Sorteer op
per pagina
 • wenskaart dank je wel met envelop
  wenskaart dank je wel met envelop

  Wenskaart om iemand te bedanken. Op de voorkant vind je een pot vol bloemen in natuurtinten. De kaart is gemaakt van 300 grams papier. De afmeting van de wenskaart is 13,5 x 13,5 cm. De binnenkant van de kaart is blanco.

  € 2,50
 • wenskaart beterschap bloemen met envelop
  wenskaart beterschap bloemen met envelop

  Wenskaart om iemand beterschap te wensen. De hoofdkleuren van de kaart zijn natuurtinten. De kaart is gemaakt van 300 grams papier. De afmeting van de wenskaart is 13,5 x 13,5 cm. De binnenkant van de kaart is blanco.

  € 2,50
 • wenskaart vlinder met envelop
  wenskaart vlinder met envelop

  Wenskaart om iemand sterkte te wensen. De afbeelding op de kaart is een vlinder in natuurtinten. De kaart is gemaakt van 300 grams papier. De afmeting van de wenskaart is 13,5 x 13,5 cm. De binnenkant van de kaart is blanco.

  € 2,50
 • wenskaart roze hartjes met envelop
  wenskaart roze hartjes met envelop

  Wenskaart met de print van roze hartjes. Het formaat van de wenskaart is 10,5 x 14,8 cm. De wenskaart is gemaakt van 350 grams papier.
  Bij de wenskaart wordt een kraftpapier envelop geleverd.

  € 2,45
 • wenskaart verjaardag met envelop
  wenskaart verjaardag met envelop

  Wenskaart met de afbeelding van taart en slingers. Het formaat van de wenskaart is 10,5 x 14,8 centimeter. De wenskaart is gemaakt van 350 grams papier. Bij de wenskaart wordt een kraftpapieren envelop geleverd.

  € 2,45
 • wenskaart klaproos met envelop
  wenskaart klaproos met envelop

  Wenskaart met de afbeelding van een klaproos. Het formaat van de wenskaart is 10,5 x 14,8 centimeter. De wenskaart is gemaakt van 350 grams papier. Bij de wenskaart wordt een kraftpapieren envelop geleverd.

  € 2,45
 • wenskaart veldbloem
  wenskaart veldbloem

  Wenskaart met de afbeelding van oranje veldbloem in hand geschilderd aquarel. De achterkant van de wenskaart is blanco. Het formaat is 10,5 x 14,8 cm. Wordt geleverd inclusief envelop.

  € 2,45
 • wenskaart gefeliciteerd met envelop
  wenskaart gefeliciteerd met envelop

  Wenskaart met slingers in goud en zwart.
  Op de wenskaart staat de tekst gefeliciteerd.
  Afmeting ; een A6 formaat
  Materiaal ; 300 grams kwalitatief karton

  € 2,45
 • wenskaart happy birthday to you met envelop
  wenskaart happy birthday to you met envelop

  Wenskaart met de woorden happy birthday to you er op gedrukt.
  Afmeting ; een A6 formaat
  Materiaal ; 300 grams papier

  € 2,45
 • wenskaart van harte gefeliciteerd met envelop
  wenskaart van harte gefeliciteerd met envelop

  Wenskaart met gouden ballon.
  Op de wenskaart staat de tekst van harte gefeliciteerd.
  Afmeting ; een A6 formaat
  Materiaal ; 300 grams kwalitatief karton

  € 2,45
 • wenskaart geluk met envelop
  wenskaart geluk met envelop

  Wenskaart met gouden klavertjes en de tekst heel veel geluk er op gedrukt. De afmeting van de wenskaart is een A 6 formaat en gemaakt van 300 grams kwalitatief karton. De wenskaart wordt met een kraft envelop geleverd.

  € 2,45
 • wenskaart ballonnen hoera met envelop
  wenskaart ballonnen hoera met envelop

  Wenskaart met de afbeelding van ballonnen en het woord hoera op de voorkant gedrukt. Het formaat van de wenskaart is 10,5 x 14,8 centimeter. Bij de wenskaart wordt een kraft papieren envelop geleverd.

  € 1,50
 • wenskaart ballonnen maaike met envelop
  wenskaart ballonnen maaike met envelop

  Wenskaart met de afbeelding van kleurige ballonnen op de voorkant gedrukt. De kleuren zijn oranje, zalm en roze. De achterkant van de kaart is blanco voor een persoonlijke tekst. Het formaat van de kaart is 10, x 14,8 cm.

  € 1,75
 • wenskaart bloemen hart met envelop
  wenskaart bloemen hart met envelop

  Wenskaart met de afbeelding van een hart vol bloemen op de voorkant gedrukt. De kleuren zijn groen, rood en taupe. De achterkant van de kaart is blanco voor een persoonlijke tekst. Het formaat van de kaart is 10, x 14,8 cm.

  € 1,75
 • wenskaart zomaar met envelop
  wenskaart zomaar met envelop

  Wenskaart met het woord zomaar op de voorkant gedrukt. De kleuren zijn oranje en rood. Het papier is ongestreken. Het formaat van de wenskaart is 10,5 x 14,8 centimeter. Bij de wenskaart wordt een kraft papieren envelop geleverd.

  € 1,50
 • wenskaart liefs met envelop
  wenskaart liefs met envelop

  Wenskaart met het woord liefs op de voorkant gedrukt. De kleuren zijn roze en rood. Het papier is ongestreken. Het formaat van de wenskaart is 10,5 x 14,8 centimeter. Bij de wenskaart wordt een kraft papieren envelop geleverd.

  € 1,50
Sorteer op
per pagina

Wenskaarten en enveloppen.

Ben je op zoek naar moderne wenskaarten? Bij Labelby62 vind je wenskaarten van jonge Nederlandse illustrators die ontzettende leuke ontwerpen maken. Eenvoudig, chique in zwart met wit of juist heel kleurrijk. Voor volwassenen en diverse gelegenheden. Maar ook voor kinderen. Alle wenskaarten in de webshop worden geleverd met een kraftpapieren envelop.

Enkele en dubbele wenskaarten.

De meeste wenskaarten zijn enkel. Een bedrukte voorkant en een blanco achterkant. Je hebt genoeg ruimte voor een persoonlijk tekst. Sommige wenskaarten zijn echter dubbel. de omschrijving van de kaarten vind je de kenmerken terug.

Illustraties

De illustraties van de wenskaarten zijn modern en voor verschillende gelegenheden. Prachtige felicitatie kaarten voor bijvoorbeeld verjaardagen, geboorten en trouwen. Er wordt gewerkt met verschillende druktechnieken en papiersoorten. Kijk wat bij jou stijl past.

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel