Stationery

OP deze pagina vind je de leukste notitieblokjes, schrijfwaren en cadeautjes. Ook al is de naam stationery al aardig ingeburgerd ik laat je toch even weten waar het voor staat. Stationery is een verzamelnaam voor schrijfwaren of mooi papier. De letterlijke vertaling vanuit het Engels is briefpapier of schrijfbenodigdheden. Ik gebruik de pagina stationery voor mijn artikelverzameling notebooks, memoblokjes, planners, schriftjes en overige materialen in de cadeaudecoratie.

Fleur je werkplek op met de leuk gekleurde notitieblokjes en planners. Neem een schriftje mee op reis en schrijf er je mooiste verhalen in. Beschrijf al je dromen en droomplekken. Versier je cadeau met washi-tape in plaats van plakband. Neem een papierklem in plaats van een knijper om je allerleukste ansichtkaart of minikaart mee op te hangen.

Ideeën genoeg met stationery. Alle artikelen vind je los aangeboden onder stationery maar ook in een inpaksetje kunnen enkelen van deze artikelen voorkomen. 

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel