Blogivers

Labelby62. Toen ik met deze website begon en er over ging vertellen was het eerste wat aan mij gevraagd werd, waarom deze bedrijfsnaam? Het is heel eenvoudig en snel uitgelegd. De naam Labelby62 zegt iets over mij persoonlijk. Ja, je hebt het goed geraden. Ik ben van 1962. Label vind ik een leuke toevoeging en sluit aan bij de cadeaudecoratie. Je vindt namelijk diverse leuke labels in de webshop om je cadeau mee te versieren. Maar ja, 1962 dus, even heb ik gedacht; Margriet waar begin je nog aan je bent al 58. Maar snel was ik overgehaald door te denken, Margriet je bent pas 58 begin er gewoon aan. Dat lost meteen de volgende vraag op. Wie zit er achter Labelby62? Margriet dus, een liefhebster van de detailhandel en iemand die het altijd super gaaf heeft gevonden om een winkel te beginnen. Het kwam er nooit van, er waren altijd omstandigheden waardoor een winkel beginnen niet uit kwam. Maar nu is het zover, met veel enthousiasme, gek op papier en schrijfwaren, liefde voor de producten en ook een beetje lef heb ik mijn online winkel gelanceerd vol met toffe cadeaudecoratie en inpakmateriaal.

Wil je meer lezen over mij en Labelby62 ga dan naar mijn eerste blog met lef. Ik ben zeker van plan om nog veel meer te gaan schrijven en ga mijn nieuwe blogs graag met jullie delen. Mocht je op Instagram of Facebook zitten en mij hier volgen dan kom je het vast en zeker tegen als aankondiging van een nieuwe blog.

Liefs Margriet

 

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel