Verwen jezelf met de leuke stationery and gift van Labelby62.

Op de de stationery pagina vind je de allereukste notitieblokjes, schrijfwaren en planners. Ook al is de naam stationery al aardig ingeburgerd ik laat je toch even weten waar het voor staat. Stationery is een verzamelnaam voor schrijfwaren of mooi papier. De letterlijke vertaling vanuit het Engels is briefpapier of schrijfbenodigdheden. Ik gebruik deze pagina voor mijn artikelverzameling notebooks, memoblokjes, planners, schriftjes, pennen en overige materialen in de cadeaudecoratie. Hou jij ook zo van hebbedingetjes op je bureau? Hou deze pagina dan zeker in de gaten. Er steeds weer iets nieuws te vinden. 

Fleur je werkplek op met de leukste stationery.

Fleur jij je werkplek op met de leuk gekleurde notitieblokjes, pennen en planners? Of ben jij het type die graag alles in een combinatie van zwart en wit heeft. Bij labelby62 vind je het allemaal. Je vindt diverse merken in de shop die je leuk met elkaar kunt combineren. Ik maak zelf heel graag lijstjes want anders vergeet ik dingen. Soms vergeet ik zelfs mijn boodschappenlijstje mee te nemen. Mijn werkplek is daarom goed gevuld met memoblokjes. De collectie in de webshop wordt steeds vernieuwd en aangevuld. Je vindt dessins van diverse Nederlandse illustrators zoals; het winkeltje van Anne, Muchable en Nynke Ontwerpt.

Overige Stationery.

Neem een schriftje mee op reis en schrijf er je mooiste verhalen in. Beschrijf al je dromen en droomplekken. Versier je cadeaus met washi-tape in plaats van plakband. Neem een papierklem in plaats van een knijper om je allerleukste ansichtkaart of minikaart mee op te hangen. Je vindt het allemaal bij overige stationery. Hou de pagina in de gaten want er staan steeds verschillende, verrassende artikelen op. 

Labelby62

✓ Met heel veel liefde ingepakt
✓ Altijd leuke extra's bij je bestelling
✓ Verzonden binnen 1 à 2 werkdagen
✓ Gratis ophalen in Hazerswoude-Dorp

 

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaupapier, zakjes, stickers en kaarten. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel