Stationery

Op deze pagina vind je de leukste notitieblokjes, schrijfwaren en cadeautjes. Ook al is de naam stationery aardig ingeburgerd ik laat je toch even weten waar het voor staat. Stationery is een verzamelnaam voor schrijfwaren of mooi papier. De letterlijke vertaling vanuit het Engels is briefpapier of schrijfbenodigdheden. Ik gebruik deze pagina voor mijn artikelverzameling notebooks, memoblokjes, planners, schriftjes en overige materialen in de cadeaudecoratie.

Werkplek

Fleur jij je werkplek op met de leuk gekleurde notitieblokjes en planners? Of ben jij het type die graag alles in een combinatie van zwart en wit heeft. Bij labelby62 vind je het allemaal. Ik maak zelf heel graag lijstjes. Mijn werkplek is daarom goed gevuld.

Overige Stationery.

Neem een schriftje mee op reis en schrijf er je mooiste verhalen in. Beschrijf al je dromen en droomplekken. Versier je cadeau met washi-tape in plaats van plakband. Neem een papierklem in plaats van een knijper om je allerleukste ansichtkaart of minikaart mee op te hangen. Je vindt het allemaal bij overige stationery. Hoe de pagina in de gaten want er staan steeds verschillende, verrassende artikelen op.

 

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel