per pagina
Sorteer op
 • cadeaulabel thanks
  cadeaulabel thanks

  Cadeaulabel met de tekst, thanks for everything. De vorm van de cadeaulabel is rechthoekig en voorzien van 2 boorgaatjes. De achterkant van de label is bedrukt en heeft een wit tekstvak. Afmeting van de label is 9 x 4 cm.

  € 0,30
 • cadeaulabel with love
  cadeaulabel with love

  Cadeaulabel met de tekst, xxx with love in taupe kleur. De vorm van de cadeaulabel is rechthoekig en voorzien van 2 boorgaatjes. De achterkant van de label is bedrukt en heeft een wit tekstvak. Afmeting van de label is 9 x 4 cm.

  € 0,30
 • cadeaulabel hooray
  cadeaulabel hooray

  Mintgroene cadeaulabel met het woord, hooray, bedrukt. De vorm van de cadeaulabel is rechthoekig en voorzien van 2 boorgaatjes. De achterkant van de label is bedrukt en heeft een wit tekst vak. Afmeting van de label is 9 x 4 cm.

  € 0,30
  17 - 19 van 19 resultaten
 • 1
 • 2

Maak een leuke cadeaulabel aan je cadeautje vast.

Een cadeaulabel geeft je cadeau een extra chique uitstraling en een mooi eind resultaat. Er zijn cadeaulabels in verschillende formaten, vormen, tintjes en printjes. Door het boorgaatje in het papier, kan je een cadeaulabel doormiddel van touw, koord of lint vast maken aan het cadeaupapier of cadeauzakje. In de meeste gevallen heb je de mogelijkheid om een korte tekst op de achterkant van een cadeaulabel te schrijven. Zo maak je een cadeau nog persoonlijker en attent. Cadeaulabels met verschillende thema's zoals voor Moederdag, Vaderdag, Kerst en juffen meesters, vind je onder de gelegenheden.

Wat kan je met een cadeaulabel doen?

Mix en Match op je eigen manier. Sommige printjes van labels komen in de ansichtkaarten of cadeauzakjes terug. Met een cadeaulabel kan je nog veel meer leuke dingen doen dan aan een cadeau vast maken. Hang een label aan een pot zelfgemaakte jam, knoop met een koord vast aan een bos bloemen of hang een cadeaulabel aan de hals van een fles. Laat het een feestje zijn!

Maak van de minikaartje een cadeaulabel.

Op zoek naar een speciale cadeaulabel? Kijk ook even tussen de minikaartjes. Misschien vind je hier een kaartje wat aansluit op je wensen. Maak een gaatje met een perforator in je minikaartje en je kunt het kaartje gebruiken als een cadeaulabel.

 

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel