Sorteer op
 • notitieblokje pastel
  notitieblokje pastel

  Vrolijk, pastelkleurige notitieblok met 50 velletjes papier. De afmeting van het blokje is 10 x 21 cm. De vellen papier zijn afscheurbaar. Merk; Nynke ontwerpt.

  € 2,95
 • notitieblokje boodschappen
  notitieblokje boodschappen

  Notitieblokje om al je niet te vergeten boodschappen op te schrijven. Het notitieblokje is in grijsgroen bedrukt. Formaat van het notitieblokje is 9,8 x 21 cm en gemaakt van 80 grams papier.

  € 2,95
 • notitieblok grote stip
  notitieblok grote stip

  Notitieblokje in zwart wit, bedrukt met grote zwarte stippen. Handig notitieblokje om je niet te vergeten dingen en je boodschappen op te schrijven. Het formaat van het blokje is 10,5 x 14,8 cm. Merk, Winkeltje van Anne.

  € 2,95
 • memoblokje zwart - wit
  memoblokje zwart - wit

  Zwart - wit memoblokje om je notities op te schrijven. Het formaat van het blokje is 10 x 10 cm en het heeft 50 velletjes. Het blokje is van het merk Nynke ontwerpt.

  € 1,95
 • notitieblokje plans
  notitieblokje plans

  Notitieblokje in zwart met wit van het merk Liefz. Handig notitieblokje om je boodschappen op te schrijven. Het formaat van het blokje is 10,5 x 14,8 cm en het heeft 50 vellen.

  € 2,50
 • notitieblokje lila
  notitieblokje lila

  Notitieblokje met een lila buitenrand met zwarte stipjes. Het blokje is gemaakt van 80 grams papier. Het formaat van het notitieblokje is 10,5 x 14,8 cm.

  € 2,95
 • notitieblokje roze
  notitieblokje roze

  Notitieblokje met een roze en zwart bedrukte buitenrand. Het notitieblokje is gemaakt van 80 grams papier en heeft 100 bladzijden. Het formaat van het notitieblokje is 10,5 x 14,8 cm.

  € 2,95
 • notitieblokje remember
  notitieblokje remember

  Mintgroen botitieblokje in een handig A6 formaat. Dit blokje staat overal leuk, op je bureau, aanrecht of in je woonkamer. Het formaat van dit notitieblokje is A6.

  € 2,95
 • notitieblokje groen blokje
  notitieblokje groen blokje

  Groen met zwarte blokjes notitieblokje in een handig A6 formaat. Dit notitieblokje staat overal leuk, op je bureau, aanrecht of in je woonkamer. Het formaat van dit blokje is A6.

  € 2,95

Notitieblokjes

Op deze pagina kom je zwart met wit, en kleurrijjke notitieblokjes tegen. Er zijn diverse motiefjes die de blokjes zo aantrekkelijk maken. Welke werkplek vraagt er om opgevrolijkt te worden? Een notitieblokje komt altijd van pas. Ook in de woonkamer of keuken.

Geef een notitieblokje cadeau.

Er staan zoveel combinaties in de webshop! Je kunt een notitieblokje heel makkelijk onderdeel uit laten maken van een cadeautje. Wat dacht je van een zwart-wit pakket van;  kaarten, notitieblokje, pen en magneetjes? Deze materialen passen in een zwart met wit blokzakje. In een handomdraai shop je deze cadeautjes in de webshop van Labelby62.

Kenmerken

Van alle notitieblokjes in de webshop vind je onder kenmerken de formaten en het aantal pagina's van de blokjes terug. 

 

 

 

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel