Sorteer op
per pagina
 • cadeauzakje lila bloem mt M - per 5
  cadeauzakje lila bloem mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukt cadeauzakje met de hoofdkleur lila. De buitenkant heeft een bloemetjes print en de binnenkant een stipje. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 centimeter.

  € 1,25
 • cadeauzakje lila cognac mt M - per 5
  cadeauzakje lila cognac mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukt cadeauzakje met de hoofdkleuren lila en cognac. De cadeauzakjes zijn met een streep print bedrukt. De binnenkant van het zakje is gevlekt. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 centimeter.

  € 1,25
 • cadeauzakje fleur mt M - per 5
  cadeauzakje fleur mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukt cadeauzakje met bloemenprint in lindegroen. De buitenkant heeft een bloemetjes print en de binnenkant is effen. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 centimeter.

  € 1,25
 • cadeauzakje groen cognac mt M - per 5
  cadeauzakje groen cognac mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukt cadeauzakje met de hoofdkleuren groen en cognac. De cadeauzakjes zijn met een streep print bedrukt. De binnenkant van het zakje is gevlekt. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 centimeter.

  € 1,25
 • cadeauzakje taartjes mt L - per 5
  cadeauzakje taartjes mt L - per 5

  Dubbelzijdig bedrukt cadeauzakje met afbeeldingen van taartjes. De binnenkant van het cadeauzakje is gestreept. De afmeting van de cadeauzakjes is 17 x 25 cm en het is gemaakt van bietenpulp.

  € 1,35
 • cadeauzakje vierkantjes mt M - per 5
  cadeauzakje vierkantjes mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes met vierkantjes print. De buitenkant is fluor oranje met blauw en voor de binnenkant is gebruik gemaakt van mosterd geel. De afmeting van de cadeauzakjes is 12 x 19 centimeter.

  € 1,25
 • cadeauzakje confetti koel mt L - per 5
  cadeauzakje confetti koel mt L - per 5

  Cadeauzakjes in maat L met een vrolijke confettiprint. De binnenkant van het cadeauzakje is effen groen. De afmeting van de cadeauzakjes is 17 x 25 cm en het is gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,35
 • cadeauzakje confetti pastel mt M - per 5
  cadeauzakje confetti pastel mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes confetti in diverse kleuren en een stippen print. De binnenkant van de cadeauzakjes is effen groen. Het cadeauzakje heeft een afmeting van 12x 19 cm en is gemaakt van 80 grams cadeaupapier.

  € 1,15
 • cadeauzakje rolschaatsen mt M - per 5
  cadeauzakje rolschaatsen mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes met rolschaatsen en vierkantjes print. Er is gebruik gemaakt van vrolijke frisse kleuren zoals petrol, roze en wit. De afmeting van de cadeauzakjes is 12 x 19 centimeter.

  € 1,25
 • cadeauzakje hartje pastel mt L - per 5
  cadeauzakje hartje pastel mt L - per 5

  Enkelzijdig bedrukt cadeauzakje in pastel kleuren. De cadeauzakjes zijn met een hartjes print bedrukt. De binnenkant van het zakje is effen blauw. De afmeting van de cadeauzakjes is 17 x 25 cm en gemaakt van 80 grams cadeaupapier.

  € 1,25
 • cadeauzakje hart roze mt M - per 5
  cadeauzakje hart roze mt M - per 5

  Enkelzijdig bedrukt cadeauzakje met hartjes print. De binnenkant van het cadeauzakje is effen roze. De afmeting van het feestelijke cadeauzakje is 12 x 19 centimeter.

  € 1,25
 • cadeauzakje hartje warm mt M - per 5
  cadeauzakje hartje warm mt M - per 5

  Enkelzijdig bedrukt cadeauzakje in warme kleuren. De cadeauzakjes zijn met een hartjes print bedrukt. De binnenkant van het zakje is effen lila. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 centimeter.

  € 1,15
 • cadeauzakje roze tak mt M - per 5
  cadeauzakje roze tak mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukt cadeauzakje. De buitenkant is bedrukt met witte takken op een roze ondergrond. De binnenkant is bedrukt met zwarte takken op een witte ondergrond. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 cm.

  € 1,15
 • cadeauzakje roze hartjes mt L - per 5
  cadeauzakje roze hartjes mt L - per 5

  Dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes in de kleuren wit, roze en fluoriserend zalm. De cadeauzakjes zijn met een hartjes print bedrukt. De afmeting van het cadeauzakje is 17 x 25 cm en gemaakt van 80 grams cadeaupapier.

  € 1,25
 • cadeauzakje groen hartjes mt L - per 5
  cadeauzakje groen hartjes mt L - per 5

  Dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes in de kleuren groen, wit en roze. De cadeauzakjes zijn met een hartjes print bedrukt. De afmeting van het cadeauzakje is 17 x 25 cm en gemaakt van 80 grams cadeaupapier.

  € 1,25
 • cadeauzakje vogel en bloem mt M - per 5
  cadeauzakje vogel en bloem mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes in de kleuren groen, beige, wit en grijs. De buitenkant is bedrukt met bloemen en vogels. De binnenkant heeft een glans uitvoering in groen met witte bloemetjes.

  € 1,15
Sorteer op
per pagina

Cadeauzakjes

Makkelijk en eenvoudig inpakken doe je met cadeauzakjes. Je kunt er eigenlijk nooit genoeg hebben, er zijn zoveel leuke printjes! Voor deze cadeauzakjes wordt luxe papier gebruikt. In de meeste gevallen zijn de zakjes dubbelzijdig bedrukt. Kijk eerst even hoe groot je cadeau of weggever is en of het in het formaat cadeauzakje past. Het effen of met print versierde cadeauzakje kan je sluiten met een cadeausticker of papierklem.  Met een papierklem kan je een minikaartje of label aan het cadeauzakje vast klemmen. Zo maak je een leuke en orignele verpakking. Ik probeer zoveel mogelijk inpakmateriaal bij elkaar te zoeken die je onderling kunt combineren. Speel met kleuren en vormen. Zo is het iedere keer weer een feestje om een cadeau in te pakken en weg te geven.

Cadeauzakje maat S heeft als formaat 7 x 13 cm

Cadeauzakje maat M heeft als formaat 12 x 19 cm

Cadeauzakje maat L heeft als formaat 17 x 25 cm

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel