Sorteer op
 • cadeausticker Paas pakje - per 5
  cadeausticker Paas pakje - per 5

  Cadeaustickers in de vorm van een paasei en de tekst, Paas pakje, er op gedrukt. De tekst wordt omringd door witte stippen. De stickers hebben een afmeting van 34 x 45 mm.

  € 0,50 € 0,40
 • cadeausticker fijne Pasen - per 5
  cadeausticker fijne Pasen - per 5

  Cadeaustickers met de afbeelding van een paasei en de tekst, fijne Pasen er op gedrukt. De tekst wordt omringd door gouden stippen. De cadeaustickers hebben een afmeting van 34 x 45 mm en worden per 5 stuks geleverd.

  € 0,50 € 0,40
 • cadeausticker vrolijk Pasen - per 5
  cadeausticker vrolijk Pasen - per 5

  Cadeausticker met de woorden, vrolijk Pasen, bedrukt. De sticker heeft een witte achtergrond en is versiert met zwarte stippen. De doorsnede van de sticker is 45 mm en wordt per 5 stuks verpakt.

  € 0,50 € 0,40
 • zakjes voor Pasen - per stuk
  zakjes voor Pasen - per stuk

  Papieren zakjes voor de kleine paascadeautjes. Deze zakjes hebben een geel hartjes motief. Het formaat van de zakjes is 17 x 25 cm en worden per stuk geleverd. Materiaal is 80 grams papier.

  € 0,30
 • inpakken met Pasen
  inpakken met Pasen

  Vrolijke inpakmaterialen die passen bij Pasen. In deze set vind je 4 zakjes 17 x 25 cm en 4 zakjes 12 x 19 cm. Voor het dicht maken van de zakjes vind je 8 leuke paasstickers en 3 soorten krullint. Inclusief minikaartje.

  € 4,99

Pasen

Haal het voorjaar in huis tijdens de paasdagen. We boffen dat Pasen in het vroege voorjaar valt. Soms zijn het koude dagen maar toch heb je ook kans op heel mooi weer. Haal de narcissen, tulpen en mooie takken naar binnen en maak het gezellig.

Verrassingen met Pasen.

Kleine verrassingen en cadeautjes mogen ook met Pasen. Ik heb voor Labelby62 een klein aantal leuke producten voor je uitgezocht om deze verrassingen en cadeautjes mee te versieren. Stickers en minikaartjes voor Pasen maken van jou lente cadeaupapier een echt Paas cadeau.

Cadeaupapier en cadeauzakjes met Pasen.

Echt speciaal paaspapier vind je niet bij Labelby62. Maar er zijn genoeg motiefjes die je voor de Pasen kunt gebruiken. Het voorjaar komt er aan. Kies daarom voor fijne pastelkleuren, bloemen en groen tinten.

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel