Sorteer op
 • kaarthouder huisje
  kaarthouder huisje

  Kaarthouder voor ansicht- of wenskaarten in de vorm van een huisje. De kaarthouder is gemaakt van blank hout en heeft als afmeting 45 x 55 mm. De kaarthouder heeft een verticale sleuf.

  € 2,95
 • kaarthouder - 1 kaart
  kaarthouder - 1 kaart

  Houten kaarthouder geschikt voor 1 kaart. De kaarthouder is gemaakt van licht grenen en heeft de afmeting 50 x 40 mm. Met een leuke ansicht- of wenskaart is deze kaarthouder een accessoire in je huis- of slaapkamer.

  € 2,25
 • papierklem koper
  papierklem koper

  Papierklem in een koperen kleur. Het formaat van de klem is 32 mm. breed. Met deze toffe papierklem maak je op een handige manier je minikaartje of label aan een cadeau vast.

  € 0,75
 • papierklem klein - 4 stuks
  papierklem klein - 4 stuks

  Met papierklemmen maak je een kaart aan een cadeautje vast. Papierklem in zwart met metaal. De pootjes kan je ombuigen.
  Afmeting van de papier klem is 18mm breed x 35mm hoog

  € 1,00
 • papierklem groot per stuk
  papierklem groot per stuk

  Groot formaat papierklem in zwart met metaal.
  De pootjes van de papierklem zijn buigzaam.
  Het formaat van de papierklem is 31 mm breed x 55 mm hoog
  Met een papierklem maak je een kaart vast aan je cadeau.

  € 0,60
 • mini knijpertjes naturel
  mini knijpertjes naturel

  Mini knijpertjes van hout in een naturel kleur. Je gebruikt de knijpertjes om je kaarten op te hangen of een kaart aan je cadeau vast te maken.
  De knijpertjes worden per 10 stuks verpakt. De afmeting is 3,5 cm.

  € 0,75
 • mini knijpertjes zwart
  mini knijpertjes zwart

  Mini knijpertjes van hout in een zwarte kleur. Je gebruikt de knijpertjes om je kaarten op te hangen of om een kaart aan een cadeau te bevestigen. De knijpertjes worden per 10 stuks verpakt.
  Afmeting is 3,5 cm.

  € 0,75
 • houten hanger
  houten hanger

  Houten hanger in de vorm van een blad. Versier met deze hanger jouw cadeautje. De kleuren zijn, licht en donker groen en blank. Verpakt per 3 stuks. Formaat; 4,5 x 3,5 cm.

  € 0,99

Maak het af met overige cadeaudecoratie.

Het begrip stationery is nogal breed. Vandaar dat je op deze pagina een verscheidendheid van artikelen vindt. Bijvoorbeeld  papierklemmen en knijpertjes. Kleine attenties die je op een bijzondere manier, bij het weggeven van cadeaus, kunt gebruiken. Geef je een kaart bij je cadeau? Dan is het heel gezellig om daar een kaarthouder bij te geven. Zo kan de ontvanger de kaart neerzetten op een kastje en langer van de kaart genieten.

Maak het geven van cadeaus persoonlijk.

Maak van je weggever een echt persoonlijk cadeau. Het hoeft niet moeilijk te zijn. Koop je een cadeaubon bij de supermarkt? Kies een van de vele leuke cadeauzakjes uit. Doe de cadeaubon in het zakje. Zoek een minikaartje uit die bij de gelegenheid past. Schrijf er jou persoonlijke boodschap op. Kies uit de overige cadeaudecoratie een papierklem of knijpertje en maak je minikaartje vast. Makkelijker kan je het niet krijgen om een mooi en feestelijk pakje te maken. Ik wordt al herkend door de stickers die ik op enveloppen plak. Grappig toch.

 

 

 

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaupapier, zakjes, stickers en kaarten. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel