Sorteer op
per pagina
 • krullint jade met vierkantjes - 3 meter
  krullint jade met vierkantjes - 3 meter

  Krullint in een jade en oranje kleur. Een kant van het lint heeft vierkantjes. Mooie kwaliteit papieren krullint en perfect om je cadeau mee te versieren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,75 € 0,50
 • krullint oranje stip - 3 meter
  krullint oranje stip - 3 meter

  Krullint in een oranje kleur met witte stip. Mooie kwaliteit papieren krullint en perfect om je cadeau mee te versieren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd. Combineer met andere krullinten.

  € 0,75 € 0,50
 • krullint roze - 3 meter
  krullint roze - 3 meter

  Krullint in een effen roze kleur. Mooie kwaliteit papieren krullint en perfect om je cadeau mee te versieren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd. Combineer met andere kleuren krullint.

  € 0,75 € 0,50
 • krullint lila- 3 meter
  krullint lila- 3 meter

  Lavendel papieren krullint. Mooie kwaliteit en perfect om je cadeau leuk mee te versieren. Diverse krullinten kan je goed met elkaar combineren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,75 € 0,50
 • krullint licht roze- 3 meter
  krullint licht roze- 3 meter

  Krullint in een effen kleur licht roze. Mooie kwaliteit en perfect om je cadeau leuk mee te versieren. Diverse krullinten kan je goed met elkaar combineren. Het krullint heeft een breedte van 9,5 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,75 € 0,50
 • krullint citroengeel- 3 meter
  krullint citroengeel- 3 meter

  Krullint in een effen citroengele kleur. Mooie kwaliteit klrullint en perfect om je cadeau mee te versieren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd. Combineer met andere kleuren krullint.

  € 0,75 € 0,50
 • krullint mosgroen - 3 meter
  krullint mosgroen - 3 meter

  Krullint in een effen kleur mosgroen. Mooie kwaliteit en perfect om je cadeau leuk mee te versieren. Diverse krullinten kan je goed met elkaar combineren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,75 € 0,50
 • krullint groen glinstering - 3 meter
  krullint groen glinstering - 3 meter

  Smal krullint in een effen kleur groen met glitter. Mooie kwaliteit en perfect om je cadeau leuk mee te versieren. Het krullint heeft een breedte van 5 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,90
 • krullint appelgroen - 3 meter
  krullint appelgroen - 3 meter

  Appelgroen papieren krullint. Mooie kwaliteit en perfect om je cadeau leuk mee te versieren. Diverse krullinten kan je goed met elkaar combineren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,75 € 0,50
 • krullint zilver - 3 meter
  krullint zilver - 3 meter

  Krullint in een effen zilveren kleur. Mooie kwaliteit en perfect om je cadeau leuk mee te versieren. Diverse krullinten kan je goed met elkaar combineren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,75 € 0,50
 • krullint papier hartje - 3 meter
  krullint papier hartje - 3 meter

  Beigekleurig papieren krullint met gouden hartjes. Mooie kwaliteit en perfect om je cadeau leuk mee te versieren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,75
 • krullint stip - 3 meter
  krullint stip - 3 meter

  Krullint met een stippen patroon in zwart en wit. Perfecte print om je cadeau leuk mee te versieren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,75
 • krullint zebra - 3 meter
  krullint zebra - 3 meter

  Krullint met een zebraprint in zwart wit. Perfecte print om je cadeau leuk mee te versieren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,75
 • krullint goud glinstering - 3 meter
  krullint goud glinstering - 3 meter

  Krullint in een effen kleur goud met glitter. Mooie kwaliteit en perfect om je cadeau leuk mee te versieren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,90
 • krullint zilver glinstering - 3 meter
  krullint zilver glinstering - 3 meter

  Krullint in een effen kleur zilver met glitter. Mooie kwaliteit en perfect om je cadeau leuk mee te versieren. Het krullint heeft een breedte van 10 mm en wordt per 3 meter geleverd.

  € 0,90
 • Jute band - per meter
  Jute band - per meter

  Jute band om je cadeau mee te versieren. Het jute band heeft een beige kleur en is 50 mm breed.

  € 0,99
Sorteer op
per pagina

Washi tape en lint

Om je cadeau te versieren zijn er meerdere materialen waar je uit kunt kiezen. Met lint, washi tape en touw kan je een cadeau feestelijk inpakken. Maak combinaties door kleuren, motiefjes en materialen door elkaar te gebruiken. Een label maak je op een creatieve manier vast door lint of touw door het boorgaatje te halen. Washi tape gebruik je in plaats van plakband of gebruik Washi tape om leuke lijnen op het cadeaupapier te zetten. 

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel