Sorteer op
per pagina
 • cadeausticker bloemetje - per 10
  cadeausticker bloemetje - per 10

  Cadeaustickers in de vorm van een bloemetje. De kleuren van de bloemen zijn; geel, oranje, lila, roze en blauw. Deze vrolijke cadeausticker heeft een doorsnede van 35 mm en wordt per 2 x 5 stuks verpakt.

  € 1,00
 • cadeausticker hoera bloem - per 10
  cadeausticker hoera bloem - per 10

  Cadeausticker met de tekst hiep hiep hoera. De achtergrond van de sticker is wit met gekleurde bloemen. Deze vrolijke cadeausticker heeft een doorsnede van 40 mm en wordt per 10 stuks verpakt.

  € 1,00
 • cadeausticker kleur met hart - per 10
  cadeausticker kleur met hart - per 10

  Cadeausticker in diverse kleuren met een gouden hart in het midden. De cadeausticker is voor iedere gelegenheid te gebruiken. Plak op je cadeau, pakje of envelop. De stickers hebben een diameter van 40 mm.

  € 1,00
 • cadeausticker hoera rand - per 10
  cadeausticker hoera rand - per 10

  Cadeausticker met de tekst hiep hiep hoera en gekleurde rand.. De achtergrond van de sticker is wit. Deze vrolijke cadeausticker heeft een doorsnede van 40 mm en wordt per 10 stuks verpakt.

  € 1,00
 • cadeausticker kaarsjes - per 10
  cadeausticker kaarsjes - per 10

  Cadeausticker met gekleurde kaarsjes en vlammetjes er op gedrukt. De cadeausticker is ook te gebruiken als sluitsticker. Plak de sticker op je cadeau, pakje of envelop. De afmeting van de sticker is 47 x 74 mm.

  € 1,10
 • cadeausticker smiley - per 10
  cadeausticker smiley - per 10

  Cadeausticker met een gouden smiley er op gedrukt in 4 verschillende kleuren. De cadeaustickers hebben een doorsnede van 35 mm en worden per 10 stuks geleverd.

  € 1,00
 • stickervel cadeaus
  stickervel cadeaus

  Cadeaustickervel met 48 cadeaustickers met diverse printjes. Het kleur gebruik op de stickervel is voornamelijk groen en oranje. Het formaat van de stickervel is 29,7 x 21 cm. Het formaat van de cadeaustickers is 3 cm.

  € 3,25
 • stickervel pastel
  stickervel pastel

  Cadeaustickervel met 48 cadeaustickers met diverse toffe printjes. Het kleur gebruik van de stickers is voornamelijk groen, geel, roze en oranje. Het formaat van de stickervel is 29,7 x 21 cm. Het formaat van de stickers is 3 cm.

  € 3,25
 • cadeausticker hart roze - per 10
  cadeausticker hart roze - per 10

  Hartvormige cadeausticker in een roze fluor kleur. De doorsnede van de sticker is 51 x 61 mm en wordt per 10 stuks geleverd. De cadeausticker is gedrukt op FSC gecertificeerd papier.

  € 1,00
 • cadeausticker pastel hart - per 10
  cadeausticker pastel hart - per 10

  Hartvormige cadeausticker in 4 verschillende pastel tinten. De sticker wordt als assorti geleverd. De doorsnede van de sticker is 42 mm en wordt per 10 stuks geleverd.

  € 1,10
 • cadeausticker hart pastel koel - per 10
  cadeausticker hart pastel koel - per 10

  Hartvormige cadeausticker in 5 verschillende pastel tinten. De sticker wordt als assorti geleverd. De afmeting van de cadeausticker is 45 mm x
  50 mm en wordt per 10 stuks geleverd.

  € 0,80
 • cadeausticker hart pastel warm - per 10
  cadeausticker hart pastel warm - per 10

  Hartvormige cadeausticker in 5 verschillende warme pastel tinten. De cadeausticker wordt als assorti geleverd. De afmeting van de sticker is 45mm x 50mm en wordt per 10 stuks geleverd.

  € 0,80
 • cadeausticker hoera - per 10
  cadeausticker hoera - per 10

  Sticker met de tekst hoera in rose goud en met spikkels.
  De stickers zijn verpakt per 10 stuks en de afmeting is diameter 4 cm. Heel handig om in huis te hebben. Veelzijdig in zijn toepassing.

  € 0,80
 • cadeausticker kadootje voor jou - per 10
  cadeausticker kadootje voor jou - per 10

  Cadeaustickers met de tekst kadootje voor jou er op gedrukt. Boven de tekst vind je een klein zwart hartje. De stickers hebben een doorsnede van 40 mm en worden per 10 stuks geleverd.

  € 0,80
 • cadeausticker hartelijk gefeliciteerd - per 10
  cadeausticker hartelijk gefeliciteerd - per 10

  Cadeausticker met de tekst, hartelijk gefeliciteerd, in zwarte letters bedrukt. Om de tekst vind je gouden stipjes. De doorsnede van de sticker is 40 mm en wordt per 10 stuks verpakt.

  € 0,80
 • cadeausticker er is er een jarig - per 10
  cadeausticker er is er een jarig - per 10

  Cadeausticker met de tekst, er is er een jarig hoera hoera, erop gedrukt. De zwarte letters worden met een gouden ballon versiert. De doorsnede van de sticker is 40 mm en wordt per10 stuks verpakt.

  € 0,80
Sorteer op
per pagina

Cadeaustickers

Cadeautickers, je hebt ze in veel soorten en maten. Bij Labelby62 vind je vrolijke cadeaustickers en sluitstickers. Met tekst en zonder tekst. De cadeaustickers met tekst zijn er voor verschillende gelegenheden zoals verjaardagen en geboorten. Eenvoudig in het wit met zwarte tekst of wat luxer met kleurtjes. Van cadeaustickers met een gezellig printje word je direct blij.  Stuur je veel post? Maak je envelop dicht met een vrolijke sticker. De ontvanger gaat dit zeker waarderen. Waarschijnlijk vind je het zelf ook leuk om gezellige post door de brievenbus te krijgen. Zit jou favoriete cadeausticker er niet bij? Neem gerust contact met mij op. 

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel