kerstcadeaus inpakken met 5 tips

Artikel 2 van 5

Inpakken met Kerst.

Kerstcadeaus inpakken is niet moeilijk als je weet waar je moet beginnen. Je kent ze vast wel. De foto’s van een onberispelijke kerstboom, met daar onder strak ingepakte kerstcadeaus, waarvan de kleuren en motiefjes precies op elkaar aansluiten. Deze kerstcadeau foto’s staan voornamelijk in tijdschriften waar, sowieso in de huiskamers, geen overbodige spullen liggen zoals speelgoed op de grond. Stiekem wil je dit ook wel. 

Ik help je graag op weg met het inpakken van de kerstcadeaus. Bedenk eerst met welke kleuren je de kerstboom gaat versieren. Het staat mooi om je kerstcadeaus op deze kleuren af te stemmen. Het staat feestelijk en straalt ook rust uit.

Neutrale kleuren.

Ga je voor een kerstboom met neutrale kleuren zoals wit, zilver of goud? Je kunt de kerstcadeautjes in de zelfde kleuren inpakken.  Versier het kerstcadeaupapier met leuke kerstcadeaustickers en labels in dezelfde kleuren en met lint, touw of raffia. 

Moderne kleuren.

Wil je de kerstcadeaus inpakken met moderne kleuren? Versier de kerstboom in roze of paars. Dit zijn de trend kleuren van 2022 in cadeauverpakking. Ik heb voorbeelden van dubbelzijdig kerstcadeaupapier uit de webshop voor je op de foto gezet. 

Traditionele kleuren.

Hou je van een kerstboom in traditionele kleuren? Van oudsher zijn rood en groen echte kerstkleuren. Deze kleuren zie je ieder jaar terugkomen. Rood en groen zijn mooi te combineren met goud. Je kerstcadeau krijgt hier door een echte traditionele en chique uitstraling. Ook kraftpapier leent zich goed om te combineren. Pluk wat takjes van olijf, taxus of conica uit de tuin en versier je kerstcadeaupapier hier mee. Bekijk het cadeaupapier groen met goud en wit.

De basis van het inpakken is, niet teveel cadeaupapier gebruiken en strak inpakken. Gebruik hier voor lekker stevig cadeaupapier wat je mooi kunt vouwen. Het liefst dubbelzijdig bedrukt zodat je leuke accenten kunt maken. Heb je een vorm om in te pakken, wat niet zo makkelijk is? Spaar van te voren wat doosjes op. Bijvoorbeeld van schoenen of kleine verzenddoosjes. Doe daar dan je cadeautje in. Een rechte vorm is veel makkelijker inpakken. Je kunt in plaats van plakband ook gebruik maken van dubbelzijdig tape en plak het kerstcadeaupapier aan de binnenkant dicht. Pak je kerstcadeautjes op tijd in en laat het geen last-minute haast klus worden. Geniet van het bezig zijn met de leukste inpakmaterialen, weet dat de ontvanger super blij is met zijn mooi ingepakte kerstcadeau.

Mijn tips;

  1. Gebruik niet teveel cadeaupapier
  2. Pak strak in, met stevig papier
  3. Zoek de kleuren en motiefjes leuk bij elkaar
  4. Maak gebruik van rechte doosjes
  5. Wees op tijd met inpakken en geniet er zelf vanEn heb je te weinig tijd, zit je met je handen in het haar, is je kerstcadeautje niet zo groot, neem dan een cadeauzakje met een mooie kerstprint.

 

 

© 2021 - 2024 Labelby62 voor cadeaupapier, zakjes, stickers en kaarten. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel