Sorteer op
 • cadeausticker Paas pakje - per 5
  cadeausticker Paas pakje - per 5

  Cadeaustickers in de vorm van een paasei en de tekst, Paas pakje, er op gedrukt. De tekst wordt omringd door witte stippen. De stickers hebben een afmeting van 34 x 45 mm.

  € 0,50
 • cadeausticker fijne Pasen - per 5
  cadeausticker fijne Pasen - per 5

  Cadeaustickers met de afbeelding van een paasei en de tekst, fijne Pasen er op gedrukt. De tekst wordt omringd door gouden stippen. De cadeaustickers hebben een afmeting van 34 x 45 mm en worden per 5 stuks geleverd.

  € 0,50
 • cadeausticker vrolijk Pasen - per 5
  cadeausticker vrolijk Pasen - per 5

  Cadeausticker met de woorden, vrolijk Pasen, bedrukt. De sticker heeft een witte achtergrond en is versiert met zwarte stippen. De doorsnede van de sticker is 45 mm en wordt per 5 stuks verpakt.

  € 0,50
 • zakjes voor Pasen - per stuk
  zakjes voor Pasen - per stuk

  Papieren zakjes voor de kleine paascadeautjes. Deze zakjes hebben een geel hartjes motief. Het formaat van de zakjes is 17 x 25 cm en worden per stuk geleverd. Materiaal is 80 grams papier.

  € 0,30
 • cadeaupapier voor Pasen
  cadeaupapier voor Pasen

  Cadeaupapier in een gele, zalm en grijze kleur. Papier met een leuk patroon welke je ook goed kunt gebruiken met de Pasen. Afmeting van de rol is 50cm breed en 3 meter lang.

  € 3,95
 • geel lint Pasen
  geel lint Pasen

  Geel satijn lint voor het inpakken van je paascadeautjes. Dit effen lint heeft een afmeting van 3 meter bij 16 mm. Mix en Match het lint met de cadeau zakjes, stickers en cadeaupapier. Verzonden binnen 2 werkdagen.

  € 0,90
 • groen lint Pasen
  groen lint Pasen

  Appeltjesgroen krullint voor op de Paascadeautjes. Dit paperlook lint staat natuurlijk en krult licht. Het lint wordt geleverd per 3 meter en is 1 cm breed. Combineer het krullint met een leuke paassticker.

  € 0,50
 • klein kaartje Pasen
  klein kaartje Pasen

  Klein minikaartje welke je leuk bij een paascadeautje kunt voegen. Het kaartje is lente groen en heeft een goeden hartje in het midden. De achterkant van het minikaartjes is blanco. Formaat; 7,4 x 10,5 cm.

  € 0,50

Pasen

Haal het voorjaar in huis tijdens de paasdagen. We boffen dat Pasen in het vroege voorjaar valt. Soms zijn het koude dagen maar toch heb je ook kans op heel mooi weer. Haal de narcissen, tulpen en mooie takken naar binnen en maak het gezellig.

Verrassingen met Pasen.

Kleine verrassingen en cadeautjes mogen ook met Pasen. Ik heb voor Labelby62 een klein aantal leuke producten voor je uitgezocht om deze verrassingen en cadeautjes mee te versieren. Stickers en minikaartjes voor Pasen maken van jou lente cadeaupapier een echt Paas cadeau.

Cadeaupapier en cadeauzakjes met Pasen.

Echt speciaal paaspapier vind je niet bij Labelby62. Maar er zijn genoeg motiefjes die je voor de Pasen kunt gebruiken. Het voorjaar komt er aan. Kies daarom voor fijne pastelkleuren, bloemen en groen tinten.

iedere bestelling is weer een feestje!

* met zorg en liefde voor je ingepakt

* meestal dezelfde dag verzonden

* altijd iets extra's bij je bestelling

* gratis ophalen in Hazerswooude-Dorp

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaupapier, zakjes, stickers en kaarten. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel