Sorteer op
per pagina
 • cadeauzakje hartje warm mt M - per 5
  cadeauzakje hartje warm mt M - per 5

  Enkelzijdig bedrukt cadeauzakje in warme kleuren. De cadeauzakjes zijn met een hartjes print bedrukt. De binnenkant van het zakje is effen lila. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 centimeter.

  € 1,15
 • cadeauzakje vogel en bloem goud mt M - per 5
  cadeauzakje vogel en bloem goud mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes in de kleuren goud, roze, wit en grijs. De buitenkant is bedrukt met bloemen en vogels. De binnenkant heeft een glans uitvoering in roze met witte bloementjes. De afmeting is 12 x 19 cm.

  € 1,15
 • cadeauzakje kraft takken mt M - per 5
  cadeauzakje kraft takken mt M - per 5

  Enkelzijdig bedrukt cadeauzakje in een kraft uitvoering. De buitenkant is bedrukt met zwarte takken. De binnenkant is effen. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 cm.

  € 1,15
 • cadeauzakje champagne mt M - per 5
  cadeauzakje champagne mt M - per 5

  Cadeauzakje met een chique uitstraling. De buitenkant is champagne van kleur en bedrukt met zwarte stippen en sterretjes. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 cm.

  € 1,15
 • cadeauzakje assorti- mt M
  cadeauzakje assorti- mt M

  Verschillende cadeauzakjes in een set. De set cadeauzakjes bestaat uit 10 verschillende printjes. De afmeting van de cadeauzakjes is 12 x 19 centimeter. Het materiaal is 80 grams papier.

  € 2,30 € 1,99
 • cadeauzakje groen hartjes mt M - per 5
  cadeauzakje groen hartjes mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes in de kleuren groen, wit en roze. De cadeauzakjes zijn met een hartjes print bedrukt. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 cm en gemaakt van 80 grams cadeaupapier.

  € 1,15
 • cadeauzakje vogel en bloem mt M - per 5
  cadeauzakje vogel en bloem mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes in de kleuren groen, beige, wit en grijs. De buitenkant is bedrukt met bloemen en vogels. De binnenkant heeft een glans uitvoering in groen met witte bloemetjes.

  € 1,15
 • cadeauzakje groen hartjes mt L - per 5
  cadeauzakje groen hartjes mt L - per 5

  Dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes in de kleuren groen, wit en roze. De cadeauzakjes zijn met een hartjes print bedrukt. De afmeting van het cadeauzakje is 17 x 25 cm en gemaakt van 80 grams cadeaupapier.

  € 1,25
 • cadeauzakje stippen mt M - per 5
  cadeauzakje stippen mt M - per 5

  Dubbelzijdig bedrukt cadeauzakje met een stippen patroon. De buitenkant is bedrukt met zwarte stippen en de binnenkant is bedrukt met gouden stippen. De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 cm.

  € 1,15
 • cadeauzakje palmblad mt M - per 5
  cadeauzakje palmblad mt M - per 5

  Cadeauzakje in de kleuren zwart, wit en goud met palmbladeren bedrukt.
  De afmeting van het cadeauzakje is 12 x 19 cm en het is gemaakt van 80 grams papier. De cadeauzakjes worden per 5 stuks geleverd.

  € 1,15
 • cadeauzakje palmblad mt L - per 5
  cadeauzakje palmblad mt L - per 5

  Cadeauzakje in de kleuren zwart, wit en goud met fijne palmbladeren afbeelding. De afmeting van het cadeauzakje is 17 x 25 cm en het is gemaakt van 80 grams papier. De cadeauzakjes worden per 5 stuks geleverd.

  € 1,25
 • cadeauzakje stippen taupe mt L - per 5
  cadeauzakje stippen taupe mt L - per 5

  Dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes met een stippen patroon. De buitenkant van het cadeauzakje is taupe met gouden stippen en de binnenkant is wit met zwarte stippen. De afmeting van de cadeauzakjes is 17 x 25 cm.

  € 1,25
 • cadeauzakje roze hartjes mt L - per 5
  cadeauzakje roze hartjes mt L - per 5

  Dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes in de kleuren wit, roze en fluoriserend zalm. De cadeauzakjes zijn met een hartjes print bedrukt. De afmeting van het cadeauzakje is 17 x 25 cm en gemaakt van 80 grams cadeaupapier.

  € 1,25
 • cadeauzakje hartje pastel mt L - per 5
  cadeauzakje hartje pastel mt L - per 5

  Enkelzijdig bedrukt cadeauzakje in pastel kleuren. De cadeauzakjes zijn met een hartjes print bedrukt. De binnenkant van het zakje is effen blauw. De afmeting van de cadeauzakjes is 17 x 25 cm en gemaakt van 80 grams cadeaupapier.

  € 1,25
 • cadeauzakje jungle mt L - per 5
  cadeauzakje jungle mt L - per 5

  Enkelzijdig bedrukt cadeauzakje met jungle dieren. De binnenkant van het cadeauzakje is wit. De afmeting van de cadeauzakjes is 17 x 25 cm en gemaakt van 80 grams cadeaupapier.

  € 1,25
 • cadeauzakje boerderij mt M - per 5
  cadeauzakje boerderij mt M - per 5

  Enkelzijdig bedrukt cadeauzakje met boerderij print. De binnenkant van het cadeauzakje is rood De afmeting van de cadeauzakjes is 12 x 19 cm en gemaakt van 80 grams cadeaupapier.

  € 1,15
Sorteer op
per pagina

Cadeauzakjes

Makkelijk en eenvoudig inpakken doe je met cadeauzakjes. Je kunt er eigenlijk nooit genoeg hebben, er zijn zoveel leuke printjes! Voor deze cadeauzakjes wordt luxe papier gebruikt. In de meeste gevallen zijn de zakjes dubbelzijdig bedrukt. Kijk eerst even hoe groot je cadeau of weggever is en of het in het formaat cadeauzakje past. Het effen of met print versierde cadeauzakje kan je sluiten met een cadeausticker of papierklem.  Met een papierklem kan je een minikaartje of label aan het cadeauzakje vast klemmen. Zo maak je een leuke en orignele verpakking. Ik probeer zoveel mogelijk inpakmateriaal bij elkaar te zoeken die je onderling kunt combineren. Speel met kleuren en vormen. Zo is het iedere keer weer een feestje om een cadeau in te pakken en weg te geven.

Cadeauzakje maat S heeft als formaat 7 x 13 cm

Cadeauzakje maat M heeft als formaat 12 x 19 cm

Cadeauzakje maat L heeft als formaat 17 x 25 cm

© 2021 - 2022 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel