Sorteer op
per pagina
 • cadeauzakje confetti mt M - per 5
  cadeauzakje confetti mt M - per 5

  Cadeauzakje met een confetti uitstraling. Het cadeauzakje is enkelzijdig bedrukt en de buitenkant heeft verschillende kleuren. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 cm en het is gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,25
 • cadeauzakje confetti groot mt L - per 5
  cadeauzakje confetti groot mt L - per 5

  Enkelzijdig bedrukt cadeauzakje met grote confetti print. De binnenkant van het zakje is effen beige. De afmeting van het cadeauzakje is 17 x 25 centimeter. Het zakje is gemaakt van stevig cadeaupapier. De hoofkleur is bordeaux.

  € 1,40
 • cadeauzakje hart warm mt M - per 5
  cadeauzakje hart warm mt M - per 5

  Enkelzijdig bedrukt cadeauzakje met warme hartjes print. De binnenkant van het cadeauzakje is effen ijsblauw. De afmeting van het chique cadeauzakje is 12 x 19 centimeter. Het cadeauzakje is gemaakt van stevig cadeaupapier.

  € 1,25
 • cadeauzakje patchwork mt M - per 5
  cadeauzakje patchwork mt M - per 5

  Cadeauzakje met een patchworkpatroon van bladeren in bordeaux met zalmroze. Het cadeauzakje is dubbelzijdig bedrukt. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 cm en is gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,25
 • cadeauzakje patchwork zwart mt S - per 5
  cadeauzakje patchwork zwart mt S - per 5

  Cadeauzakje met een patchworkpatroon van bladeren in zwart met gebroken wit. Het zakje is dubbelzijdig bedrukt. De afmeting van het cadeauzakje is 7 x 13 cm en het is gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,00
 • cadeauzakje dots mt L - per 5
  cadeauzakje dots mt L - per 5

  Cadeauzakje in maat L met een moderne dots motief. De binnenkant van het zakje heeft een vierkantjes print. De afmeting van het cadeauzakje is 17 x 25 cm en het is gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,40
 • cadeauzakje bladeren zwart mt M - per 5
  cadeauzakje bladeren zwart mt M - per 5

  Cadeauzakje met een fijne bladeren structuur bedrukt. Het zakje is in een zwart met gebroken wit uitvoering. Het formaat van de zakjes is 12 x 19 cm en worden per 5 stuks geleverd. De zakjes hebben het FSC keurmerk.

  € 1,25
 • cadeauzakje bladeren roze mt M - per 5
  cadeauzakje bladeren roze mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukt cadeauzakje in roze met goud. Het cadeauzakje heeft een fijn bladeren patroon in chique goud. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 cm en is gemaakt van stevig 80 grams papier.

  € 1,25
 • cadeauzakje bladeren groen mt L - per 5
  cadeauzakje bladeren groen mt L - per 5

  Dubbelzijdig bedrukt cadeauzakje in groen en zilver. Het cadeauzakje heeft een fijn bladeren patroon in chique zilver. De afmeting van het cadeauzakje is 17 x 25 cm en is gemaakt van stevig 80 grams papier.

  € 1,40
 • cadeauzakje confetti koel mt L - per 5
  cadeauzakje confetti koel mt L - per 5

  Cadeauzakje met een vrolijke confettiprint. De binnenkant van het cadeauzakje is effen groen. De buitenkant heeft verschillende kleuren. De afmeting van de cadeauzakjes is 17 x 25 cm en het is gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,40
 • cadeauzakje taartjes mt L - per 5
  cadeauzakje taartjes mt L - per 5

  Dubbelzijdig bedrukt cadeauzakje met afbeeldingen van taartjes. De binnenkant van het cadeauzakje is gestreept. De afmeting van de cadeauzakjes is 17 x 25 cm en het is gemaakt van bietenpulp papier.

  € 1,40
 • cadeauzakje hart roze mt M - per 5
  cadeauzakje hart roze mt M - per 5

  Enkelzijdig bedrukt cadeauzakje met hartjes print. De binnenkant van het cadeauzakje is effen roze. De afmeting van het feestelijke cadeauzakje is 12 x 19 centimeter.

  € 1,25
 • cadeauzakje smiley mt M - per 5
  cadeauzakje smiley mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes met oranje smiley print. De binnenkant van het cadeauzakje is bedrukt met blauwe vierkantjes. De afmeting van de cadeauzakjes is 12 x 19 centimeter en ze zijn gemaakt van 80 grams bietenpulp.

  € 1,25
 • cadeauzakje vierkantjes mt M - per 5
  cadeauzakje vierkantjes mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes met vierkantjes print. De buitenkant is fluor oranje met blauw en voor de binnenkant is gebruik gemaakt van mosterd geel. De afmeting van de cadeauzakjes is 12 x 19 centimeter.

  € 1,25
 • cadeauzakje lila cognac mt M - per 5
  cadeauzakje lila cognac mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukt cadeauzakje met de hoofdkleuren lila en cognac. De cadeauzakjes zijn met een streep print bedrukt. De binnenkant van het zakje is gevlekt. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 centimeter.

  € 1,25
 • cadeauzakje groen cognac mt M - per 5
  cadeauzakje groen cognac mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukt cadeauzakje met de hoofdkleuren groen en cognac. De cadeauzakjes zijn met een streep print bedrukt. De binnenkant van het zakje is gevlekt. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 centimeter.

  € 1,25
Sorteer op
per pagina

Cadeauzakjes

Makkelijk en eenvoudig inpakken doe je met cadeauzakjes. Je kunt er eigenlijk nooit genoeg hebben, er zijn zoveel leuke printjes! Voor deze cadeauzakjes wordt luxe papier gebruikt. In de meeste gevallen zijn de zakjes dubbelzijdig bedrukt. Kijk eerst even hoe groot je cadeau of weggever is en of het in het formaat cadeauzakje past. 

Het gebruik van een cadeauzakje.

Is je cadeauzakje dubbelzijdig bedrukt,dan vouw je je bovenkant met de binnen bedrukking om. Zet het vast met een leuke sticker. Je kunt ook met een papierklem, een minikaartje of label aan het cadeauzakje vast klemmen. Zo maak je een leuke en orignele verpakking. Ik probeer zoveel mogelijk inpakmaterialen bij elkaar te zoeken die je onderling kunt combineren. Speel met kleuren en vormen. Zo is het iedere keer weer een feestje om een cadeau in te pakken en weg te geven.

Maten cadeauzakjes

Cadeauzakje maat S heeft als formaat 7 x 13 cm

Cadeauzakje maat M heeft als formaat 12 x 19 cm

Cadeauzakje maat L heeft als formaat 17 x 25 cm

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel