verjaardagsfeest

Artikel 3 van 5

Nooit meer naar een verjaardagsfeest.

Ken jij het liedje van Frank Boeijen waarin de tekst voorkomt “nooit meer naar een verjaardagsfeest”? Begin jaren ‘80 was het denk ik. Ik ben een paar keer naar deze nederlandstalige zanger geweest, een aanrader.  Zoek het maar eens op. Gek he, ik moest er vanochtend ineens aan denken. Ik had het er namelijk pas over met een vriendin van mij. Is het nu fijn dat je door Covid-19 van de verjaardagen verlost bent, of mis je het contact van de verjaardagen stiekem toch wel een beetje. Of mis je de cadeautjes die je krijgt als je zelf jarig bent.

Voor mij geldt van alles een beetje. Aan de ene kant vind ik het wel lekker rustig zo, maar aan de andere kant mis ik wel de kletspraatjes, de ditjes en datjes en de mensen die je buiten een verjaardag om nooit spreekt. Ik ben eigenlijk het type die s’ avonds geen zin meer heeft om de deur uit te gaan, want ik zit zo lekker, maar als ik dan op de verjaardag ben heb ik het reuze naar mijn zin.

Verjaardag vieren met je gezin.

De afgelopen 2 verjaardagen hebben mijn man en ik op een aangepaste manier doorgebracht. Het waren hele geslaagde verjaardagen die we met de kinderen en ons kleinkind hebben gevierd. Vorig jaar was het dierenpark Amersfoort en dit jaar de Beekse Bergen. Wat kan je toch genieten als je gezin bij elkaar is. En wat zijn dieren toch leuk voor jong en ietsje ouder.

En dan de cadeautjes.

Mis je die tijdens de Covid-19 periode? Ligt jou brievenbus vol met “hartelijk gefeliciteerd” ansichtkaarten? Of verzendpakketjes met chocolade en andere platte cadeautjes die in het doosje passen? Mijn lieve zussen, schoonzussen en buurvrouw sturen altijd kaartjes, zo lief! Daar ben ik altijd blij mee. Gelukkig waren ze me verder niet vergeten want ik had mega veel appjes en facebook felicitaties. Maar toch mis ik het uitpakken van een goed boek, tijdschriften, een plant voor buiten of mooie kaarsen. Ik hou van inpakken maar zeker ook van uitpakken. En ook het mooie cadeaupapier. Toen ik nog een kind was deed ik het uitpakken zo voorzichtig zodat ik het papier kon bewaren en misschien nog ergens voor zou kunnen gebruiken. Nu ben ik nog steeds voorzichtig met uitpakken en wil het niet beschadigen, maar het papier bewaren doe ik niet meer. 

Wat als het straks allemaal weer kan. Ga jij dan weer terug naar de kaas, worst, augurk en komkommerfeestjes? Of zweer je ze voor altijd af. Ga jij voor het mooi en hip inpakken van cadeautjes en verras jij de jarige job? Kies je voor het sturen van een verjaardag ansichtkaart? Of blijft het bij een appje of een facebook felicitatie. Je maakt me nieuwsgierig!

Liefs Margriet

iedere bestelling is weer een feestje!

* met zorg en liefde voor je ingepakt

* meestal dezelfde dag verzonden

* altijd iets extra's bij je bestelling

* gratis ophalen in Hazerswooude-Dorp

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaupapier, zakjes, stickers en kaarten. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel