Sorteer op
per pagina
 • ansichtkaart kerstkus
  ansichtkaart kerstkus

  Kerst ansichtkaart met de tekst, kerstkus door de brievenbus. De afmeting van de ansichtkaart is een A6 formaat. De ansichtkaart is gemaakt van stevig wit papier met een matte uitstraling en voorzien van glitterlak.

  € 1,75
 • wenskaart kerstballen
  wenskaart kerstballen

  Dubbele wenskaart met op de voorkant kerstballen in glitterlak.
  De binnenkant van de wenskaart is blanco.
  De afmeting van de kaart is 11 x 11 cm.
  Een witte envelop wordt bijgeleverd.

  € 2,95 € 2,50
 • minikaartje kerstboom
  minikaartje kerstboom

  Minikaartje voor de Kerst met een leuk ontworpen kerstboom op de voorkant. De achterkant van het kaartje is blanco voor een persoonlijke tekst. De afmeting van het minikaartje is 5,5 x 8,5 cm.

  € 0,45
 • Inpakzakje voor feestdagen - per 5
  Inpakzakje voor feestdagen - per 5

  Inpakzakje voor de feestdagen met een chique uitstraling. De buitenkant is champagneachtig van kleur en bedrukt met zwarte stippen en sterretjes. De afmeting van het inpakzakje is 12 x 19 cm.

  € 1,15
 • inpakzakje kerst zwart - wit - per 5
  inpakzakje kerst zwart - wit - per 5

  Inpakzakje geillustreerd met delen uit kerstliedjes en kerstdessins. De basis kleuren van de kerst inpakzakjes zijn zwart- wit. De binnenkant is bedrukt in zwart en goud. De afmeting van de kerst inpakzakjes is 17 x 25 cm.

  € 1,25
 • voordeelset
  voordeelset

  Voordeelset van kerst inpakzakjes en ketst cadeaustickers.
  5 inpakzakjes L
  5 inpakzakjes M
  10 cadeaustickers

  € 3,20 € 2,50
 • inpakzakje kerst mint - per 5
  inpakzakje kerst mint - per 5

  Inpakzakje voor de kerst in een frisse mintgroene kleur met opdrukt.
  Het inpakzakje is bubbelzijdig bedrukt met 2 verschillende motiefjes.
  De afmeting van het inpakzakje is 12 x 19 cm en is gemaakt van 80 grams papier.

  € 1,25
 • Cadeaupapier zwart - wit - mint
  Cadeaupapier zwart - wit - mint

  Dubbelzijdig bedrukt cadeaupapier voor de kerst cadeautjes. De ene kant is zwart met witte kerstbomen en de andere kant is mintgroen met witte sterren.
  Afmeting van de rol is 50 cm x 3 m en is gemaakt van 80 grams papier.

  € 3,50
 • cadeaupapier ijsblauw met goud
  cadeaupapier ijsblauw met goud

  Cadeaupapier welke dubbelzijdig bedrukt is met een kerstprint. Je kunt beide kanten gebruiken en ook met elkaar combineren.
  De afmeting van de rol inpakpapier is 50 cm x 3 m en is gemaakt van 80 grams papier.

  € 3,50
 • cadeausticker kerst assorti groen - per 10
  cadeausticker kerst assorti groen - per 10

  Cadeaustickers met kerst illustraties in de basiskleuren mintgroen, wit en goud. De cadeaustickers worden per 10 verpakt, 2 stickers per illustratie. De afmeting van de cadeaustickers s diameter 5 cm.

  € 0,80
 • cadeausticker kerst assorti - per 10
  cadeausticker kerst assorti - per 10

  Cadeausticker assorti voor de kerst met diverse illustraties en diverse basis kleuren. Je kunt de stickers ook gebruiken om je kerst envelop te sluiten. De afmeting van de kerst cadeausticker is diameter 5 cm.

  € 0,80
 • cadeausticker kerst ovaal - per 10
  cadeausticker kerst ovaal - per 10

  Ovale cadeausticker voor de kerst. De kerst cadeausticker heeft als basiskleur wit en heeft een gouden opdruk. De cadeaustickers zijn ook geschikt als sluitsticker. De afmeting van de ovale kerst cadeausticker is 8 x 3 cm.

  € 1,10
 • cadeaupapier zwart kerstboom en ster
  cadeaupapier zwart kerstboom en ster

  Dubbelzijdig cadeaupapier voor de kerst. De ene kant van het cadeaupapier is zwart met kerstboom en sterren motief en de andere kant is goud met zwarte stippen en sterren. De afmeting van de rol is 50 cm x 3 mtr.

  € 3,95
 • cadeaupapier ster en kerstboom roze
  cadeaupapier ster en kerstboom roze

  Dubbelzijdig cadeaupapier voor de kerst. De ene kant van het cadeaupapier is roze met kerstboom en ster motief en de andere kant is zwart met roze stippen en sterren. De afmeting van de rol is 50 cm x 3 mtr.

  € 3,95
 • cadeaupapier kerst vintange zwart en goud
  cadeaupapier kerst vintange zwart en goud

  Dubbelzijdig cadeaupapier voor de kerst. De ene kant van het cadeaupapier is zwart met bloem motief en de andere kant is goud met zwarte stippen en sterren. De afmeting van de rol is 50 cm x 3 mtr. Lekker stevig papier.

  € 3,95
 • ansichtkaart kerst vintage goud
  ansichtkaart kerst vintage goud

  Kerstkaart in vintage stijl welke op de voorkant met goudfolie is bedrukt. Op de achterkant vind je een kleine print. De kerstkaart is gemaakt van 350 grams papier en de afmeting is een A6 formaat.

  € 1,25
Sorteer op
per pagina

Inpakken met Kerstmis. Voor deze feestelijke gelegenheid heb ik speciaal mooi kerst cadeaupapier en decoratiemateriaal voor je. Je kunt kiezen voor een hippe of klassieke uitstraling van je cadeau. Net wat je zelf leuk vindt. Maak je cadeau extra mooi met lint, kerststickers, kerstlabels en leuke kerststekers. Je kunt een speciale kerst inpakworkshop volgen om jou inpak talent te ontwikkelen. Stuur een e-mail of app voor de details.

© 2021 - 2022 Labelby62 voor inpakmaterialen en cadeaudecoratie. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel