Sorteer op
per pagina
 • krullint oranje stip - 3 meter
  krullint oranje stip - 3 meter

  Krullint in een oranje kleur met witte stip. Mooie kwaliteit papieren krullint en perfect om je cadeau mee te versieren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd. Combineer met andere krullinten.

  € 0,50
 • krullint stip - 3 meter
  krullint stip - 3 meter

  Krullint met een stippen patroon in zwart en wit. Perfecte print om je cadeau leuk mee te versieren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,50
 • krullint stip beige - 3 meter
  krullint stip beige - 3 meter

  Krullint met een stippen patroon in beige en wit. De perfecte print om je cadeau leuk mee te versieren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,50
 • krullint oud roze- 3 meter
  krullint oud roze- 3 meter

  Oud roze papieren krullint. Mooie kwaliteit en perfect om je cadeau leuk mee te versieren. Diverse krullinten kan je goed met elkaar combineren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,50
 • krullint roze - 3 meter
  krullint roze - 3 meter

  Krullint in een effen roze kleur. Mooie kwaliteit papieren krullint en perfect om je cadeau mee te versieren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd. Combineer met andere kleuren krullint.

  € 0,50
 • krullint licht roze- 3 meter
  krullint licht roze- 3 meter

  Krullint in een effen kleur licht roze. Mooie kwaliteit en perfect om je cadeau leuk mee te versieren. Diverse krullinten kan je goed met elkaar combineren. Het krullint heeft een breedte van 9,5 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,50
 • krullint jade met vierkantjes - 3 meter
  krullint jade met vierkantjes - 3 meter

  Krullint in een jade en oranje kleur. Een kant van het lint heeft vierkantjes. Mooie kwaliteit papieren krullint en perfect om je cadeau mee te versieren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,75
 • krullint lila- 3 meter
  krullint lila- 3 meter

  Lavendel papieren krullint. Mooie kwaliteit en perfect om je cadeau leuk mee te versieren. Diverse krullinten kan je goed met elkaar combineren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,50
 • krullint citroengeel- 3 meter
  krullint citroengeel- 3 meter

  Krullint in een effen citroengele kleur. Mooie kwaliteit klrullint en perfect om je cadeau mee te versieren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd. Combineer met andere kleuren krullint.

  € 0,50
 • krullint mosgroen - 3 meter
  krullint mosgroen - 3 meter

  Krullint in een effen kleur mosgroen. Mooie kwaliteit en perfect om je cadeau leuk mee te versieren. Diverse krullinten kan je goed met elkaar combineren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,50
 • krullint groen glinstering - 3 meter
  krullint groen glinstering - 3 meter

  Smal krullint in een effen kleur groen met glitter. Mooie kwaliteit en perfect om je cadeau leuk mee te versieren. Het krullint heeft een breedte van 5 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,90
 • krullint appelgroen - 3 meter
  krullint appelgroen - 3 meter

  Appelgroen papieren krullint. Mooie kwaliteit en perfect om je cadeau leuk mee te versieren. Diverse krullinten kan je goed met elkaar combineren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,50
 • krullint zilver - 3 meter
  krullint zilver - 3 meter

  Krullint in een effen zilveren kleur. Mooie kwaliteit en perfect om je cadeau leuk mee te versieren. Diverse krullinten kan je goed met elkaar combineren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,50
 • krullint papier hartje - 3 meter
  krullint papier hartje - 3 meter

  Beigekleurig papieren krullint met gouden hartjes. Mooie kwaliteit en perfect om je cadeau leuk mee te versieren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,75
 • krullint zebra - 3 meter
  krullint zebra - 3 meter

  Krullint met een zebraprint in zwart wit. Perfecte print om je cadeau leuk mee te versieren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,75
 • krullint goud glinstering - 3 meter
  krullint goud glinstering - 3 meter

  Krullint in een effen kleur goud met glitter. Mooie kwaliteit en perfect om je cadeau leuk mee te versieren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,90
Sorteer op
per pagina

Washi tape

Washi tape gebruik je in plaats van plakband. De meesten rollen washi tape hebben een leuke print. Washi tape is makkelijk scheurbaar en is ook makkelijk te verwijderen, het laat geen plakresten achter. Washi tape is gemaakt van rijstpapier en komt oorspronkelijk uit Japan. Behalve het gebruik van washi-tape op je cadeau's is het ook erg populair om te gebruiken in je bullet journal, agenda of foto albums.

Lint

Om je cadeau te versieren zijn er meerdere materialen waar je uit kunt kiezen. Met lint kan je een cadeau feestelijk inpakken. Ik hou er zelf van om heel veel soorten lint voor een cadeau te gebruiken. Bijvoorbeeld het tegelijk gebruiken van satijn, organza en jutelint. Dit geeft een speels effect. Maak combinaties door kleuren, motiefjes en materialen door elkaar te gebruiken. Een label maak je op een creatieve manier vast door lint of touw door het boorgaatje te halen. Het lint wordt per 3 meter geleverd.

Krullint

Krullint in een effen uitvoering of met leukse en speelse motiefjes. Je kunt er zo fijn mee mixen op je cadeaupapier of cadeauzakjes. Het krullint is er in meerdere materialen zoals het paperlook lint en glitterlint. Ook zijn er verschillende breedtes. Je vind de specifikaties van het krullint in de omschrijving op de artikelpagina. Het krullint wordt geleverd per 3 meter. 

 

 

 

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel