Sorteer op
 • invulboekje oppas
  invulboekje oppas

  Oppasdagboekje om op te schrijven hoe de dag van je kindje is verlopen. Zo hoef je niets te missen wanneer jij niet bij je kleintje bent. Handig A5 formaat om mee te nemen. Het boekje is in wit met zwarte bedrukking.

  € 16,50
 • invulboekje kraamvisite
  invulboekje kraamvisite

  Invulboekje voor de kraamvisite. Leg je herinneringen aan je kraamtijd vast in dit 63 pagina's tellend boekje. Het invulboekje is in wit met zwart uitgevoerd. Formaat 148 x 210 mm. en gesloten door een zwarte ringband.

  € 15,50
 • invulboekje praatjes
  invulboekje praatjes

  Invulboekje om de grappige uitspraken van je kinderen in op te schrijven. Dit A6 formaat boekje is uitgevoerd in wit met zwart. Het invulboekje bevat 70 pagina's en is van het Nederlandse merk Zusje-van.

  € 12,00 € 8,95
 • magneet zwart hart
  magneet zwart hart

  Witte magneet met een zwart hart van het merk Liefz. De magneten worden geleverd met een bijpassend kaartje. De magneet is flexibel, heeft een dikte van 0,85 mm en een diameter van 80 mm.

  € 2,50
 • magneet wine o'clock
  magneet wine o'clock

  Witte magneet met de leuke tekst, Oh, it's wine o'clock. Magneet van het merk Liefz. De magneet wordt geleverd met een bijpassend kaartje. De magneet is flexibel, heeft een dikte van 0,85 mm en een diameter van 80 mm.

  € 2,50
 • magneet dream big
  magneet dream big

  Witte magneet met de tekst, dream big. Deze magneet is van het merk Liefz. De magneet wordt geleverd met een bijpassend kaartje. De magneet is flexibel, heeft een dikte van 0,85 mm en een diameter van 80 mm.

  € 2,50
 • magneet love
  magneet love

  Langwerpige magneet met het woord LOVE er op gedrukt. De magneet is in wit met zwart. Hang je foto aan deze leuke magneet in de vorm van een stukje tape. De afmeting van de magneet is 2 x 9 cm en de magneet is 0,85 mm dik.

  € 2,25
 • magneet hartjes
  magneet hartjes

  Langwerpige magneet met hartjes er op gedrukt. De magneet is in zwart met wit. Hang je foto aan deze leuke magneet in de vorm van een stukje tape. De afmeting van de magneet is 2 x 9 cm en de magneet is 0,85 mm dik.

  € 2,25
 • magneet stippen
  magneet stippen

  Langwerpige magneet met stippen er op gedrukt. De magneet is in zwart met wit. Hang je foto aan deze leuke magneet in de vorm van een stukje tape. De afmeting van de magneet is 2 x 9 cm en de magneet is 0,85 mm dik.

  € 2,25
 • kaarsen
  kaarsen

  Set van 5 kleine dinerkaarsen in verschillende warme kleuren. De kleuren matchen prachtig met elkaar. De kaarsen hebben een matte uitstraling. Lengte 12 cm en diameter 2,1 cm. De gemiddelde brandtijd is 5 uur.

  € 3,99

Cadeautjes

Niet alleen het inpakken van cadeautjes is leuk maar de cadeautjes zelf natuurlijk ook! Daarom heb ik aan de webshop een pagina met cadeautjes toegevoegd.

Kleine cadeautjes waarvan ik denk dat iedereen ze leuk gaat vinden. Cadeautjes voor jezelf, moeder, zus, vriendin of collega. Cadeautjes die je in een brievenbuspakje of in een pakketje kunt versturen.

Gratis inpakservice voor cadeautjes.

Wil je graag dat ik het cadeautje voor je inpak? Stuur mij na het bestellen een mailtje en ik zorg er voor.

Ik stuur het voor je op.

Wie je ook wilt verrassen, ik stuur het cadeautje graag voor je op. Je kunt een afwijkend verzendadres opgeven bij de opmerkingen of per e-mail een berichtje aan mij sturen.

 

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel