Sorteer op
 • cadeaulabel hartjes
  cadeaulabel hartjes

  Cadeaulabel met 3 hartjes bedrukt. Dit is een vierkanten label in basic wit, zwart en een beige tint. De achterkant van de cadeaulabel is wit zodat je er een tekst op kunt schrijven. Het formaat is 6,5 x 6,5 cm.

  € 0,45
 • cadeaulabel hoera
  cadeaulabel hoera

  Vierkanten cadeaulabel met de tekst hoera.
  De achterkant van de cadeaulabel is blanco voor een persoonlijke tekst.
  Het formaat van de label is 6,5 x 6,5 cm.

  € 0,45
 • cadeaulabel liefs van mij
  cadeaulabel liefs van mij

  Liefs van mij is een basic vierkanten cadeaulabel in zwart en wit. Wil je er meer kleur aangeven dan kan je dit eenvoudig doen door er een gekleurd lint aan te bevestigen. Het formaat is 6,5 x 6,5 cm en voorzien van boorgaatje.

  € 0,45
 • cadeaulabel kus van mij
  cadeaulabel kus van mij

  Cadeaulabel met de tekst, kus van mij, er op gedrukt.
  De kleuren van de cadeaulabel zijn beige met roze.
  De label is gemaakt van stevig papier en heeft een afmeting van 6,5 x 6,5 centimeter

  € 0,45
 • cadeaulabel zomaar
  cadeaulabel zomaar

  Cadeaulabel met in het zwart gedrukt de tekst, zomaar, er op. Als accentkleur wordt taupe gebruikt. De achterkant van de label is blanco. Het formaat van de cadeaulabel is 6,5 x 6,5 cm en is voorzien van een boorgaatje.

  € 0,45
 • cadeaulabel hieperdepiep
  cadeaulabel hieperdepiep

  Cadeaulabel met de tekst, hieperdepiep hoera. Dit is een vierkanten label in wit en lila. De achterkant van de cadeaulabel is blanco zodat je er een tekst op kunt schrijven. Het formaat van de cadeaulabel is 6,5 x 6,5 cm.

  € 0,45
 • cadeaulabel proost
  cadeaulabel proost

  Een proost cadeaulabel om de hals van je fles staat heel gezellig en feestelijk. Neem een stuk cellofaan en strooi er een beetje confetti op.
  Het formaat van de proost cadeaulabel is 6,5 x 6,5 cm.

  € 0,45
 • regenboog vlaglabel
  regenboog vlaglabel

  Regenboog vlaglabel in diverse kleuren kleuren roze en oud groen.
  De achterkant is wit.
  De afmeting is 4 x 8 cm (staand)

  € 0,30 € 0,20
 • vandaag is het feest
  vandaag is het feest

  cadeaulabel "vandaag is het feest"
  kleuren: ijsblauw - zwarte tekst
  de achterkant is bedrukt met grijze regenboogjes
  afmeting : 4 x 7 cm (staand)

  € 0,20
 • cadeaulabel lieveheersbeestje
  cadeaulabel lieveheersbeestje

  Cadeaulabel lieveheerstbeestje doet het heel leuk op cadeautjes voor kinderen. Toen ik ze zag was ik op slag verliefd. Ook al zien ze er misschien een beetje stekelig uit, de kinderen zullen het super tof vinden.

  € 0,40
 • hooray labels - per 5
  hooray labels - per 5

  Hooray labels met verschillende printjes in de kleuren mint, zwart, bruin en grijs. De vorm is rechthoekig en voorzien van 2 boorgaatjes.
  De afmeting is 9 x 4 cm. De achterkant is bedrukt met wit tekstvak.

  € 1,50
 • Hello Beauty - per 3
  Hello Beauty - per 3

  Hello Beauty cadeaulabels. Het geeft je cadeau een extra luxe uitstraling en verzorgd resultaat als je gebruikt maakt van deze labels. De positieve tekst op de labels vrolijken je direct op. De kleuren zijn erg toegankelijk.

  € 1,50

Cadeaulabels

Cadeaulabels geven je cadeau een extra chique uitstraling en een mooi eind resultaat. Er zijn cadeaulabels in verschillende formaten, vormen, tintjes en printjes. Door het boorgaatje in het papier kan je een cadeaulabel doormiddel van touw, koord of lint vast maken aan het cadeaupapier of cadeauzakje. In de meeste gevallen heb je de mogelijkheid om een korte tekst op de achterkant van een cadeaulabel te schrijven. Zo maak je een cadeau nog persoonlijker. Mix en Match op je eigen manier. Sommige printjes van labels komen in de ansichtkaarten of inpakzakjes terug. Met een cadeaulabel kan je nog veel meer leuke dingen doen dan aan een cadeau vast maken. Hang een label aan een pot zelfgemaakte jam, knoop met een koord vast aan een bos bloemen of hang een cadeaulabel aan de hals van een fles. 

© 2021 - 2022 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel