Sorteer op
 • inpakset van alles en nog wat
  inpakset van alles en nog wat

  Inpakset met diverse kleuren en printjes voor het inpakken van cadeaus. De materialen en printjes van de inpakset zijn heel leuk op elkaar afgestemd. Mix en Match met de cadeauzakjes, cadeaustickers en krullint

  € 5,95
 • inpakset kinderfeest
  inpakset kinderfeest

  Inpakset voor kinderenmet voor het inpakken van cadeaus. De materialen en printjes van de inpakset zijn heel leuk op elkaar afgestemd. Mix en Match met de cadeauzakjes en cadeaustickers. Inclusief drie leuke kinderkaarten.

  € 7,95
 • inpakset zomer
  inpakset zomer

  Inpakset met sprankelijke kleuren voor het inpakken van cadeaus. De materialen en printjes van de inpakset zijn heel leuk op elkaar afgestemd. Mix en Match met de cadeauzakjes, cadeaulabels, cadeaustickers en krullint

  € 6,95
 • inpakset najaar
  inpakset najaar

  Inpakset met najaarskleuren voor het feestelijk inpakken van cadeaus. De materialen en printjes van de inpakset zijn onderling op elkaar afgestemd.

  € 5,95
 • inpakset pastel - small
  inpakset pastel - small

  Inpakset voor het feestelijk inpakken van cadeaus. De materialen van de inpakset zijn op elkaar afgestemd. De kleuren van de inpakset zijn, groen, cognac en roze

  € 4,99
 • inpakset zwart wit goud - small
  inpakset zwart wit goud - small

  Inpakset om het inpakken nog makkelijker te maken. De materialen van de inpakset zijn op elkaar afgestemd. Op de foto van de inpakset zie je de inpakmaterialen. De kleuren zijn zwart, wit en goud.

  € 4,99
 • inpakset feest - small
  inpakset feest - small

  Inpakset voor het feestelijk inpakken van cadeaus. De materialen en printjes van de inpakset zijn onderling op elkaar afgestemd. De kleuren van de inpakset zijn heel divers.

  € 4,99

Inpakset met diverse materialen om in te pakken.

Om het je gemakkelijk te maken heb ik een aantal producten voor je geselecteerd en er een inpakset van gemaakt. Deze producten zijn onderling te combineren en hebben vaak een thema. In de set zitten diverse leuke producten die je in de omschrijving van de set terug vindt.

Thema's van inpaksets.

De inpaksets wisselen per seizoen. Thema's van een inpakset kunnen zijn; seizoensnamen, kleuren thema, een inpakset voor kinderen, gelegenheden e.d. Hierdoor kan je kiezen wat het beste bij je past. Zo hoef je niet meer te zoeken naar het juiste lint of de perfecte sticker.  Kies jouw favoriete kleur inpakset en maak het inpakken van cadeaus een stuk gemakkelijker en leuker! 

Inpaksets versturen als cadeau?

Hoe leuk is dit! Je kunt een inpakset ook naar iemand anders laten versturen als cadeautje. Stuur het met een verjaardag of als leuk kleinigheidje door de brievenbus. Geef het verzendadres aan mij door, in de ruimte voor op- en aanmerkingen of stuur een e-mailbericht. De inpaksetjes worden leuk verpakt.

 

 

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel