Sorteer op
 • pen met 3 hartjes
  pen met 3 hartjes

  Schattige pen in het wit met 3 zwarte hartjes er op. De pen schrijft met blauwe inkt en is van het merk Liefz. Zoek een leuk notitieblokje bij de pen en je hebt een leuk cadeautje. De pen is gemaakt van kunststof.

  € 2,95
 • pen met 4 hartjes
  pen met 4 hartjes

  Pen van het merk, Nynke Ontwerpt met hartjes er op gedrukt. Deze pen kan je leuk combineren met een van de notitieblokjes van het zelfde merk.

  € 2,75
 • pen met smileys
  pen met smileys

  Zwarte pen van het merk, het winkeltje van Anne, met smileys er op gedrukt. Combineer de pen met een leuk notitie blokje.

  € 2,75
 • pen met hartjes
  pen met hartjes

  Pen van het merk, het winkeltje van Anne, met hartjes er op gedrukt. De pen kan je leuk combineren met een van de notitieblokjes van het zelfde merk.

  € 2,75
 • pen liefste mama
  pen liefste mama

  Pen van het merk MIEKinvorm met tekst, liefste mama, er op gedrukt. De pen is deels gemaakt van recycled papier. Combineer deze bedrukte pen met een leuk notitieblokje en je hebt een leuk cadeautje.

  € 2,50
 • pen jij bent de liefste papa
  pen jij bent de liefste papa

  Pen van het merk MIEKinvorm met tekst, jij bent de liefste papa, er op gedrukt. De pen is deels gemaakt van recycled papier. Combineer deze bedrukte pen met een leuk notitieblokje en je hebt een leuk cadeautje.

  € 2,50
 • pen liefste oma
  pen liefste oma

  Pen van het merk MIEKinvorm met tekst, liefste oma, er op gedrukt. De pen is deels gemaakt van recycled papier. Combineer deze bedrukt pen met een leuk notitieblokje en je hebt een leuk cadeautje.

  € 2,50
 • potloden
  potloden

  Potlood met de tekst - le's do this. Voor als je nog een zetje nodig hebt om te gaan schrijven. Het potlood is ook leuk om cadeau te geven. Maak een setje met de A5 schriftjes en een ansichtkaart of minikaartje erbij.

  € 1,25

Pennen met tekst of afbeelding.

Bij Labelby62 vind je pennen met een hippe uitstraling die ieder bureau sieren. De pennen die je in de webshop vindt, zijn uitgevoerd in zwart met wit. Ze hebben een leuke tekst of print. Bijvoorbeeld bedrukt met smileys, hartjes of teksten voor gelegenheden.

Pennen voor momenten.

Voor welke gelegenheden zijn er pennen? Denk aan Moederdag, Vaderdag, juffen en meesters dag en Valentijn. Of geef een toffe pen met harten cadeau aan je hartsvriendin. Dat zal ze vast fantastisch vinden.

Zoek een leuke pen bij je notitieblokje of planner.

Van pennen heb je er nooit genoeg. Omdat de pennen van dezelfde merken zijn als de notieblokjes of planners zijn ze goed combineerbaar. Ze schrijven zwart of blauw. Dit vind je bij de kenmerken terug. Ik ben dol op leuke pennen jij ook?

 

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel