per pagina
Sorteer op
 • cadeaulabel roze hart
  cadeaulabel roze hart

  Cadeaulabel met een roze hartje en streepjes op de voorkant gedrukt.
  De kleuren van de cadeaulabel zijn groen, roze en wit.
  De label is gemaakt van stevig papier met lichte structuur en heeft een afmeting van 6 x 6 centimeter.

  € 0,50
 • cadeaulabel liefs
  cadeaulabel liefs

  Cadeaulabel met het woord, liefs, op de voorkant gedrukt.
  De kleuren van de cadeaulabel zijn roze, rood en wit.
  De label is gemaakt van stevig papier met lichte structuur en heeft een afmeting van 6 x 6 centimeter.

  € 0,50
 • cadeaulabel hartjes
  cadeaulabel hartjes

  Cadeaulabel met allemaal vormen van hartjes op de voorkant gedrukt.
  De kleuren van de label zijn zalm, cognac en wit.
  De label is gemaakt van stevig papier met lichte structuur en heeft een afmeting van 6 x 6 centimeter.

  € 0,50
 • cadeaulabel voor jou
  cadeaulabel voor jou

  Cadeaulabel met de tekst, voor jou, op de voorkant gedrukt.
  De kleuren van de cadeaulabel zijn geel en lila.
  De label is gemaakt van stevig papier met lichte structuur en heeft een afmeting van 6 x 6 centimeter.

  € 0,50
 • cadeaulabel rond cognac
  cadeaulabel rond cognac

  Ronde cadeaulabel in een cognac kleur. De label is bedrukt met goudfolie stippen. Het formaat van de label is 80 mm. rond. De cadeaulabel is gemaakt van 350 grams papier met FSC keurmerk.

  € 0,35
 • cadeaulabel rond grijs
  cadeaulabel rond grijs

  Ronde cadeaulabel in een grijze kleur. De voorkant van de label is bedrukt met goudfolie stippen. De achterkant van de label is blanco. Versier de cadeau met deze toffe cadeaulabel, formaat 80 mm. rond.

  € 0,35
 • cadeaulabel hiephiep
  cadeaulabel hiephiep

  Cadeaulabel met de tekst, hiephiep hoera. Dit is een vierkanten label in wit, zwart en lila. De achterkant van de cadeaulabel is blanco zodat je er een tekst op kunt schrijven. Het formaat van de label is 6,5 x 6,5 cm.

  € 0,45
 • label baby
  label baby

  Vierkanten label met de tekst, hoera een baby er op gedrukt. De tekst is omringd met regenboogjes, wolkjes en hartjes. Het formaat van de label is 65 x 65 mm. Het papier is wit met een zwart en taupe bedrukking.

  € 0,45
 • cadeaulabel macarons
  cadeaulabel macarons

  Cadeaulabel met de afbeelding van macarons. De cadeaulabel heeft zachte pasteltinten. De achterkant van de label is blanco en er is ruimte voor een persoonlijke boodschap. De afmeting van de cadeaulabel is 5,5 x 8,5 cm.

  € 0,75
 • cadeaulabel cupcake
  cadeaulabel cupcake

  Cadeaulabel met de afbeelding van een cupcake. De cadeaulabel heeft zachte pasteltinten. De achterkant van de label is blanco en er is ruimte voor een persoonlijke boodschap. De afmeting van de cadeaulabel is 5,5 x 8,5 cm.

  € 0,75
 • label feest
  label feest

  Langwerpige cadeaulabel met de tekst, vandaag is het feest. De beide zijden van de label zijn bedrukt. De achterkant is bedrukt met grijze regenboogjes. Het formaat van de label is 40 x 80 mm. en het is gemaakt van stevig papier.

  € 0,25
 • cadeaulabel bedankt
  cadeaulabel bedankt

  Cadeaulabel met de tekst, bedankt voor het afgelopen jaar. De label is in zwart en wit. De achterkant van de cadeaulabel is blanco zodat je er een tekst op kunt schrijven. Het formaat van de cadeaulabel is 6,5 x 6,5 cm.

  € 0,45
 • cadeaulabel moment
  cadeaulabel moment

  Cadeaulabel met de tekst, enjoy this special moment. De vorm van de cadeaulabel is rechthoekig en voorzien van 2 boorgaatjes. De achterkant van de label is bedrukt en heeft een wit tekstvak. Afmeting van de label is 9 x 4 cm.

  € 0,30
 • cadeaulabel hooray taupe
  cadeaulabel hooray taupe

  Cadeaulabel voor aan je kraamcadeaus of mand. Op de cadeaulabel vind je de tekst, hooray you are so welcome in this world. Op de achterkant van de label vind je een witte wolk. Het formaat van de cadeaulabel is 9 x 4 cm.

  € 0,30
 • cadeaulabel twinkle
  cadeaulabel twinkle

  Cadeaulabel voor aan je kraamcadeaus of kraammand. De cadeaulabel is licht groen en taupe van kleur. Op de cadeaulabel vind je de tekst, twinkle little star. Het formaat van de cadeaulabel is 9 x 4 cm.

  € 0,30
 • cadeaulabel celebrate
  cadeaulabel celebrate

  Zwarte cadeaulabel met het woord, celebrate, bedrukt. De vorm van de cadeaulabel is rechthoekig en voorzien van 2 boorgaatjes. De achterkant van de label is bedrukt en heeft een wit tekstvak. Afmeting van de label is 9 x 4 cm.

  € 0,30
  1 - 16 van 19 resultaten
 • 1
 • 2

Maak een leuke cadeaulabel aan je cadeautje vast.

Een cadeaulabel geeft je cadeau een extra chique uitstraling en een mooi eind resultaat. Er zijn cadeaulabels in verschillende formaten, vormen, tintjes en printjes. Door het boorgaatje in het papier, kan je een cadeaulabel doormiddel van touw, koord of lint vast maken aan het cadeaupapier of cadeauzakje. In de meeste gevallen heb je de mogelijkheid om een korte tekst op de achterkant van een cadeaulabel te schrijven. Zo maak je een cadeau nog persoonlijker en attent. Cadeaulabels met verschillende thema's zoals voor Moederdag, Vaderdag, Kerst en juffen meesters, vind je onder de gelegenheden.

Wat kan je met een cadeaulabel doen?

Mix en Match op je eigen manier. Sommige printjes van labels komen in de ansichtkaarten of cadeauzakjes terug. Met een cadeaulabel kan je nog veel meer leuke dingen doen dan aan een cadeau vast maken. Hang een label aan een pot zelfgemaakte jam, knoop met een koord vast aan een bos bloemen of hang een cadeaulabel aan de hals van een fles. Laat het een feestje zijn!

Maak van de minikaartje een cadeaulabel.

Op zoek naar een speciale cadeaulabel? Kijk ook even tussen de minikaartjes. Misschien vind je hier een kaartje wat aansluit op je wensen. Maak een gaatje met een perforator in je minikaartje en je kunt het kaartje gebruiken als een cadeaulabel.

 

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel