Sorteer op
per pagina
 • wenskaart cadeautjes met envelop
  wenskaart cadeautjes met envelop

  Enkelzijdig bedrukte wenskaart met de afbeelding van verschillende cadeautjes. Moderne wenskaart in oranje, paars en beige. Het formaat is 10,5 x 14,8 cm. De kaart komt uit de Liefs Karlijn collectie. Inclusief envelop.

  € 1,95
 • wenskaart smiley met envelop
  wenskaart smiley met envelop

  Eigentijdse wenskaart met een gouden smiley op de voorkant gedrukt. Hier wordt je direct vrolijk van. Overige kleuren zijn oranje en paars. Het formaat is 10,5 x 14,8 cm. Wordt inclusief envelop geleverd.

  € 1,95
 • Wenskaart Happy Birthday Karlijn met envelop.
  Wenskaart Happy Birthday Karlijn met envelop.

  Dubbele wenskaart met op de voor- en achterkant van de kaart taartjes afbeeldingen. De wenskaart is van het merk Liefs Karlijn. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren en roze. Het formaat van de kaart is 13,5 x 13,5 cm.

  € 2,50
 • wenskaart beterschap bloemen met envelop
  wenskaart beterschap bloemen met envelop

  Wenskaart om iemand beterschap te wensen. De hoofdkleuren van de kaart zijn natuurtinten. De kaart is gemaakt van 300 grams papier. De afmeting van de wenskaart is 13,5 x 13,5 cm. De binnenkant van de kaart is blanco.

  € 2,50
 • wenskaart luchtballon met envelop
  wenskaart luchtballon met envelop

  Wenskaart met een luchtballon, muisje en vosje op de voorkant gedrukt. Kleuren van de kaart zijn natuurtinten. De kaart is gemaakt van 300 grams papier de afmeting is 13,5 x 13,5 cm. De binnenkant van de kaart is blanco.

  € 2,50
 • wenskaart fijne verjaardag voor jou met envelop
  wenskaart fijne verjaardag voor jou met envelop

  Wenskaart geïllustreerd met boerderij dieren. De kaart is bedrukt met natuurlijke tinten. Deze vierkanten wenskaart heeft de afmeting van 13,5 x 13,5 cm. Een leuke kaart voor verjaardagen van kinderen.

  € 2,50
 • wenskaart dank je wel met envelop
  wenskaart dank je wel met envelop

  Wenskaart om iemand te bedanken. Op de voorkant vind je een pot vol bloemen in natuurtinten. De kaart is gemaakt van 300 grams papier. De afmeting van de wenskaart is 13,5 x 13,5 cm. De binnenkant van de kaart is blanco.

  € 2,50
 • wenskaart vlinder met envelop
  wenskaart vlinder met envelop

  Wenskaart om iemand sterkte te wensen. De afbeelding op de kaart is een vlinder in natuurtinten. De kaart is gemaakt van 300 grams papier. De afmeting van de wenskaart is 13,5 x 13,5 cm. De binnenkant van de kaart is blanco.

  € 2,50
 • wenskaart klaproos met envelop
  wenskaart klaproos met envelop

  Wenskaart met de afbeelding van een klaproos. Het formaat van de wenskaart is 10,5 x 14,8 centimeter. De wenskaart is gemaakt van 350 grams papier. Bij de wenskaart wordt een kraftpapieren envelop geleverd.

  € 2,45
 • wenskaart veldbloem met envelop
  wenskaart veldbloem met envelop

  Wenskaart met de afbeelding van oranje veldbloem in hand geschilderd aquarel. De achterkant van de wenskaart is blanco. Het formaat is 10,5 x 14,8 cm. Wordt geleverd inclusief envelop.

  € 2,45
 • wenskaart roze hartjes met envelop
  wenskaart roze hartjes met envelop

  Wenskaart met de print van roze hartjes. Het formaat van de wenskaart is 10,5 x 14,8 cm. De wenskaart is gemaakt van 350 grams papier.
  Bij de wenskaart wordt een kraftpapier envelop geleverd.

  € 2,45
 • wenskaart taart met envelop
  wenskaart taart met envelop

  Enkele wenskaart met de afbeelding van een taart. De taart is geschilderd in aquarel en gedrukt op 350 grams wit papier. Het formaat van de kaart is 10,5 x 14,8 cm en wordt inclusief envelop geleverd.

  € 2,45
 • wenskaart gefeliciteerd met envelop
  wenskaart gefeliciteerd met envelop

  Wenskaart met slingers in goud, grijs en zwart.
  Op de wenskaart staat de tekst gefeliciteerd.
  De wenskaart heeft een A6 formaat en is op 300 grams papier gedrukt. De kaart is van het Nederlandse merk, Letters and Lines.

  € 2,45
 • wenskaart happy birthday to you met envelop
  wenskaart happy birthday to you met envelop

  Feestelijke wenskaart met de tekst, happy birthday to you, er op gedrukt. De kaart heeft een chique uitstraling omdat er van goudfolie gebruik is gemaakt. De afmeting van de kaart is 10,5 x 14,8 cm.

  € 2,45
 • wenskaart van harte gefeliciteerd met envelop
  wenskaart van harte gefeliciteerd met envelop

  Wenskaart met een feestelijke gouden ballon geïllustreerd. Op de voorkant staat de tekst, van harte gefeliciteerd. Het formaat van de kaart is 10,5 x 14,8 cm en wordt inclusief envelop geleverd.

  € 2,45
 • wenskaart geluk met envelop
  wenskaart geluk met envelop

  Wenskaart met gouden klavertjes en de tekst heel veel geluk er op gedrukt. De afmeting van de wenskaart is een A 6 formaat en gemaakt van 300 grams kwalitatief karton. De wenskaart wordt met een kraft envelop geleverd.

  € 2,45
Sorteer op
per pagina

Wenskaarten en enveloppen.

Ben je op zoek naar moderne wenskaarten? Bij Labelby62 vind je wenskaarten van jonge Nederlandse illustrators die ontzettende leuke ontwerpen maken. Eenvoudig, chique in zwart met wit of juist heel kleurrijk. Voor volwassenen en diverse gelegenheden. Maar ook voor kinderen. Alle wenskaarten in de webshop worden geleverd met een kraftpapieren envelop.

Enkele en dubbele wenskaarten.

De meeste wenskaarten zijn enkel. Een bedrukte voorkant en een blanco achterkant. Je hebt genoeg ruimte voor een persoonlijk tekst. Sommige wenskaarten zijn echter dubbel. de omschrijving van de kaarten vind je de kenmerken terug.

Illustraties

De illustraties van de wenskaarten zijn modern en voor verschillende gelegenheden. Prachtige felicitatie kaarten voor bijvoorbeeld verjaardagen, geboorten en trouwen. Er wordt gewerkt met verschillende druktechnieken en papiersoorten. Kijk wat bij jou stijl past.

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel