Sorteer op
 • kalender
  kalender

  Kalender in een zwart met wit uitvoering voor al je verjaardagen. Iedermaand heeft een leuke positieve tekst. De kalender telt 14 pagina's en heeft een A4 formaat. Inclusief een ophanghaakje.

  € 10,95
 • agenda 2024
  agenda 2024

  Agenda voor 2024 in een zwart met witte uitvoering. De agenda heeft een horizontale schrijfrichting. In de agenda vind je genoeg ruimte voor je afspraken, notities en verjaardagen. Bij de agenda ontvang je een toffe stickervel.

  € 18,95
 • boodschappenlijstjes
  boodschappenlijstjes

  Memoblokje met de tekst, boodschappen lijstjes po de voorkant gedrukt. Dit blokje is in een zwart-wit uirvoering en heeft 50 pagina's. Schrijf al je boodschappen of andere notities in dit blokje om niet te vergeten.

  € 4,95
 • Adressenboekje
  Adressenboekje

  Adressenboekje van het merk Winkeltje van Anne om al je contacten op te schrijven. Het adressenboekje heeft een zwart en wit uitvoering. Het formaat van het boekje is 14,8 x 10,2 cm en het heeft 84 pagina's

  € 7,95

Planner

Op de pagina planner vind je allerlei toffe boekjes, kalenders en agenda's om notities en afspraken te maken. Omdat de uistraling van deze planners zwart met wit is, passen ze in iedere omgeving. De kenmerken vind je bij de producten zelf.

Nabestellen

Is een artikel uitverkocht of is de voorraad niet toereikend? Laat het even weten. Ik doe mijn uiterstebest om het artikel na te bestellen. De levertijd is dan gemiddeld een week.

Klein assortiment.

Het assortiment is nog klein. Maar, hoera, het is in een groeiend stadium. Heb jeij ideeën voor deze pagina? Je kunt altijd contact met mij opnemen.

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel