15
 • Blokbodemzakje zalmroze met hartjes - per stuk
  Blokbodemzakje zalmroze met hartjes - per stuk

  Enkelzijdig bedrukt blokzakje in de kleuren zalmroze, wit en zwart. De blokzakjes zijn met een hartjes print bedrukt. De afmeting van het blokzakje is 9 x 5 x 16 cm en gemaakt van 70 grams wit kraftpapier.

  € 0,40
 • Blokbodemzakje mint met hartjes - per stuk
  Blokbodemzakje mint met hartjes - per stuk

  Enkelzijdig bedrukt blokzakje in de kleuren mint, wit en zwart. De blokzakjes zijn met een hartjes print bedrukt. De afmeting van het blokzakje is 14 x 8 x 26 cm en gemaakt van 80 grams wit kraftpapier.

  € 0,45
Sorteer op
per pagina

Cadeauzakjes

Makkelijk en eenvoudig inpakken doe je met cadeauzakjes. Je kunt er eigenlijk nooit genoeg hebben, er zijn zoveel leuke printjes! Voor deze cadeauzakjes wordt luxe papier gebruikt. In de meeste gevallen zijn de zakjes dubbelzijde bedrukt. Kijk eerst even hoe groot je cadeau of weggever is en of het in het formaat cadeauzakje past. Het effen of met print versierde cadeauzakje kan je sluiten met een cadeausticker of papierklem. Net even leuker dan een gewoon plakbandje. Met een papierklem kan je een minikaartje of label aan het cadeauzakje vast klemmen. Zo maak je een leuke en orignele verpakking. Ik probeer zoveel mogelijk inpakmateriaal bij elkaar te zoeken die je onderling kunt combineren. Speel met kleuren en vormen. Gebruik streepjes, bloemtjes en ruitjes motieven gerust met elkaar. Zo is het iedere keer weer een feestje om een cadeau in te pakken en weg te geven.

Cadeauzakje maat S heeft als formaat 7 x 13 cm

Cadeauzakje maat M heeft als formaat 12 x 19 cm

Cadeauzakje maat L heeft als formaat 17 x 25 cm

© 2021 - 2022 Labelby62 voor inpakmaterialen en cadeaudecoratie. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel