Workshop cadeaus inpakken.

Volg de workshop cadeaus inpakken om op ieder moment, iemand met een mooi cadeau te kunnen verrassen! Ik geef je graag tips en ideeën om mooier, beter en sneller te kunnen inpakken. De workshop wordt in kleine groepjes gegeven. Ik neem alle tijd om jou de kneepjes van het vak te leren.

Lastige vormen.

Ik laat je kennis maken met de basis van het inpakken en geef je tips voor het inpakken van lastige vormen. Bijvoorbeeld hele platte cadeaus zoals een cadeaubon. Ook ronde vormen kunnen lastig zijn. We maken tijdens de workshop gebruik van mooi inpakpapier, linten, strikken en cadeaudecoratie. (inclusief)

Workshs te volgen bij            

Ieder cadeau verdient een feestelijke verpakking.

De workshop inpakken kan bij mij aan huis gegeven worden. In verband met de ruimte kan dit met maximaal 4 personen. De kosten hier voor zijn 19,50 pp. Dit is inclusief de materialen, thee, koffie, fris en iets lekkers. Vraag gerust naar de mogelijkheden.  Workshops op lokatie kan ook. Buiten 10 kilometer vanaf Hazerswoude-Dorp zal ik een vergoeding van de reiskosten vragen.

Wanneer?

Bij voorkeur op maandagavond, woensdagochtend of zaterdagmiddag. Komt dit bij jou niet goed uit, neem contact met mij op voor overleg. 

Voor verdere info of het maken van een afspraak, stuur een e-mail naar info@labelby62.nl of bel 06-15954483

 

 

 

© 2021 - 2023 Labelby62 voor cadeaus inpakken en kaartjes versturen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel