Sorteer op
 • voorjaarsmarktjes
  voorjaarsmarktjes

  Blog over de voorjaarsmarktje waar ik in 2023 heb gestaan. Heerlijk om al mijn Labelby62 artikelen met het winkelende publiek te delen. Ik vind het leuk om nieuwe contacten te maken en fijne gesprekken aan de kraam te hebben.

 • kerstcadeaus inpakken met 5 tips
  kerstcadeaus inpakken met 5 tips

  Kerstcadeaus inpakken met deze 5 tips. Kerstcadeaus inpakken met stevig dubbelzijdig kerstcadeaupapier is niet moeilijk, Gebruik niet teveel cadeaupapier bij het inpakken van cadeautjes.

 • verjaardagsfeest
  verjaardagsfeest

  Ga jij straks nog naar een verjaardagsfeest of zie je er voor altijd vanaf. Mis je de cadeautjes in en uitpakken?

 • Creative Life 2021
  Creative Life 2021

  Bezoek aan Creative Life in november 2021.

 • het ontstaan van Labelby62
  het ontstaan van Labelby62

  Blog over mij om je kennis te laten maken met het gezicht achter Labelby62. Vanuit mijn liefde voor kleuren en verschillende motiefjes die ik graag bij elkaar zoek. Kleurrijke en luchtige verhalen.

Lees een labelby62 blog.

In mijn blog neem ik je mee naar een stukje, uit het leven gegrepen. Als ondernemer, maar vooral als moeder en oma maak je van alles mee. Ik hoop dat je mij hierdoor een beetje beter leert kennen. Ook vind je in de blogs leuke inpaktips die je in de praktijk kunt uitvoeren. Zit je op social media? Je kunt me volgen via facebook en instagram, ook hier deel ik alleen maar leuke inspiratie met je.

Zit het schrijven in je bloed?

Het antwoord is een, nee. Maar mijn zus vertelde mij dat ik als jong kind wel verhaaltjes schreef. Inmiddels schrijf ik graag maar hou het bij korte stukjes. Hou ik van boeken lezen? Hierop is het antwoord, ja! Ik ben gek op lezen. Korte verhalen of dikke boeken. Heerlijk! Helaas gun ik mij er te weinig tijd voor. Herkenbaar? Maar op vakantie gaan er zeker 4 boeken mee.

Een blog op jou website.

Is er een blog (of een stukje uit een blog) die je met jou volgers wilt delen? Neem contact met mij op voor de mogelijk heden. Onder het kopje van, durf te vragen 'Is er een mogelijkheid om op jou website een link te delen van Labelby62'. Dan maak je mij echt een enorm blij mens. 

 

Liefs Margriet

 

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaupapier, zakjes, stickers en kaarten. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel