Sorteer op
 • Inpakset zomer
  Inpakset zomer

  Inpak-set met inpakmaterialen voor de zomer. De vrolijke kleuren vallen lekker op! Steel de show met een mooi ingepakt cadeautje. In deze set vind je cadeau-zakjes, lint, stickers en kaartjes.

  € 6,95
 • inpakset feest - small
  inpakset feest - small

  Inpakset voor het feestelijk inpakken van cadeaus. De materialen en printjes van de inpakset zijn onderling op elkaar afgestemd. De kleuren van de inpakset zijn heel divers.

  € 3,99
 • inpakset zwart wit goud - small
  inpakset zwart wit goud - small

  Inpak set om het inpakken nog makkelijker te maken. De materialen van de set zijn op elkaar afgestemd. Op de foto van de inpak set zie je de inpakmaterialen. De kleuren zijn zwart, wit, roze en goud.

  € 5,99
 • inpakset hart
  inpakset hart

  Feestelijke inpakset met als thema, hartjes. Alle materialen kan je leuk combineren. 2 zakjes maat L, 5 zakjes maat M, 2 zakjes maat S. Cadeaupapier, stickers en lint. Een hele leuke set om je kleine cadeaus mee in te pakken.

  € 6,95
 • inpakset kinderfeest
  inpakset kinderfeest

  Inpakset voor kinderenmet voor het inpakken van cadeaus. De materialen en printjes van de inpakset zijn heel leuk op elkaar afgestemd. Mix en Match met de cadeauzakjes en cadeaustickers. Inclusief drie leuke kinderkaarten.

  € 9,85
 • inpakset van alles en nog wat
  inpakset van alles en nog wat

  Inpakset met diverse kleuren en printjes voor het inpakken van cadeaus. De materialen en printjes van de inpakset zijn heel leuk op elkaar afgestemd. Mix en Match met de cadeauzakjes, cadeaustickers en krullint

  € 4,95
 • inpakset najaar
  inpakset najaar

  Inpakset met najaarskleuren voor het feestelijk inpakken van cadeaus. De materialen en printjes van de inpakset zijn onderling op elkaar afgestemd.

  € 5,95
 • verrassingspakket kleur
  verrassingspakket kleur

  Verrassingspakket met diverse inpakmaterialen en kaartjes die leuk gekleurd zijn. Alle materialen zijn op elkaar afgestemd. Laat je eens verrassen!

  € 15,00
 • verrassingspakket zwart-wit
  verrassingspakket zwart-wit

  Verrassingspakket samengesteld in zwart en wit. Durf jij de uitdaging aan om dit verrassingspakket te bestellen? Allemaal leuke inpakmaterialen en kaartjes die op elkaar zijn afgestemd.

  € 15,00
 • verrassingspakket kinderen
  verrassingspakket kinderen

  Verrassingspakket met bruikbare inpakmaterialen en kaartjes gericht op kinderen. Alle materialen kan je met elkaar gebruiken.

  € 15,00

Inpakset met diverse materialen om in te pakken.

Om het je gemakkelijk te maken heb ik een aantal producten voor je geselecteerd en er een inpaksetjes van gemaakt. Deze producten zijn onderling super leuk te combineren en hebben vaak een thema. In de setjes zitten diverse toffe producten die je in de omschrijving terug vindt. Grijp nooit mis als je de set zo nu en dan aanvult met nieuwe materialen. 

Thema's van inpaksets.

De inpaksets wisselen per seizoen. Thema's van een inpakset kunnen zijn; namen van seizoenen, kleuren thema, een inpakset voor kinderen, gelegenheden e.d. Hierdoor kan je kiezen wat het beste bij je past. Zo hoef je niet meer te zoeken naar het juiste lint of de perfecte sticker.  Kies jouw favoriete kleur inpakset en maak het inpakken van cadeaus een stuk gemakkelijker en leuker!  Ga je graag een uitdaging aan? Kies dan voor een verrassingspakket. Je kunt kiezen voor kleur, zwart-wit of kinderen. Ik maak er iets leuks van, er zitten allemaal leuke bruikebare spulletjes in. (geen Kerst, Sint e.d.)

Inpaksets versturen als cadeau?

Hoe leuk is dit! Je kunt een inpakset ook naar iemand anders laten versturen als cadeautje. Stuur het met een verjaardag of als leuk kleinigheidje door de brievenbus in een brievenbusdoosje. Geef het verzendadres aan mij door, in de ruimte voor op- en aanmerkingen of stuur een e-mailbericht. De inpaksetjes worden natuurlijk leuk verpakt.

 

 

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaupapier, zakjes, stickers en kaarten. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel