Sorteer op
 • notitieblokje nynke
  notitieblokje nynke

  Notitieblokje met veel schrijfruimte. Het formaat van dit blokje is 14,5 x 14,5 cm. en heeft 50 velletjes. De rand van het notitieblokje is geïllustreerd met zachte pasteltinten. Nederlands merk; NynkeOntwerpt.

  € 3,95
 • notitieblokje roze
  notitieblokje roze

  Notitieblokje met een roze en zalm bedrukte buitenrand. Het notitieblokje is gemaakt van 80 grams papier en heeft 50 bladzijden. Het formaat van het notitieblokje is 14,8 x 21 cm. Blokje om je ideeën en notities op te schrijven.

  € 3,95
 • notitieblokje lente
  notitieblokje lente

  Notitieblokje van het merk Muchable. Dit blokje is geïllustreerd met sinaasappels. Het blokje bevat 50 vellen en is gemaakt van 80 grams papier. Formaat; 10,5 x 14,8 cm. Leuk voor een boodschappenlijstje of notities.

  € 3,95
 • notitieblok grote stip
  notitieblok grote stip

  Notitieblokje in zwart wit, bedrukt met grote zwarte stippen. Handig notitieblokje om je niet te vergeten dingen en je boodschappen op te schrijven. Het formaat van het blokje is 10,5 x 14,8 cm. Merk, Winkeltje van Anne.

  € 2,95
 • memoblokje zwart - wit
  memoblokje zwart - wit

  Zwart - wit memoblokje om je notities op te schrijven. Het formaat van het blokje is 10 x 10 cm en het heeft 50 velletjes. Het blokje is van het merk Nynke ontwerpt. Fijn klein blokje om mee te nemen of voor op je bureau.

  € 1,95
 • notitieblokje stippen
  notitieblokje stippen

  Notitieblokje in zwart wit, bedrukt met zwarte stippen. Handig notitieblokje om je boodschappen op te schrijven. Het formaat van het blokje is 10,5 x 14,8 cm.

  € 2,95
 • notitieblokje plans
  notitieblokje plans

  Notitieblokje in zwart met wit van het merk Liefz. Handig notitieblokje om je boodschappen op te schrijven. Leg het blokje op je bureau of tafel. Het formaat van het blokje is 10,5 x 14,8 cm en het heeft 50 vellen.

  € 2,50
 • notitieblokje boodschappen
  notitieblokje boodschappen

  Notitieblokje om al je niet te vergeten boodschappen op te schrijven. Het notitieblokje is in grijsgroen bedrukt. Formaat van het notitieblokje is 9,8 x 21 cm en gemaakt van 80 grams papier.

  € 2,95
 • notitieblokje groen blokje
  notitieblokje groen blokje

  Groen met zwarte blokjes notitieblokje in een handig A6 formaat. Dit notitieblokje staat overal leuk, op je bureau, aanrecht of in je woonkamer. Het formaat van dit blokje is A6.

  € 2,95 € 1,95
 • notitieblokje lila
  notitieblokje lila

  Notitieblokje met een lila buitenrand met zwarte stipjes. Het blokje is gemaakt van 80 grams papier. Het formaat van het notitieblokje is 10,5 x 14,8 cm.

  € 2,95
 • notitieblokje remember
  notitieblokje remember

  Mintgroen botitieblokje in een handig A6 formaat. Dit blokje staat overal leuk, op je bureau, aanrecht of in je woonkamer. Het formaat van dit notitieblokje is A6.

  € 2,95
 • checklist
  checklist

  Vrolijke checklist in diverse oker en groene kleuren.
  De achterkant is wit en onbedrukt.
  De noteblock is gemaakt van 80 grams papier en heeft 50 pagina's.
  De afmeting is 9,8 x 21 cm.

  € 2,95
 • notitieblokje bloem
  notitieblokje bloem

  Een vrolijk gekleurd schrijfblokje voor al je notities van het merk Annie with the Bamboo. De afmeting van het notitieblokje is 9,8 x 21 cm. De vellen papier zijn afscheurbaar.

  € 2,95
 • checklist get it done
  checklist get it done

  Vrolijke checklist met de tekst, get it done. De voorkant is wit gelinieerd, mintgroen en heeft zwarte dots. De achterkant is wit en onbedrukt.
  De checklist is gemaakt van 80 grams papier en de afmeting is 9,8 x 21 cm.

  € 2,95

Richt je werkplek in met handige notitieblokjes.

Op deze pagina kom je zwart met wit, en kleurrijke notitieblokjes tegen. Er zijn diverse motiefjes die de blokjes zo aantrekkelijk maken. Welke werkplek vraagt er om opgevrolijkt te worden? Een notitieblokje komt altijd van pas. Ook in de woonkamer of keuken.

Geef een notitieblokje cadeau.

Er staan zoveel combinaties in de webshop! Je kunt een notitieblokje heel makkelijk onderdeel uit laten maken van een cadeautje. Wat dacht je van een zwart-wit pakket van;  kaarten, notitieblokje, pen en magneetjes? Deze materialen passen in een zwart met wit blokzakje. In een handomdraai shop je deze cadeautjes in de webshop van Labelby62.

Kenmerken en formaten.

Van alle notitieblokjes in de webshop vind je onder het kopje 'kenmerken' de formaten en het aantal pagina's van de blokjes terug. 

 

 

 

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaupapier, zakjes, stickers en kaarten. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel