Sorteer op
 • cadeausticker vrolijk Pasen
  cadeausticker vrolijk Pasen

  Cadeausticker met de woorden, vrolijk Pasen, bedrukt. De sticker heeft een witte achtergrond en is versiert met zwarte stippen. De doorsnede van de sticker is 45 mm en wordt per 10 stuks verpakt.

  € 1,10 € 0,40
 • Minikaartje vrolijk Pasen
  Minikaartje vrolijk Pasen

  Minikaartje met de tekst, vrolijk Pasen, er op gedrukt. De minikaart is wit met zwarte letters, een haasje en een ei. De achterkant van het minikaartje is blanco zodat je er een persoonlijke tekst op kunt schrijven.

  € 0,45
 • cadeausticker fijne Pasen
  cadeausticker fijne Pasen

  Cadeaustickers met de afbeelding van een paasei en de tekst, fijne Pasen er op gedrukt. De tekst wordt omringd door gouden stippen. De cadeaustickers hebben een afmeting van 34 x 45 mm en worden per 10 stuks geleverd.

  € 0,80 € 0,40
 • cadeausticker Paas pakje
  cadeausticker Paas pakje

  Cadeaustickers in de vorm van een paasei en de tekst, Paas pakje, er op gedrukt. De tekst wordt omringd door witte stippen. De stickers hebben een afmeting van 34 x 45 mm.

  € 0,80 € 0,40

Pasen

Haal het voorjaar in huis tijdens de paasdagen. We boffen dat Pasen in het vroege voorjaar valt. Soms zijn het koude dagen maar toch heb je ook kans op heel mooi weer. Haal de narcissen, tulpen en mooie takken naar binnen en maak het gezellig.

Verrassingen met Pasen.

Kleine verrassingen en cadeautjes mogen ook met Pasen. Ik heb voor Labelby62 een klein aantal leuke producten voor je uitgezocht om deze verrassingen en cadeautjes mee te versieren. Stickers en minikaartjes voor Pasen maken van jou lente cadeaupapier een echt Paas cadeau.

Cadeaupapier en cadeauzakjes met Pasen.

Echt speciaal paaspapier vind je niet bij Labelby62. Maar er zijn genoeg motiefjes die je voor de Pasen kunt gebruiken. Het voorjaar komt er aan. Kies daarom voor fijne pastelkleuren, bloemen en groen tinten.

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel